fredag 28 augusti 2020

Sossarnas vurm för muslimer syns allt mer!

Det framstår nu ganska tydligt att sosseregimen och deras propagandakanaler har en stor strategi med rörelser som NMR, för att blickarna skall vändas dit, när muslimer härjar och det kan även fungera som en bit i pusslet för att förstå, varför det/de planerade Korangrillandet stoppades.

Att
Korangrillandet stoppades med hänvisning till att polisen inte kunde garantera allmänhetens säkerhet, visar att regimen dragit i trådarna. Dessutom framkom det igår, att polisen stoppat flera grillningar runt om i Skåne, med hänvisning till säkerhet.

Den stora frågan är nu: Varför finns det inte resurser med tanke på den dådkraft som polisen med jämna rum uppvisar då NMR tillåts gå på parad genom Sveriges gator. Då minsann råder ingen brist på vare sig kravallpolis eller -staket. Om vi funderar lite, så inser vi direkt att varför NMR för tillstånd för demonstrationer. Makten har insett att NMRs demonstrationer alltid slutar i kravaller och ger stora rubriker.
NMR smutskastas och ger makten legitimitet, att förbjuda högerextrema organisationer. Det är precis vad som håller på att ske.

Idioten från Danmark räknar med att, om du bränner Koranen så utbryter det kravaller, där de skyldiga är muslimer och invandrare. Detta är förövrigt precis tanken med de här Koranbränningarna. De filmas av Stram Kurs och sedan hävdar partiledaren att muslimer är våldsamma och farliga. Polisen är väldigt medveten om Koranbränningarnas propagandasyften och därför har de förbjudits i Sverige.

Skillnaden för regimen mellan NMR och
de muslimska kolonisatörer är större än det faktum, att NMR respekterar svensk lag och ordning, medans kolonisatörerna (helt naturligt) saknar vad man kallar vanligt folkvett. De onda nazisterna behövs, för att upprätthålla regimens många Potemkinkulisser och moraliska rättfärdigande av indoktrineringen och propagandan. Nynazisterna används som en del av den liberala propagandan. De är ett par hundra individer. Många är antagligen trasiga människor som begår småbrott. De håller kanske en demonstration om året omringade av polis. Sedan skriver kvällspressen negativt om vad de sagt eller gjort. Det är helt klart så att eliter har ett intresse av blåsa upp nynazisternas påverkan och brottsbenägenhet - när deras påverkan är liten och deras brottsbenägenhet sällan handlar om mer en mängdbrott och slagsmål med AFA-aktivister.

Kolonisatören kommer antagligen aldrig bli tilldelad rollen av ondskan personifierad i detta vår tids liberala propagandamaskineri. Islamisten håller dock så sakteliga på att kliva in på scen i en biroll bredvid nazisten. Än förtjänar uppenbarligen inte islamisten att få visa upp sina ondska framför kamerorna, men den dagen kommer. Kanske förr än vad man kan ana.

Det kommer inte att att släppas loss militanta islamister i Sverige, för något högre syfte. Det går att göra i tredje världen men inte i västerländska länder - det finns för många kontrollmekanismer i staten och samhället i stort att den här typen av operationer omöjliga. Vidare finns det inga goda skäl att göra det. Foliehatten tror "varningarna" om militanta muslimer mer handlar om att staten skall få mer resurser att lägga sig religiösa människors privatliv och tvångsassimilera minoriteter. Det finns nog en riktig (och motiverad) rädsla att minoriteter börjar organisera sig själva och väljs till riksdagen och att de här parallella samhällena får en politisk påverkan indirekt. I MP räcker det med att du inte tar kvinnor i hand för att sparkas ut ur partiet. I slutändan är invandrare statister och deras identitet och rättigheter spelar allt mindre roll. Sverige blir också allt mer auktoritärt - liberalismen är auktoritär.

Läser man Ranstorps twitterflöde är det faktiskt glasklart att den enda identitetspolitiken som överhuvudtaget skall accepteras är den judiska. Alla andra former av identitetspolitik skall tryckas ned vare sig det är muslimers, svarta, kineser, vita, samer, ryssar, svenskar, buddister osv. I SÄPOS rapport slår till och med de fast, att nynazisterna inte begår andra brott än hets mot folkgrupp. Faktum är att muslimer också generellt sätt fredliga men eftersom muslimer (som alla andra människor) tenderar att ha en identitet så utgör de också ett hot mot det individualiserade liberala samhället - inte för att muslimer begår terrorbrott, men för de har uppfattningar som den liberala staten inte gillar.

Att radikala islamister valt att lägga mycket krut på just skolverksamhet menar Ranstorp har flera förklaringar. – Givetvis finns det ett rent finansiellt syfte, att tjäna pengar. Sedan handlar det om påverkansaspekten och om att isolera ungdomar från det icke-religiösa samhället, säger han till Nyhetsbyrån Siren. Men det är inte bara inom skolväsendet som extrema islamister stöttas med offentliga medel.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar