torsdag 6 augusti 2020

Är Sverige globalisternas trogna vasall och marionett?

Alla som följer med vad som händer i världspolitiken ser, att det pågår ett kallt krig mellan USA mot Kina och Ryssland. Det tragiska är att amerikanerna drar in oss i deras kalla krig och våra totalt fega och inkompetenta vänsterliberala politiker tillåter det.

Stefan Löfvén formligen "kryper" för USA och EU. USA:s fiender är också Sveriges fiender. Det räcker att du tittar på SVT eller läser någon av de skattefinansierade regimmedia tidningarna för att inse det. All politik i landet måste anpassas till den djupa staten i USA och demokraternas olika nätverk och de stora transnationella bolagen. Med sitt agerande har Sverige blivit en marionett. Det är sorgligt att skåda.

Kina är nog bara ett decennium från att vara nära paritet med USA när det kommer till militär kapacitet. Om USA skall vinna det här slår de till nu och det är ingen hemlighet, att USA har en förkärlek för kärnvapen. Här om dagen visade Kina sin nya DF-26 missil som kan nå Guam.
Det är antagligen därför USA övar på att skjuta kärnvapen från Kalifornien eftersom USA inte längre kan vinna ett konventionellt krig på den kinesiska hemarenan. De våldsbejakande liberalerna kommer antagligen aldrig ge upp och de är villiga att offra oss civila för att deras världsordning skall bestå. Det är egentligen helt sjukt att EU låter liberalerna och de neokonservativa i USA fortsätta med sina ständiga provokationer mot Kina och Ryssland. Även om vi i Sverige nog inte kommer få något regn av kärnvapen över oss är det riktigt skrämmande vad som sker.
Ingen vill ha ett tredje världskrig.

Det man kan fundera över vad det beror på, att PS och MSM och liberalvänster politiker är så extremt följsamma till det stora landet i väster. Beror det på att Sverige fått informella säkerhetsgarantier från USA? Sverige är inte med i NATO och betalar inte heller någon medlemsavgift. Vi ses som en självständig klubbmedlem, med visst eget manöverutrymme och då måste Sverige vara mer följsamt mot USA, än övriga NATO-länder. Makten i Sverige kan aldrig vara säkra på riktigt, om Sverige duger och måste därför bjuda till extra. Sverige är USAs och globalisternas trogna vasall och tillika billiga hora.

Något som vore
kolossalt intressant att gräva vidare i, är hur många mediekontakter/infiltratörer/landsförrädare/politiker och journalister som Amerikanska ambassaden har/hade på sin lönelista?
Hur många är frivilliga och hur många är värvade?
Hur många är tvingade och lydiga då komprometterande information annars "kan råka läcka ut" och förstöra deras karriär/liv?
Vad vi idag känner till är att de senaste statsministrarna i Sverige har besökt ett Bilderbergmöte och även blivande tilltänkta som Ulf Kristersson och Annie Lööf.
Det som är intressant att Rödskrikan efter Bilderbergmötet lanserades av MSM och SVT som blivande statsminister. Tuffe Ulf fick frågan vad han gjorde där – svaret blev: ”Vad tror du?”
Aftonbladet gick så långt att man kallade allas vår Carl Bildt för ”landsförrädare!”

Erfarenheterna från Ukraina visar på rena lämmeltåget från Ukro-media och parlamentet- Verchovna-Rada till USA-ambassaden för att inhämta instruktioner och hålla "rätt politisk kurs." Ingenting skiljer Sverige från Ukraina i detta fall då CIA kört exakt samma upplägg i båda länderna sedan WWII-1945.

Allt är ett stort spel och USA misslyckades i stort sett totalt med sin kupp och "Project Ukraine. "Project Sweden"
ett projektet att göra Sverige till vad som en viss känd person kallar "shithole country" rullar ännu på utan större nämnvärda störningar. Så går det när man har sju (7) Amerikatrogna partier i Riksdårhuset.

1 kommentar:

  1. Apropå de sju; på vems lönelista står Jonas Sjöstedt?

    SvaraRadera