måndag 31 augusti 2020

Rödskrikan är tillbaka och har vevat upp grammofonen och tror att det är hon som bestämmer!

I dagens Sydsvenska och i flera andra tidningar såg Foliehatten en helsida från Centern. Rödskrikan Annie Lööf stod där med korslagda armar: ” Framåt genom krisen:”

Den rödhåriga Rödskrikan ska börja "hemsöka" svensk politik igen. Det har varit lugnt och skönt länge nu, men nu märker man att hon är tillbaka. En hemsk människa som inte kommit framåt i utvecklingen under mammaledigheten, helt blind för vad som skett det senaste året! Ekonomisk nystart? Ungefär lika dumt som när Löfven säger sig nödsakad sitta kvar, för att bygga upp det land han själv fördärvat.

Rödskrikan ger Foliehatten bara kväljningar. Hon är sannerligen ingen lösning, utan bara ett symptom på det sjuka svenska tillståndet. Annie Lööf  har en av flera kriterier för att uppfylla diagnosen narcissistisk personlighetsstörning och är ett skolboksexempel på detta. Hon är en person som har en grandios känsla av att vara en betydande.

SVTNyheter: "Efter mammaledighet är centerledaren Annie Lööf tillbaka igen. Hon har också tagit ett kliv in i influencer världen och startat en egen Youtube-kanal."
Kan passa Blondinbella-folket.  Hennes Youtube-sida, Teleprompter, känns lika genuint som Nancy Pelosi ungefär.
Inte ett ord om hur vi ska komma till rätta med sanktionerade vägspärrar eller tortyrattacker på ungdomar utförda för nöjes skull eller kravaller pga att "muslimer" ogillar yttrandefrihet etc. Hon vet mycket väl vad som händer i Sverige och vems fel det är. Men det bekommer henne inte.


Istället en massa påhittat pladder om hur människor påverkats av
Covid-19 och hennes graviditet. Den enda konkreta politiken var att C vill sänka arbetsavgifter för yngre arbetstagare, sänkta skatter (90 miljarder) samt en massa diffusa satsningar för att nystarta Sveriges ekonomi.

Foliehatten gick in på hennes tub – kanal av ren nyfikenhet. Av andra kommentarer framgick, att hon raskt raderar och blockerar alla som kommer med minsta lilla kritik. Hon får nog det rätt jobbigt!
Foliehatten är helt övertygad "om" att snart ser vi snyftartiklar i regimmedia där Rödskrikan gråter ut över hur hemska nazisterna är! Kanske något för
Näthatsgranskaren att jobba vidare med

Såg att Expressen redan dissar verklighetsfrånvändheten rätt hårt i.a.f. När Sveriges innanför tullarna i Stockholm, har blivit lite mer som Culiacán och Kabul kommer det inte vara lika trendigt att vara som Rödskrikan längre och då kommer MSM att vända sig mot henne.

I gårdagens SVT Agenda kommenterade Rödskrikan den politiska utvecklingen under sin frånvaro.
Rödskrikan:”Jag är sorgsen över det beskedet” att
Ms öppnande för en mer pragmatisk hållning. Den hycklande Rödskrikan inser inte, att hon övergav Alliansen och lovade att hellre äta upp sin sko, än agera stöd åt sossarna.

Rödskrikan: ”M var väldigt tydliga med att de inte ville samtala eller samarbeta med SD i politiska frågor och nu gör de tvärtom. Jag är ganska bekymrad över att man väljer att sätta statens finanser i händerna på ett främlingsfientligt populistparti som jag tycker att SD är, säger hon och tillägger: ”Jag hoppas att de tänker om, att vi kan hitta en gemensam plattform som vi gjort nu det senaste åren, och agerat i riksdagen. Samarbetet med Socialdemokraterna och Miljöpartiet tycker hon har ”funderat över förväntan.”

SVT har inte något intresse av att bedriva objektiv journalistik och det hade varit rätt intressant om de frågat henne hur många väljare M och KD skulle förlora, om de inte ville samarbeta med SD, utan istället med C! KD skulle åka ur riksdagen och M halveras i storlek. SD skulle få långt över 30 %.

Få politiker har förstört landet som hon och Fredrik Reinfeldt då han gick in i partnerskap med MP 2011 om fri invandring ivrigt påhejad av Centern.

Alla tror att det är MP som varit pådrivande i den konkursfärdiga vindkraften. Det är Centern(Maud Olofsson) som har stora intressen i branschen som sett tillra  den st utbyggnaden, där i stort inget verk idag går ihop ekonomiskt, trots att de är kraftigt subventionerade.
Varje år betalar alla på sin elräkning över 10 miljarder till vindkraften.
Idag pågår också en intensiv kampanj från samma partier att bygga ut havsbaserad vindkraft och de vill att de skall få större bidrag, om det överhuvudtaget skall bli ekonomiskt lönt att bygga.

Glöm inte heller att var Annie Lööfs maktambitioner att bli statsminister efter sista valet som givit S och MP regeringsmakten, vilket blev historiens största svek mot borgerligheten. Vi får hoppas att inte detta svek glöms bort av väljarna.

Foliehatten funderar över är, hur kan en person som Annie Lööf överhuvudtaget bli partiledare. Hon har aldrig arbetat en dag i hela sitt liv för att få erfarenhet av arbetslivet, men ändå har hon tidigare blivit suttit som näringsminister.

Annie Lööf anser att Sverige "lätt" kan ta emot fler miljoner migranter och ta hand om dem samt menar då givetvis att nuvarande migrationspolitik måste blir mera generös för att uppnå detta mål. Vad svenska folket tycker om detta, är naturligtvis ointressant för henne.

Man förstår att Annie Lööf tittar framåt och inser att MP inte kommer att klara spärren till riksdagen i nästa val. Hon siktar kanske på, att träda in i MPs ställe i regeringen - den gamla S + C modellen skall uppstå igen. Problemet är kanske att C som idag har 8% och det skulle vara en mindre sensation om de skulle öka till 15-20% som behövs att det skall bli en S+C regering. Foliehatten tror att C kommer sjunka ännu mer i mätningarna, så fort hon öppnar käften.

Det som förvånar är att C accepterar att Rödskrikan styr partiet med järnhand och hon ser till att rensa ut alla som har minsta lilla opposition. Rödskrikan är en marionett för globalisterna. Hon var på Bilderberg mötet och kom tillbaka och trodde hon var "No 1" och skulle bli den första kvinnliga statsministern. Efter Bilderbergmötet har det blivit total kortsluttning i korkskallen!

Angreppet på SD är en ryggmärgsreaktion som sitter i sedan SD kom in i riksdagen och går nog aldrig bort hos något parti som en gång anammat den och det visar fortfarande att liberalvänstern står in målade i sitt hörn, utan att kunna komma ut tills SD-färgen torkat och det gör den aldrig hos dem. Så det blir till att bita i det sura äpplet, klampa ut i färgen och färga ner sig.


 

2 kommentarer:

 1. Alla svenskar som "inte accepterar mångfald" uppmanas säga upp medborgarskapet och lämna Sverige. Det skriver nybildade Arabiska partiet på Facebook.  ”Partiet vill arrangera ett utvandringsprojekt för svenskar som inte gillar läget, för att underlätta integration och skapa gemenskap i landet."  Nu börjar de visa sitt fula tryne på allvar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har emigrerat, inte för att muslimer invaderat landet utan för att Sveriges etablissemang helhjärtat och förbehållslöst stöder muslimernas våldtäkt på Sveriges befolkning.
   Utan en överhet som skyddar landet från yttre och inre fiender kan inte en nation bestå, 82% av Sveriges befolkning stöder en överhet som lämnar över landet och folket till nya, importerade, herrar.
   Islam HATAR svenskar, men älskar bidrag.
   Sveriges etablissemang HATAR svenskar, men älskar slavar som försörjer de nysvenskar som i god demokratisk ordning röstar på de partier som garanterar dem gratis allting.
   Sverige är redan förlorat om inte en hungersnöd eller ett WW3 tydliggör livets verkliga villkor och enar Sveriges folk i ett försvar av vår lilla plätt på jorden.
   Med säkerhet kommer inbördeskriget, ett krig som kommer dela Sveriges befolkning för all framtid och för alltid förstöra den tillit och gemenskap som utgör ett lands och en kulturs grundval.
   Vänstern kommer i Sverige återigen mörda ett folk, något den gjort så många gånger förut, allt gott och vackert förstör vänstern.
   Denna gång har vänstern valt Islam till bundsförvant i folkmordet på demokratiska svenskar.

   Radera