onsdag 12 augusti 2020

En kriminell sjuttonåring kan få livstid i Danmark och i Sverige bjuds han på saft och bulle av en socialtant!

 Den svenska behandlingen av kriminella gäng framstår alltmer som ett grovt skämt, trots att politiker efter några spektakulära dödsskjutningar har plockat fram plakat med hårda ord och tomma löften. Morgan Johansson är den skyldige till att svenskt rättsväsende ser ut som det gör. Morgan borde åka till Danmark för att studera det danska rättsväsendet och där daltar man inte med ungdomar och gängkriminella.
Gänget som var i Danmark och började skjuta, gjorde ett misstag. Skjuta ihjäl sina fiender i Danmark ger dubbla straff och danska fängelser är åtminstone mycket tuffare än svenska. Det är det 12:e mordet i detta gängkrig mellan invandrare. SVT kallar dem för svenskar!

I en artikel i Expressen redogör de för en rättegång om s.k. svenskar! Foliehatten lyfter på hatten för detta reportage!
Expressen: ”
I Danmark kan inte gängens unga mördare räkna med svenska ungdomsrabatter eller mjukare häktningsregler. Gängkriminella straffas stenhårt och tystnadskulturen som de praktiserar i svenska domstolar skjuts i sank av tuffare rättegångsregler.
I förhören med Dödspatrullen ilsknade ledaren till när åklagaren överraskade honom med tidigare hemlig DNA-bevisning som visade att han suttit i mördarnas flyktbil.  Svenska politiker som vill ”stoppa skjutandet” borde noga följa den pågående rättegången i Danmark mot Dödspatrullen efter dubbelmordet förra sommaren.”

Danskarna har infört en strängare lagstiftningen efter det har varit många skjutningar i Köpenhamn under några år och de danska politiker tog snabbt fram åtgärder. Nu har antalet skjutningar minskat rejält och ligger på en mycket lägre nivå än i Sverige.
Danskar är mycket mer pragmatiska och inte så hårt påverkade av vänstern PK resonemang. I Danmark kan det även bli livstid för personer under 18 år.

Sverige erbjud
er grovt kriminella under 18 år, saft och bulle hos en socialtant. De tycker synd om gängkriminella med bakgrund från icke-skidåkande nationer och de vill helst skicka personer som skrivit något elakt om dessa gäng till ett Gulag.
 
Något Morgan Johansson och andra vänsterliberal bör studera vad som hänt i Danmark, för det är helt tvärt om mot vad de brukar påstå, att strängare straff inte minskar på kriminaliteten. Det verkar fungera i Danmark i alla fall. Det här gänget kan få rejäla fängelsestraff och med all rätt dessutom. Ett annat problem är att hårdare lagar i Sverige inte hjälper, när polisen inte lyckas lösa mer än några få mord?

Problemet i Sverige är ungdomsrabatter samt vänsterdomare i domstolarna som tycker synd om kriminella och de dömer efter de lagar som finns. De måste ändras radikalt. Om GM är svenska medborgare kan de i princip välja om de ska sitta i danskt eller svenskt fängelse. Frågan blir verkligen mycket intressant om någon av de som är under 21 år får livstid. Livstid är oftare kortare i Danmark och då är frågan om det är inte bättre att sitta kvar i Danmark. Villkorlig frigivning(VF) kan också ges efter halva tiden i stället för 2/3 i speciella fall. VF ges inte till gängmedlemmar om konflikt med annat gäng finns.

Det stämmer att kriminella inte kan skada när dom sitter inlåsta, men för att fälla någon för mord måste man bevisa och det krävs så mycket i Sverige. Man måste nästan fånga någon med handen i syltburken. Sverige har stora problem och politikerna är skyldiga för mycket av skadan som skett. Ska man lösa problemen som uppstått i Sverige ska man ha hårdare lagar samt återvandring.
Menaiterna skyddas utav sina släkter så det går inte komma åt dom. Man griper en och 10 andra slinker undan. Problemet i Sverige är dom stora klanerna med släkterna som styrde till och med dödspatrullen.

Foliehatten har hört en del hårda ord från danskt håll angående det faktum att Sverige är en fristad för kriminella och terrorister. Nu får de dessutom ta hand om våra invandrarkriminella. Malmö ligger obekvämt nära Danmark.

Detta är ett utmärkt exempel på skillnaden mellan Danmark och Sverige. I Danmark råder det ingen politisk korrekthet, utan där råder det sunt förnuft istället. Deras domstolar verkar vara fria från vänsteraktivister också.

Det kommer aldrig hända att Sverige inför lika hårda lagar så länge vänstern vid makten och de kommer att  göra allt för att undvika detta.   Sverige har kommit till en punkt där hårdare straff inte kommer hjälpa speciellt mycket annat än att enstaka personen hålls borta från gatan. Strömmen av kriminella fylls på hela tiden på och nya gäng tar över. Vi har nästan oändligt med kriminellt potential i våra 150+ getton.

Det enda som kommer lösa detta problem och en rad andra problem är en massåtervandring av format.  Ingenting annat kommer att hjälpa.

Sossarna är medvetna om det kriminella problemet. Deras problem är att de inte riktigt kan bestämma sig för om/hur de ska ta itu med det kriminella problemet. Kommer det att kosta för mycket och hur kommer det att tas av de invandrargrupper som röstar på S. Den interna debatten pågår och pågår, men verkar inte närmare sig ett slut. Under tiden fortsätter de kriminella att härja fritt, utan  någon verklig kontroll från makten.1 kommentar:

  1. "En rättegång mot s.k. svenskar" - ja, när svenska medier verkligen upprepar att de inblandade är just svenskar, då vet man att det handlar om allt annat än ursvenskar. Det är inte endast när det gäller hanteringen av Coronaviruset som Sverige skiljer ut sig, utan det gäller också beträffande vår oförmåga att hantera den allt mer eskalerande gängbrottsligheten.

    SvaraRadera