onsdag 19 augusti 2020

Vad går gränsen för invandrarnas förnedring av svenska ungdomar?

Det finns tydligen inga gränser idag för vilka metoder gängmedlemmar med invandrare bakgrund använder, för att förnedra personer på de mest möjliga och smutsigaste sätt.

Ur ett enskilt perspektiv är detta som att man pissar, bajsar, våldtar , misshandlar, ger rasistiska kommentarer, kränker, förnedrar och allmänt förstör personen i fråga, helt acceptabelt. Invandrarna förnedrar en hel nation och samhället fortsätter att ta emot och öppna dörren för dessa kriminella invandrare. Trots detta så fortsätter halva befolkningen att rösta på fyrklövern!

Det är inte ovanligt att invandrare hittar på saker för att rättfärdiga sin destruktivitet. När en svenska 16-åringen blev kisad i munnen och misshandlad, då hette det att han var "skyldig pengar” eller när en 15-åring tvingades gå ner på knä och kyssa fötterna på en 20-årig invandrare och då påstod man, att han skrikit "rasistiska saker" åt dem.
Om någon pedofil har förgripit sig på ett barn, så
skall pedofilen straffas värre än straffskalan i Sverige tillåter och då behövs en lagändring omgående.

Det finns kopior på livestreaming där flera invandrare våldtar en svensk tjej live och det hände ingenting förrän Facebook skickade en kopia till polisen och först då händer något och fallet ingick i det 10% av "uppklarade" invandrarvåldtäkterna, enligt svensk polis.
I Danmark var det en vit dansk kille på 14 år som inte ville "rekommendera" en muslim till en f.d. dansk flickvän och då fick han på stryk och skulle kyssa muslimens skor, gång efter gång och muslimerna spelade in allt och la ut det på Internet. Enligt den turkiske muslimens pappa, så vet han inte hur hans son kunde syssla med kriminalitet, fast sonen hade hunnit med, att bli dömd en gång tidigare,

Expressen tar upp ett fall, där brottsoffret en kille i tjugoårsåldern i en trappuppgång blev bestulen på sin mobil och misshandlad. BO kände igen en av förövarna, en kriminell 16-årig gängmedlem som han tidigare hade anmält för en konflikt.
Via den stulna mobilen fick förövarna åtkomst till hans sociala medier, där de flera dagar senare loggade in, för att starta en livesändning på hans konto. Under denna livesändningen visade man upp hela hans privatliv, hans meddelanden, bilder och kontakter. De uppmanade folk att sprida sändningen till deras vänner, tills man till slut fick 500 tittare och då visades en bild på BOs könsorgan.

16-åringen och tre andra tonårskillar åtalades. De erkände delar. 16-åringen berättade i rätten att han var arg och att det i hans hemland sägs ”som du är, du får”, men att han nu ångrade sig. Rätten konstaterar att mannen utsattes för ”en allvarlig kränkning”. De fyra döms nu för olika stor inblandning i misshandeln i trappuppgången och livesändningen från HVB-hemmet. 16-åringen dömdes för misshandel, stöld, olaga integritetsintrång och övergrepp i rättssak. Straffet blir ungdomsvård. De dömda ska även betala skadestånd till mannen.
Är någon förvånad att straffet endast blev ungdomsvård. Det här landet är ett skämt. Det här gänget hade kunnat mörda BO också, utan att behöva räkna med några straff. På grund av barnkonventionen.

Dessa ungdomar som begick dessa brott hade redan tidigare dömts till vård, hur gick det? Illa, som nästan alltid. Enligt BRÅ är ungdomsvård (rehabilitering) leder det nästan uteslutande till återfall. Fängelse (inte rehabilitering) leder inte alls lika ofta till återfall. Brottsligheten ökar i rask fart och inget verkar sätta stopp på det. Polisen erkänner att de står handfallna inför den nya kriminaliteten och kan inget göra.

Dessa brott är vidriga och det är verkligen synd om offret. För lagstiftaren är det ett stort problem med att införa straff i lagstiftningen,  för "dessa förnedringar!" Vart skulle gränsen gå?
Att något måste göras och det snabbt, är ställt utom allt tvivel. Annars är risken att allt eskalerar och att myndigheterna tappar det lilla de har kvar. Att ge ungdomar under 18 år ungdomsvård är bevisat att det inte har någon effekt. Att straffa kriminella ungdomar under 18 år och sätta in dem i fängelse, är kanske enda utvägen! Precis som nu danskarna gör.  Liberalvänstern anser att rehabilitering" hjälper!” I dagsläget finns det ingen studie/rapport som visar på detta faktum, snarare tvärtom.
Om ditt barn blir utsatt för denna behandling, så hoppas Foliehatten, att du ropar på strängt straff och inte rehab av de/den skyldige-a. Tror du att kriminella 16- åringar från en kriminell miljö bryr sig om rehab? Det är så sjukt naivt att tro det!
Sedan är de skyldiga naturligtvis födda i Sverige, av invandrarföräldrar. En möjlighet är att utvisa hela familjen. En metod skall skulle ge eko och få snabb effekt. Danskarna har infört detta och det har fått effekter.
Annars finns ingen bra metod. Problemet är att det enda som hjälper är hårda straff för dessa kriminella ungdomar, för de fattar inget annat. De respekterar inte sosse Berits små "kontrakt!" De skrattar högt!

Så ser situationen ut och Foliehatten har ”inte” tagit ställning, mer än att det behöver göras något i Sverige och det snabbt, annars urartar det totalt!
När skall Morgan Johansson inse, att svenska lagat anpassade till svensk mentalitet och tradition är satta ur spel för längesedan av invandrarna! Idag har vi ett samhälle där kräk, monster och svin som inte får rättmätiga straff för sina brottsliga handlingar.

 

2 kommentarer:

 1. Hela vänsterrörelsen vilar på uppfattningen att alla människor föds med identiska förutsättningar att lyckas i livet.
  ALLT som sedan går fel är orsakat av yttre omständigheter eller sjukdom, eftersom en stor del av invandrarna misslyckas i samhället ser vänstern detta som ett resultat av att det svenska samhället gett dem sämre förutsättningar än infödda svenskar fått.
  Hela resonemanget är fullständigt otroligt skruvat och i strid med all forskning och vetenskap, MEN hela vänsterns filosofi vilar på detta resonemang så vänstern kan inte existera i ett samhälle som kräver individuellt ansvar, likt ett demokratiskt, civiliserat samhälle grundat på kristna moraliska värderingar.
  Detta är en, den viktigaste vid sidan om ren avundsjuka, orsaken till att vänstern bekämpar kristna, konservativa och sanna värderingar om livet, människan, kultur, vetenskap, ansvar, kärlek och glädje.
  Vänstern MÅSTE för sin egen överlevnads skull förneka att grupper av människor genomsnittligt beter sig annorlunda än andra grupper, att Afghaner våldtar, att Muslimer förtrycker, att Somalier lever på bidrag, allt måste förnekas.
  I Sverige har vänstern den absoluta makten, 82%, och därför är lögnen, blindheten, föraktet för sanningen och vägran att ens diskutera konsekvenser det som nu bäst beskriver svensk nutida kultur.
  En dödsdans för vår kultur och vårt folk.

  SvaraRadera
 2. Ytterligare en kommentar, som en följd av min tidigare kommentar följer att det för vänstern inte finns någon gräns för invandrares förnedring av svenskar eller Sverige.
  Allt negativt anses grunda sig i att gärningspersonen har blivit orättvist och felaktigt behandlad tidigare i livet, dvs allt är egentligen vårt och Sveriges fel, motsatsen gäller naturligtvis svenskar, vi har växt upp och formats i ett Socialdemokratiskt lett socialistiskt samhälle med de absolut rättvisaste och jämlikaste värderingar någon kultur någonsin haft, all kritik eller avståndstagande från denna nya svenska kultur måste enligt vänstern bero på en förvärvad ondska, främst från borgerligt håll men egentligen från vilket håll som helst som inte helhjärtat stödjer det socialistiska drömsamhälle som nu byggs i Sverige.
  Notera att samtliga riksdagspartier är i grunden socialistiska, skilda åt endast av nyanser, även SD som vill återföra Sverige till det socialistiska halvfascistiska lågskattesamhälle Sverige var under Erlanders dagar i mitten på 60-talet.
  Något borgerligt, frihetligt parti med fokus på individens frihet och ansvar finns för närvarande inte i Sverige, några ansatser finns men svensken är idag så hjärntvättad att allt som inte är socialism är betraktat som Nazism, någon debatt eller något ideutbyte finns inte.
  Sverige har stagnerat på alla fronter, intellektuellt, mänskligt, politiskt, utbildningsmässigt, industriellt, alla sidor av liv är nu underordnat det socialistiska paradigmet, allt måste passera det socialistiska filtret bestående av media, politiskt rättroende, ekonomiskt etablissemang och PK-censuren för att accepteras.
  Allt kan, beroende på den dagsaktuella åsikten hos vänstern, förbjudas, straffas, beslagtas eller dödas, senast äldre sjuka.
  Sverige är i många delar mycket värre än vad CCCP och DDR var, i dessa fascistiska samhällen visste majoriteten av folket vem och vilka fienden var, folket enades i motstånd.
  I Sverige är 82% övertygade om att de 18%en är fienden och att dessa skall omskolas, fördrivas eller dödas.
  Egentligen påminner det mycket om Tyskland under mellankrigstiden, AH skaffade sig en fiende att skylla allt lidande på, vänstern i Sverige har utsett oss konservativa till huvudfiende, troligen kommer vi gå samma öde till mötes som AHs fiende.

  SvaraRadera