söndag 9 augusti 2020

Nej Stefan Löfven det är du som är det stora problemet inte högerextrema!

Man häpnar när Stefan Löfven meddelar att regeringen vill förbjuda högerrasistiska organisationer. Enligt Löfven lockar den våldsbejakande högerextremismen fler än någonsin och dess budskap sprider sig i landet. Detta ska förhindras genom ”särskilda straff” och åsiktsfriheten är ”ett hot mot vår demokrati” och han har därför tillsatt en utredning för att se över ett förbud mot det han definierar som rasistiska organisationer. Löfven lyfter även att det kan bli tal om ”särskilda straff” för den som deltar i en organisation som kan anses vara rasistisk.

Ja Stefan, det finns högerextremism. Men säg Foliehatten, när begick de ett dåd senast? Sedan jämför med allt som invandringen orsakar. Tycker du inte att det haltar en aning?
Löfven fick genast draghjälp idag av skattesubventionerade regim Sydsvenska, där de givetvis lyfter fram kravaller/slagsmål sommaren 2019 i Lund. Sydsvenskan: ” Nazistiska NMR slog mot motdemonstranter i centrala Lund.”
Tyvärr är den video som fanns på Youtube borttagen från slagsmålen. Foliehatten
påpekar att han inte tar ställning. Demonstrationen urartade när vänsterextrema praktiskt taget anföll demonstranterna och de försvarade sig. Det får man inte göra i dagens Sverige.
NMR har ett horn i sidan till både Sydsvenskans Olle Lönnaeus och liberalen Philip Sandberg som styr Lund som de anser vara ett par AFA-personer. Olles påståenden i Sydsvenskan och Philips agerande är allt annat än sanningen. Läs och njut över vad NMR hittade på. Givetvis skriverier i Sydsvenskan hur hemska dessa nazister är!

Vi har en statsminister som vill begränsa det fria ordet och han är ett hot mot demokratin. Ett hot mot demokrati är inte att förbjuda rasistiska organisationer. Ska man ha demokrati får man tåla att folk har olika åsikter, trots att man tycker att åsikterna är fel och är helt rubbade. Det första som begränsas när en diktatur formas är det fria ordet. När regeringen börjar inskränka föreningsfriheten och yttrandefriheten är det ett säkert tecken på att man börjar tappa greppet och precis som i en diktatur skruvar man åt tumskruvarna för att behålla kontrollen. Vissa kanske tror att det här bara kommer att drabba Nordiska motståndsrörelsen men dom är naturligtvis bara det första steget. När man väl fått lagstiftningen på plats kommer fler och fler som har fräckheten att påtala dom invandrarrelaterade problemen att förbjudas. Nationalistiska föreningar, AfS och kanske slutligen också SD. Med sitt budskap ”smörar” Löfven för det AFA-ledda amerikanska terrororganisationen BLM som är i full färd med att mörda och vandalisera i USA. Vill han ge sig på rasism så ska han väl först och främst ge sig på rasisterna i BLM som tvingar folk att knäböja för de svarta muslimerna och kyssa deras Nikeskor.
På nätet kan vi se att många tycker att det är Stefan Löfven som är rasistisk och extrem. En "statsminister" som månar mer om invandrare än den befolkning han egentligen ska företräda. Det är svenskar som diskrimineras hela tiden genom att ställas längst bak i kön till det sociala systemet.

Under Covid-19 kunde vi se hur våra äldre behandlas. Det kanske lägsta pensionerna i EU och rena rama avrättningar på äldreboenden. Utländsk media har skrivit mycket om detta inhumana sättet att vårda äldre till döds. Ställ regeringen inför en folkrättstribunal. Hela tiden är det fokus på icke problem samtidigt som inget görs åt det eskalerande gängvåldet, våldtäkterna och annan grov kriminalitet. De anser att Stefan Löfven är värre än en sextokig batikhäxa som bara har en sak i huvudet – mer invandring!

Socialdemokraterna ser till att bokstavligen strö pengar över allt som har med vänstern, invandrarföreningar muslimska organisationer att göra. Där det Muslimska Brödraskapet skarpt kan ifrågasättas. Varför gav regeringen 8 miljarder till det genomkorrupta  FNs gröna fond? Sverige bäst i klassen som vanligt. Var dessa pengar tagit vägen är INTE redovisat än! Fortfarande väntar alla på, var toaletterna skall placeras i Afrika, efter det tal som den exalterade Stefan Löfven höll i New York.

Det rimmar illa att enbart lägga fokus på att bara förbjuda högerrasister och inte ens nämna hatande fanatiska vänsterliberala islamister som utgör 1000 ggr större hot. Det finns några 100-tal högerextremister i Sverige. Och det finns flera hundratusentals hatande fanatiska vänsterliberala islamister som utgör ett akut överhängande hot mot vår demokrati och mot yttrandefriheten och dessutom brukar extremt brutalt våld mot infödda svenskar med svenska rötter.
Vem eller vilka ska bedöma vilka organisationer som är rasistiska? Expo?
Nu vill också Stefan förbjuda SSU? Dessa "underhuggare" till Stefan är öppet rasistiska med sina antisemitiska banderoller och manifestationer! Inte visste Foliehatten att SSU också var högerextrema, men Stefan har väl "inside information" ?

Socialdemokraternas rasism mot vanliga arbetare och svenska pensionärer vilka burit upp samhället med sitt slit. De är de riktiga hjältarna. De ärliga, laglydiga som gör rätt för sig varje dag. De gick till jobbet varje dag. Uppfostrade sina barn till bra medborgare. Entreprenörer och företagare som är sönderbeskattade. Men ändå kämpar. Sedan sitter en oförmåga till statsminister och klagar om folk blir sura för att invandrare utnyttjar socialsystemen. Var glad om du inte blir rullad i tjära och fjäder i en framtid.
3 kommentarer:

 1. Killen klarar sig!
  Han måste ju klassificeras såsom varande 5:5 a enligt gammal strafflag i alla fall...

  SvaraRadera
 2. En lagstiftning mot högerrasistiska organisationer måste formulera vad som är högerrasism.
  En tolkning aldrig så lam och diffus kommer aldrig ifrån att den största rasistiska organisationen är Islam. Varför den helt enkelt måste förbjudaas.

  SvaraRadera
 3. Instämmer helt i din beskrivning av Löfvens politik. Enda orsaken till att han kan lyckas med att försöka förflytta fokus från verkliga problem (angående dylika undviker Löfven att uttala sig för att inte bli sammanlänkad som ansvarig för dessa) till pseudofrågor, är därför att vi inte har verkliga, granskande journaister. Vid ett par tillfällen har han misslyckats, t.ex. när han i en direktsänd debatt mot Åkesson om de ökande överfallsvåldtäkterna försökte föra in frågan om förbättrad anställningstrygghet - något som ledde till spontana gapskratt från publiken. Vid ett annat tillfälle i en intervju i Agenda, fick han erkänna att den ökande gängbrottsligheten var något, som han inte såg komma ... Efter dessa fadäser aktar sig S visligen för att låta Löfven framträda annat än under "ordnade" former - det hela liknar förfarandet i forna Öst-Europa, tänk Ceaucescu & Co.

  SvaraRadera