torsdag 20 augusti 2020

Hurra nu är Annie Lööf snart tillbaka!

Äntligen - som vi har längtat! En personpartiet Centern har stått parkerat och väntat på Rödskrikan. Nu är drottningen av neoliberalism tillbaka. Det går inte att förgöra den destruktiva ondska C står för idag, utan att kunna attackera dess huvud. Det första hon bör göra, är att försvara Cs turer kring SVT.

Den politiska debatten i Sverige har varit tråkig och innehållslös utan Rödskrikan. Vilken vitamininjektion det här kommer att bli! Många har säkert tyckt att det var bra att Annie Lööf var mammaledig och en del har saknat hennes ointelligenta inlägg. Precis som cirkusunderhållning kommer clownerna in sist. Det blir grodor, felsägningar och en politisk påverkan som Löfven får tugga i sig.  Man kan sammanfatta det som alla har verkligen saknat hennes lögner och landsförräderi.

SVD skriver: ”Centerledaren Annie Lööf kommer nu tillbaka från sin föräldraledighet. Det första offentliga framträdandet blir hennes sommartal den 29 augusti. Talet hålls på Långholmen i Stockholm och kommer att handla om Sveriges utmaningar framöver och Centerns prioriteringar. ”

Undras om hon har haft tid att äta upp alla skor som skickades till henne, nu när hon varit föräldraledig. Tydligtvis så lär väl preludierna till valrörelsen om två år nu ta sin början, men höstbudgeten, de havererade migrationssamtalen, försvarsbeslutet…
Börsen verkar ändå ha tagit
denna posörs återkomst med en axelryckning - det kanske redan var diskonterat?

Foliehatten är helt övertygad om att regim SVT kommer att sända ett långt sammandrag eller rentutav hela talet i någon av kanalerna.

Globalisthäxan lär inte blivit klokare av att föda barn, hon är inte sorten som mognar som ett vin, fanskapet är samma ättika som tidigare. Foliehatten har sett åtskilliga stolpskott inom svensk politik och då har han aldrig upplevt en värre katastrof än Annie Lööf,  det har gått så långt att det bokstavligen kryper i kroppen när han hör hennes röst. Häxan kommer att återuppta sina aktiviteter som är att betrakta som gränsande till landsförräderi.  Rödskrikan som aldrig gjort ett hederligt dagsverke i hela sitt liv kommer mästra oss med Ayn Rand. Hon kommer imponera stort på kvinnor i den bidragsindustriella sektorn och så röstar de på Sveriges enda ultraliberala parti som vill sparka dem allihop.

Rödskrikan kommer lagom tillbaka när Aftonbladet börjat granska datorhallarna som hon som minister varit med och sett till att de tagit fart i Sverige med ganska stora förluster. Ska bli intressant att se henne vifta bort detta kaos och förklara förlusterna.

Ska bli intressant hur hon förhåller sig till Kristersson i debatterna. Det har varit ganska kyligt mellan
Kristersson och hennes vikarierade partiledare. Foliehatten tycker det är roligt när de rödgröna och borgarna vågar kritisera varandra. Centern har legat stadigt kring 8% även utan Lööf, så kan bli intressant att se om det hela förändras när hon kommer tillbaka. Det är mer än fascinerande, att denna kvinna kan få sådan makt trots ca 8 procent .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar