söndag 30 augusti 2020

Har polisen tappat kontrollen över brottsligheten i Sverige?

På sin hemsida går polisen ut med ett meddelande och varnar för våldsutvecklingen i Sverige. Enligt myndigheten har det skett flera allvarliga händelser och grova våldsdåd den senaste tiden.

Den senaste tiden har det skett allvarliga händelser och grova våldsdåd med kopplingar till kriminella nätverk där flera personer mördats och andra skadats svårt. Samhället måste sätta ner foten för att bryta utvecklingen.
I Stockholm har det under den senaste veckan mördats två personer och i Göteborg har kriminella grupperingar försökt demonstrera makt genom att kontrollera fordon som har åkt in i vissa stadsdelar. Tidigare i augusti mördades en oskyldig 12-årig flicka i en kriminell uppgörelse och även på andra platser i landet pågår konflikter mellan olika kriminella nätverk och annan hänsynslös kriminalitet..……..”

All heder åt de poliser som sliter med kriminaliteten. När polisen varnar, då är det 10 gånger värre och de har inte kontroll över händelserna.
Det
Foliehatten saknar är krav på politiska åtgärder. Att de som grips faktiskt kan lagföras och får kännbara straff. Att politiker och media inte daltar med kriminella som begår upplopp och brott, utan att de faktiskt straffas istället för att tvångsmässigt prata om "goda krafter."
Så länge det är lönsamt att vara med i ett kriminellt gäng kommer det locka en viss grupp av människor oavsett hur mycket skattepengar som strös över "goda krafter". Det är först när man märker att de kriminella vännerna sitter inne på väldigt lång tid som personer i riskzonen kommer fundera på att avstå kriminalitet.

 
Är det tänkt att man ska känna sympati för den sönderpolitiserade sossemyndigheten som under så lång tid mörkat om invandrarrelaterade brott och hållit käften om vad problemen egentligen beror på.
Foliehatten vill aldrig mer höra Ann Linde och andra sossehycklare anklaga andra länder som Vitryssland, för övergrepp mot icke önskvärda åsikter. De senaste dagarnas händelser är spiken i kistan för Sverige som rättsstat. Polisen tar till vilka övergrepp och konfiskeringar vad som helst och bara hänvisar till utredningen, när de agerar. Sådana tilltag som kommit fram, är vad man förvänta sig i totalitära stater. En fullständig katastrof för ett land där regering kallar sig för den humanitära feministiska stormakten. Vi är inte längre en humanitär feministisk stat, utan en socialistisk stat, där regimen går hand i hand med muslimerna och kväser protesterna mot muslimer. I Malmö bevisades det när polisen deltog i ”Manifestation mot koranbränning” tillsammans med en Imam kopplad till Muslimska brödraskapet. Det M oppositionsrådet Tenghammar deltog och han säger: "Mångfald är Malmös största styrka" om en kommun som behöver mer än 5 miljarder i stöd varje år, för att ekonomin någorlunda skall gå ihop!
"Mångfalden är Malmös största styrka"? Bra!! Dra in vartenda
försörjningsbidrag och andra bidrag! Sedan kan vi få vi se, hur stark den där "mångfalden"är?

Det finns mängder av vittnesmål på nätet hur polisen i Malmö likt åsiktspolis i smyg dokumenterar människors uttalanden. Det vi har fått bevittnat i Malmö är oerhört tragiskt, att polisen byggt upp politiska enheter, för att tysta svenska folket och gripa dem som är kritiska mot invandring och försöka få det till HMF. Dessa hatbrottsgrupper är en skam för demokratin och för ett civiliserat samhälle med yttrandefrihet. Hot och andra våldsbrott är reglerade i Brottsbalken, så dessa grupper är genompolitiserade med en uppgift, att tysta all kritik som riktas mot Islam och att se till att Koranen inte bränns. Ringer det några klockor? Sverige är inte längre en demokrati, den är värsta sortens kommuniststat med fascistiska inslag.

Problemet är inte att den politiska viljan saknas. Problemet är att regeringen inte har en susning om, hur situationen ska tacklas. Stefan Löfven var noga med att inga statsråd fick vara intelligentare än honom själv vid tillsättandet. Nu ser vi resultatet.

Sverige har drabbats av en vänsterpsykos, man driver åt vänster och vi har sedan länge kravlat i vänsterdiket och kan inte komma upp. Hela tiden dras vi ner, varje gång vi försöker komma på det torra.
Vad som nu krävs är en extrem omläggning av politiken, om vi överhuvudtaget skall komma tillrätta med allt som händer i Sverige.
Den stora korkade massan av socialt beroende väljare måste inse, att de inte kan rösta som de alltid gjort, S måste utsättas för massflykt, för att det skall hända något i Sverige.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar