onsdag 12 augusti 2020

Vänstern i extas efter valet av Kamala Harris som vicepresidentkandidat!

 Foliehatten lyssnade på P4 och de hade en intervju med den kvinnliga SR korrespondenten i USA. Detta med anledning av att Joe Biden har valt Kamala Harris som vicepresident. Korren påpekade att Joe Biden leder stort i opinionsundersökningarna.Vi kan även notera att Joe Biden fått mycket pengar av allas vår George Soros som kallar valet för ett ödesval. Han vill bli av med Donald Trump till varje pris.

Det är snart val i USA och Joe Biden har valt neo-konservativa politikern Kamala Harris (mamman är från Indien och pappan är från Jamaica) till sin vice presidentkandidat. Liberal media i Sverige och USA hyllar såklart valet. De är mer än lyriska. De ser nu en chans av bli av med Trump i valet.
Hon är lika "Afro-amerikansk" som Barack Obama. Afro-amerikaner är en distinkt etnisk grupp som uppkom i USA. Bara för att du har afrikanskt påbrå gör det dig inte till afroamerikan men för liberal media spelar de mindre roll. De är glada över att de har fått en färgad neokonservativ/nyliberal kvinna som kan ta över efter att Joe Biden avgår om två år på grund av hög ålder. Det är såklart bara journalisterna på The Grayzone som kritiserar valet. Vänstern ser dock ut att vara med på tåget som vanligt eftersom Kamala Harris är "pro-HBTQ+++" och det är därför helt okej om hon skär sönder folks sjukförsäkring eller bombar något fattigt socialistiskt land sönder och samman. Trots allt - hon gillar homosexuella och Israel. Hon är feminist. Sedan hatar hon vita arbetarmän, kineser och ryssar. Det är det som räknas i slutändan för vänstern.

Joe Biden har säkert tänkt till! Vilken delstat behöver jag flest röster från? Från vilka grupper? Finns det verkligen några kvinnor som röstar på Trump eller har jag redan dem alla? Färgade har jag redan 90% av. Californien (Kamalas hemstat) har jag redan 100% av rösterna.

Biden ser ut som en mespropp som av PK-media tvingats till detta val. Om man vill veta hur många amerikaner som gillar Kamala så kan man se hennes siffror i dems president-val, hon försökte slå ut Joe Biden. Hon fick 2% av alla demokraters röster och får sannolikt 0% av alla republikaners. Jisses vilket val.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar