tisdag 18 augusti 2020

MPs Lorentz Tovatt gör det igen – sprider dynga på twitter!

MPs Lorentz Tovatt är en mycket märklig politiker och han har spridit märkliga uttalanden förr som en gödselspridare . Han är partiets miljöpolitiske talesperson.
T
ovatt igår: ”Vilket vidrigt litet as Trump är!”

Uttalandet grunder sig på att Donald Trump tillåter oljeborrning i ett viltreservat i Alaska. Viltreservatet är till ytan nästan lika stort som Götaland.

Lorentz Tovatt och övriga i MP har drabbats av den mycket svåra sjukan koldioxid. Trump och USA har hoppat av FNs IPCC och deras lek med dator som de fått fram de mest fantastiska data med. Det är koldioxid som är skulden till uppvärmningen och inte solen. Helt fantastiskt att kunna dra denna slutsats, med inmatade data!

Vilken överraskning att medierna fått någon liten miljöpartist polariserad. Det är inte så, att man förväntar sig att han skall säga "Vad får Trump att göra detta?” Tovatt skulle aldrig tänka så långt, att han måste sätta sig in i och försöka förstå vad som eventuellt kan ligga bakom!"  Foliehatten tror att USA vill göra sig totalt oberoende av olja.

Trump är rätt kul på Twitter, roligt att Tovatt hänger med på samma fina linje! Skämt åsido, Tovatt representerar inte regeringen, även om han tyvärr har sitt parti med i regeringen. Undrar om han druckit för mycket maskrosvin under måndagen?
Nu är Tovatt enbart "miljöpolitisk talesperson", vad det nu innebär. Vi får väl hoppas att han inte blir ansvarig för Sveriges energipolitik, för då får vi väl bara "Två Watt" att dela på allihop?
Kanske kan det vara så, att "Lorentz har 2 hjärnceller. En som sitter i rullstol och en som skjuter på!" Mycket elakt, men tittar vi på vad Tovatt sagt tidigare är det inte långt ifrån sanningen!

Lorentz Tovatts CV är skral. Gymnasieexamen. Lorentz Tovatt ersatte Åsa Romson som lämnade riksdagen 2017. Han var före detta språkrör för Grön Ungdom som vill avskaffa rösträttsåldern, så att även bebisar kan rösta i riksdagsvalen i ett twitter. Läs gärna kommentarerna!

Han säger i en kommentar att Ringhals-reaktorerna(stängdes vid årsskiftet) är ”dysfunktionella, trasiga och farliga” och inte kan drivas vidare ”med ursäkten”, att en stängning leder till ökade utsläpp. Han tror också att bortfallet av el när de stängs kan ersättas med vindkraft, grundat på förhoppningar om en snabb och drastisk ökning av andelen förnybar el i Europa.
Tovatt med sin gymnasieexamen ifrågasatte Konjunkturinstitutets forskningschefs uttalande om ökade utsläpp av växthusgaser vid förtida avveckling av Ringhals. Lorentz menar att Ringhals kommer att ersättas med vindkraftverk relativt snabbt!
Alla känner till att vind enbart levererar när det blåser och inget när det är kallt!

I slutet av november förra året hade Lorentz Tovatt högtidsstunder på twitter.
Han twittrar att han är glad, när beskedet kom, att N
orwegian lägger ner alla långdistanslinjer från Arlanda till Thailand och USA.
Tovatt: ”Seger! Flygskatt och flygdebatt får effekt!”

En Boeing 747 förbrukar 110 ton bränsle vid start, vilket är hälften av bränslet i planet. 13 ton bränsle/timme vid flygning på marschhöjd. 3 ton bränsle för en landning. Det Lorentz Tovatt jublar över är, att en långflygning nu kommer att ha två starter i stället för en. Förbrukningen och utsläppen kommer att öka rejält.

Tovatt twittrade om Hedins bil och att han önskade att företaget skulle gå i konkurs.
Tovatt: ”Vad gäller sådana här företag så önskar jag inget annat än att de går i konkurs. Cyniska jävla klimathatare!”

Lorentz Tovatt fortsätter den tradition som MP har, att politiker kan få vräka ur sig vilka lögner som helst, speciellt om man är MP-politiker. SVT och MSM tittar på. Foliehatten undrar hur jälva korkad får man bli, för att komma in i Sveriges riksdag. Det finns tydligen ingen gräns!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar