onsdag 2 september 2020

Nu har Annie Lööf svart på vitt att svenska folket avskyr henne!

Veckans stora händelse var att Annie Lööf gjort come back efter sin mammaledighet. För att inte glömma hur hon såg, gick Centern ut med helsidesannonser i flera tidningar. Det som var intressant är att vi samtidigt fick veta av Rödskrikan, att hon startat en Youtubekanal som skall ”följa mig i min vardag!”

Redan efter ett par dagar har Rödskrikan fått rejält med mothugg. Föga förvånande, att hon inte fått en bra start på sin kanal, i alla fall inte om vi ska utgå från antalet likes kontra dislikes. Trodde hon på riktigt att hon skulle gå hem på YouTube? I så fall saknar hon självinsikt och kännedom om vad för typ av profiler som lyckas på tuben.

Vad Foliehatten har förstått styr Annie Lööf partiet med järnhand. Frågan är om övriga i centertoppen är tillfreds och tillfrågade om denna YT-kanal som handlar om hennes privatliv och arbete, har partiets namn?

Det är sorgligt att se, när en människa angripits av en så uppblåst hybris och totalt saknar självbild, när alla utom hon själv ser vartåt detta barkar. Hon kommer att få smita ut bakvägen (likt Reinfeldt) slokörad och med svansen mellan benen.

Kritiken har varit förödande:
Skönt du va borta så länge , fortsätt va hemma , så du gör så lite skada som möjligt inom politiken.”
”Annie du är skyldig till så mycket elände i detta landet, du är inte klarsynt och ansvarstagande. Mina tre döttrar och jag är oroade och känner oss otrygga nuförtiden.”
"Så oerhört tragiskt att Sverige blivit såhär, så onödigt att förstöra vårt fina land. Jag tycker de ansvariga måste ställas till svars och att det leder till kännbara konsekvenser.”

Snälla, håll dig borta från politik.”

”Stanna hemma.. Ingen saknar dig i politiken!”
En av video har 4300 tummar ned och 204 upp. Rödskrikan har nu stängt av kommentatorsfältet.

Annie Lööf, Carl Bildt och Fredrik Reinfeldt är medlemmar i Trilaterala kommissionen som arbetar för borttagande av nationer, gränser och att globalism skall ge världsherravälde NWO. Foliehatten anser, att hon därför är direkt olämplig att sitta i riksdagen. Hon sitter inte där för svenska folket utan för andra herrar!

Annie är väl den politiker som ligger närmast och flåsar Reinfeldt i nacken i kampen om att vara mest avskyvärt, frånstötande obehaglig - som människa. 
Annie Lööf har ett mycket stort ansvar för den rådande katastrofala svenska situationen. Hon hade möjlighet att stoppa afghanamnestin och möjlighet efter valet 2018, att sätta stopp för den nuvarande urusla regeringen, men valde att stödja den. Klart hon satte stopp för kommentarsfältet. Svenska folket hatar henne, men själv tror hon att hon är älskad. Tummarna ner bekräftar.

Det som är symptomatiskt med sådana som Rödskrikan är att dessa personer aldrig lär sig, aldrig lyssnar och aldrig tänker efter. Nu har hon tagit bort kommentarerna. Vad tänkte hon då? Hade hon den normala människans reaktion och funderade på vad som möjligen kunde ligga bakom hennes galopperande impopularitet? Garanterat inte. Hon har rätt, alla andra har fel. De som inte håller med är "troll" - punkt. De är så de fungerar allihop: Stalin, Pol Pot, Hitler och Lööf. Det är samma sorts människor.

Varför inte partistrategerna i Centern begriper att Rödskrikan ska hålla sig så långt borta från folkliga forum som möjligt, är märkligt. Inser de inte att Annie Lööf och Centern idag förknippas endast med folkförräderi, förutom bland hennes väninnor på Södertörn och Bromma. Kanske ska Rödskrikan ha den berättigade kritiken som ett förvridet belägg, för det s.k. hatet ska tryckas ned i halsen på Åkesson vid nästa partiledardebatt?
Den enda anledningen till att Centerns hunnit förstöra Sverige ännu mer, är att de inte har plattformen för att göra det. Tänk om Rödskrikan skulle få fria händer! Galningen måste till varje pris hållas borta från spakarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar