söndag 16 augusti 2020

Politiker pratar om integrationsskuld – men ingen pratar om pensionärsskulden?

 Under det senaste året har det vuxit fram en slags medvetenhet hos många väljare, att de flesta faktiskt är invandringskritiska och att folket blivit överkörd av en liten skara militanta invandringsromantiker. Väljarna ser sig därför ha rätt att få tillbaka det som tagits ifrån dem.

Man kan undra vilka försåtliga krafter som uppfunnit detta bedrägliga begrepp invandrarskuld. Men det följer med exakthet vad man kan förvänta sig. Ge svenskarna ytterligare känsla av skuld, ge invandrarna ytterligare argument varför de är ”utsatta.” Öka på spänningarna och ilskan mot majoritetsbefolkningen och legitimera ett ytterligare skinnande på skattemedel och olika former av kvoteringar och flera partier är inte sena att hoppa direkt på tåget. Helt värdelösa är de.

Man kan också se integrationsskuld som en skuld för integrationsretoriken. Alla byråkrater, journalister, PR-avdelningar och politiker som har marknadsfört integration som begrepp är skyldiga till bedrägeri, och står i skuld till oss som de försökte lura. Så länge svenskarna fortsätter att lida av de problem som lögnen om integration har ställt till med bör skulden betraktas som obetald.

Det finns en annan skuld som handlar om att betala tillbaka till fattigpensionärer, krisande system med mera. Problemet är att det inte inbringar inkomster för dem som är med i det välfärdsindustriella komplexet. Istället är det ännu mer tolkar, arbetslotsar och vad det nu kan vara.

Nyamko Sabuni marknadsförde integrationsskuld i somras. Partiet ligger idag på runt 3% i opinionsmätningar och så länge de är stödhjul till S kommer de aldrig lämna dessa siffror. Tydligen vill KD dit också?

I ett debattinlägg skriver Nike Örbrink, ny ordförande för KDU, Kristdemokratiska ungdomsförbundet: ”Det är vi som får betala för att integrationen inte har funkat. Ska Sverige lyckas bryta det enorma utanförskap som växt sig starkt måste arbetsmarknaden bli mer flexibel.

Foliehatten har svårt att hålla sig för skratt när man läser på vilken nivå och planhalva KD (i detta fall KDU) dribblar runt med bollen. Ren tragik.

Nike: ”Vi som är unga i Sverige har ärvt en integrationsskuld. Det är vi som får betala för att integrationen inte har funkat. Tydligast syns det på arbetsmarknaden där utlandsfödda kvinnor hålls utanför närmast som en effekt av det rådande systemet.
Att regeringen inte satsat tillräckligt på utlandsfödda kvinnor är ett enormt svek mot samhället i sin helhet. Att de till exempel har svårare än män att få jobb påverkar i förlängningen mycket annat. I ett första steg mot integration måste fler nyanlända kvinnor lära sig det svenska språket. Språket är en nyckel till att ta del av myndighetsinformation och få jobb. Men många nyanlända kvinnor kan inte delta i svenskundervisning eftersom de måste ta hand om sina barn. Därför driver Kristdemokraterna frågan om “SFI med baby”
som gör det möjligt att ta med barn till svenskundervisning. Det är något som samtliga kommuner bör erbjuda. ”

Både Nyamko och Nike säger integrationsskuld. Integrationsskuld syftar till att vi missat något, men så är inte fallet. Istället har kritiker med stor precision påpekat vad som kommer att hända och vilka konsekvenserna blir, men att sådana som Nyamko Sabuni och nu Nike Örbrink förnekat detta. Utsatta stackars kvinnor. ”SFI med baby” osv osv. Kritiserar regeringen genom att använda deras egna lögnaktiga nyspråk.

Varför skriver eller säger
de inte som det är istället? Sverige har tagit emot enorma mängder med människor som inte har någon plats i det svenska samhället och bör skickas hem. Det är inte svenskarnas fel och inget vi ska behöva bry oss om eller betala för. Vad spelar det för roll om dessa hijabbärande kvinnor ens lär sig svenska, när de inte har några som helst kvalifikationer som eftersöks på svensk arbetsmarknad och de kommer aldrig att bli gångbara på arbetsmarknaden. Vi har ingen integrationsskuld och ska därför inte behöva betala för dessa hijabbärande skattefinansierade låtsasjobb. Vi såg detta under Covid-19 och vad som hände!

Märkligt att tro/önska/begära att de som ljugit och sagt att mångfald skulle vara en vinst för samhället ska tala klarspråk, säga som det är osv. Bättre då att önska/begära/kräva att dessa människor hissas i lyktstolparna.

2 kommentarer:

  1. En undersökning gjord av skattebetalarnas förening visar att ett pensionärspar med genomsnittspension under åren 2007 – 2014 har betalat 100 000 kronor mer i skatt än ett löntagarhushåll i samma inkomstklass. För en ensamstående med låg pension är skillnaden 36 000 kronor jämfört med en ensamstående lågavlönad.

    Bara att konstatera pensionärer är satta i strykklassen här i Sverige...

    SvaraRadera
  2. Helt rätt Marcus - de många invandrare, som saknar kvalifikationer för svensk arbetsmarknad utgör en enorm belastning för samhället. Men de verkliga fienderna till vanliga medborgare är våra rikspolitiker i sjuklövern, som drivit en helt verklighetsfrånvänd invandringspolitik och nu fortsätter att hitta på olika kostsamma projekt och hittepåjobb för att försöka dölja den katastrof deras politik orsakat. Hela bluffen hade för länge sedan varit uppenbar för alla om vi bara haft fungerande public service media i stället för de propagandamegafoner, som dessa utgör.

    SvaraRadera