lördag 15 augusti 2020

SDs invandrarförslag gillas inte av hjärntvättade sossar!

För några dagar sedan höll Jimmie Åkesson en presskonferens, där Åkesson presenterade SDs förslag och neddragningar för invandringen. Att liberalsocialister skulle kritisera förslaget var väntat, men att personer som är 60+ och som växte upp i ett Sverige som var ett tryggt land och inte det Sverige vi har idag med gängkriminalitet, sprängningar, skjutningar och No-Go zoner. Därför är det så konstigt/märkligt att läsa vad flera äldre personer skriver på twitter om SD och invandringen. Vad är det för fel på dessa personer? Det känns som att de lever kvar i 1970-talets socialism med Olof Palme. Det är dessutom ganska märkligt eftersom det inte fanns någon större invandring på den tiden. Är hoppet helt ute för Sverige med dessa personer som har noll självbevarelsedrift för sina barn och barnbarn?

Det är inte legitimt att twittra, att man stödjer SDs politik. Det gör att de som faktiskt inte håller med SD, är de som syns. Troligtvis ökar antalet SD-röstande pensionärer.
Dessutom uppmanas folk att vara "goda" och då blir det missvisande eftersom det är lättare att twittra sådant, än att man önskar att våldtäktsmän utvisas.

Sven-Eric Liedman: ”Grotesk artikel av Jimmie Åkesson på DNDebatt idag. Nu har det verkligen gått långt. Märk den hotfulla sista meningen. När högerblocket tagit makten, så ska SD sätta agendan för invandringspolitiken. Machtübernahme. Lebensraum.”

Sven-Eric Liedman: "Naturligtvis vill inte Åkesson och hans gäng göra Sverige till Nazityskland. Hans mål är tydligt nog: Vi ska bli som Ungern. Det är skrämmande så det räcker.

LeenaJohansson; ”Jag blir fullständigt livrädd när jag läser SD:s förslag till migrationspolitik 1/4 .”

Så har vi pensionärer som tycker klimatet är viktigast!

Robert Klåvus: ”När Kristersson säger att invandring är samtidens största fråga visar han okunnighet. Samtidens och framtidens viktigaste fråga är KLIMATET. Klimatkrisen är existentiell. 

Socialdemokraterna sågs som det mest folkvänliga partiet förr och vissa kan idag helt enkelt inte rösta på något annat än det man alltid har röstat på. Man har tunnelseende.
Foliehatten har en kamrat som kommer från en släkt där alla alltid röstat S och fortfarande gör det idag. De blev tillsagda av familjen att rösta S och hans morföräldrar försöktehonom att rösta S.
Foliehatten tycker att pensionärerna borde ha sett vad som händer i samhället med oerhört mycket våld och otrygghet. Vill man att ens barnbarn ska växa upp i det verkligen? Man verkar inte kunna koppla den negativa samhällsutvecklingen till vilka som bär ansvaret, alltså Löfven först och främst. Foliehatten tror helt enkelt att det handlar om naivitet och tunnelseende. Man har alltid röstat S och kommer därför alltid att göra det, hur mycket Löfven än förstör samhället. Det är en sak att man röstar på S av ren tradition och inte riktigt förstår vad som händer i samhället. Men att aktivt propagera för invandring utifrån premissen att "det finns ingen solidaritet kvar i samhället och på 70-talet fick de lära sig att vara solidariska". De tror att Erlanders ande fortfarande svävar över sossarna. De kan inte tänka sig rösta på nåt annat än sossarna, men till sosseriets stora bekymmer dör denna kategori ut mer och mer, så de får importera nytt röstboskap. Sen är det oerhört mycket hjärntvätt överallt också, främst i media. Om man läser varje dag om hur onda SD är så är det klart att man börjar tro det själv såvida man inte är vidare påläst.


Foliehatten känner flera med dessa åsikter och det är hjärntvättade sossar. Han har verkligen försökt föra en vettig diskussion med många av dessa pensionärer, men deras hjärnor är helt blockerade. De kan inte ta in eller förstå andras argument. De är helt bortom all räddning och kommer rösta likadant om de så förstod, att hela Sverige skulle duka under. Att föra en saklig debatt med den går inte. Det är som om hjärnan är fylld av lera. Om du kör i samma spår hela tiden blir det svårare att ta sig därifrån.

S traditionella valboskap har decimerats åtskilligt under Covid-19, så nu är det främst deras långväga skyddslingar som är målgruppen som S hoppas på för sin överlevnad.

3 kommentarer:

 1. https://youtu.be/UQJxxfpRQxU
  HansJensevik håller ett föredrag på samma tema som din text
  Vi har många kloka människor på vår sida - men har tåget gått?

  SvaraRadera
 2. Nej tåget har inte gått- Valet 2022 blir avgörande för Seriges framtid! Får "högern" majoritet blir det åka av och MSM kommer att gå upp i spagat!

  SvaraRadera
 3. Hoppas att du har rätt. Men ska det bli möjligt så måste vi få ett just val.
  Vi minns datorstrulet i det förra...

  SvaraRadera