söndag 16 augusti 2020

Om Sverige inför bordeller enligt Europa modell skulle sexualbrotten falla som en sten!

Sverige toppar nästan statistiken för sexualbrott i världen. Dagligen utsätts svenska kvinnor/tjejer/gamla kvinnor för våldtäkt eller försök till och häromdagen kunde vi läsa, att en 84-årig kvinna blivit våldtagen.

I Norge, där man inte hemlighåller statistiken för befolkningen, är 98% av alla gärningsmän i överfallsvåldtäkter utomeuropeiska. Högst troligt att sanningen är liknande här.

Det bästa vore kanske om staten gick in och finansierade stora bordeller. Tänk på skatteinkomsterna. Detta är förmodligen det enda effektiva, preventiva åtgärd mot sexualbrottsligheten och statistiken, den skulle sjunka som en sten.
Givetvis är detta förslag mycket kontroversiellt framför allt för liberalvänstern
och den feministiska regeringen. Hade de haft den minsta ”lilla” omtanke om alla de svenska kvinnor som blivit våldtagna, hade de vidtaget åtgärder. Många har tagit livet av sig.
Nu gör man absolut ingenting. Straffen som många förövare får, är många gånger ett skämt. För många kvinnor är det ett livslångt trauma.
Tittar vi oss om kring i Europa är bordeller tillåtna i en majoritet av Europas länder. De länder som har bordeller har knappt några sexualbrott.
Kerstin Isaxon, sexualupplysare på RFSU: "
Sexköpslagen i Sverige är ju relativt ovanlig internationellt sett.

Om man någonsin tvivlat på den dubbelmoral som råder mellan svenskar och invandrare så har ännu ett mycket komiskt och talande exempel uppenbarat sig. Ironin i detta
avslöjande är oslagbart, med tanke på att vita sexköpande män enligt feministerna ska fängslas, fråntas rätten att vara pappa, samtidigt som man ska bötfällas.

Enligt en granskning som P4 Uppland låtit göra kring sexköpskonsumtion så visade sig det, som vanligt, att utlandsfödda var synnerligen överrepresenterade bland de som grips för sexköp,
närmare 80% och bland dem mycket unga killar. Med Roberto Paolo-affären och den enorma uppståndelse och fördömanden det resulterade i från såväl media och politiker, kan man i.o.m, detta senaste scoop se de dubbla motstockarnas skådespel.
Bortförklaringar som vanligt: Informationsbrist möjlig orsak till sexköp. En orsak som framförs är bristande kunskap om lagen, bland annat eftersom Migrationsverket ännu inte infört obligatorisk samhällsintroduktion. Skall man skratta eller gråta?

Någon(makten) har även finansierat en tjänst som innebär att en arab-broder kan åka runt och lära sina bröder att man inte får köpa sex i Sverige. Denne Ahmed berättar vad deras överkonsumtion av specialtjänster beror på: ”En anledning till att fler utlandsfödda än svenskfödda grips för sexköp kan vara brist på information.”
Vladimir Ahmed driver ett projekt som heter "Vi Är Sverige-metoden", där kommer han i kontakt med unga män som köpt sex i Sverige utan att veta att det är olagligt.
Vladimir Ahmed :
"De känner en frustration över att de inte får vara med i samhället."

Inga ”män är djur”, berättelser om stackars traffickingoffer eller krav på straffskärpning. Helt oskyldiga naturligtvis.
”De känner en frustration över att de inte får vara med i samhället” betyder alltså att de är frustrerade över att inte kunna få några svenska kvinnor. Om det är en frustration, så bör liberalvänstern ta detta på mycket stort allvar. Det kan resultera i en ännu större explosion av grova sexualbrott i landet. Kanske inte så skitsmart att plocka in dessa astronomiska mängder unga män från MENA/Afrika.

Svenska myndigheter och media hanterar som vanligt beteenden hos invandrare som om de kan förändras med "information", invandraren är en slags behållare vars beteenden kan förändras om de fylls med relevant information från behöriga myndigheter och "kvalitetsmedia."
Men tänk om invandrarna i fråga verkligen tycker att kvinnor i allmänhet är luder? Då är deras beteende helt rationellt utifrån deras personliga värderingar. De betalar för att de är övertygade om att de flesta kvinnor är till salu. Här blir det total Syntax Error hos många svenska
myndigheter och media, när kartan inte alls överensstämmer med verkligheten.

De liberalsociala/feministerna har på många områden varit väldigt måna om och snabba, att invandrarna skall få behålla sin kultur och de har accepterat deras sedvänjor. Då är det inte mer än rätt, att vänstern också accepterar att invandrarna har kvar sin kultur, så att de kan besöka bordeller.  Det är enda sättet att dämpa denna explosion av våldtäkter, är att införa bordeller liknande de som finns i de flesta europeiska länder eller tillåta prostitution!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar