tisdag 18 augusti 2020

Lev som vanligt säger polisen medan kulorna vinner förbi!

Gängkrigen eskalerar och de är inte i sina "vanliga rörelsemönster!" Gängkriget har flyttat in till medborgarnas områden. Regeringen och polisen är oroade för att det ska uppstå oro i samhället som kan leda till reaktioner som kan leda till konsekvenser - en ny regering.

I söndags inträffade ännu en skjutning på allmänplats – köpcentrat Berga i Linköping. En man blev skjuten i huvudet och han ser ut att klara sig. Efter händelsen gick den lokala polischefen Nina Gaul och SVT samman i ett inslag om händelsen i vilken myndigheten tonar ned allvaret. Polischefen uppmanar invånare att nonchalera gängskjutningen och ”fortsätta leva som vanligt” – detta trots att man inte ens gripit gärningsmannen.

Hur har den söta taniga Nina Gaul kunnat få en chefsposition inom polisen, med sin fina hästfläta? Har hon stor mångårig erfarenhet ute på fältet där hon gripit och slagits med farliga kriminella och därför befordrats som belöning till sin tjänst? Nej, knappast. Det vi ser här är en värdegrundspolis som kommit direkt från Södertörns högskola, där hon kan fortsätta utveckla genusteorier och värdegrundsarbete inom polisen. Kanske behöver hon också transport till arbetet som resten av poliserna i Rinkeby, för att inte bli angripen av busarna? Lyteskomik bara i Sverige.

Förstår inte polischefen att kejsaren är naken? Vi är fler och fler som ser det. Ridån är fallen. Fasaden nedmonterad sedan länge. "Fortsätt leva som vanligt." Det är något de gängkriminella har gjort omöjligt. Det finns inte längre något "vanligt" efter det extrema experiment som eroderat hela Sverige i grunden och vad Sverige i framtiden ska vara.
Dag efter dag samma förbannade rubriker om grovt våld överallt i samhället, samma inlägg från olika myndighetspersoner. Lev som vanligt det är ingen fara för allmänheten osv. Våldsspiralen ökar och man kan härleda allt detta till den ohämmade invandringen som
ca 80% av folket har röstat för. Hur tänker ni idag .........eller gör ni som våra politiker stoppar huvudet i sanden..., medans MSM/SVT njuter av Covid-19 pandemin, där de riktigt kan frossa i sjuk- och dödstal från olika länder, så de inte "hinner" rapportera om den eskalerande brottsligheten i Sverige

"Polisen vänder sig till SVT" och säger att vi ska fortsätta leva som vanligt, och SVT ifrågasätter förstås ingenting! Samma SVT som i ett barnprogram nyligen upplyste våra barn om vikten av att lära sig skilja på lögn och sanning. SVT talade om personer som talade sanning och då nämndes Stefan Löfven.

Enligt uppgift har gängen sett till att en kille i tolvårsåldern nu hanterar automatvapen. De har ingen vapenträning. De lär sig greppen på nätvideos och är fullkomligt avtrubbade för offrens död och lidande. Detta är deras liv och de känner sig häftiga. Foliehattens tankar går till de inbördeskrig fick fick bevittna i flera stater i Afrika. Där unga killar/barn var de värsta mördarna. Äldre gängkriminella är så avtrubbade och inne i hemlandets våldskultur, att skjuta för en utebliven betalning eller för en förolämpning, är det enda sätt de känner till.

Polisens taleskvinna i Linköping ska nog inte vara så styv i korken. Utan förvarning kan vem som helst träffas av dödliga skott från empatibefriade gängkriminella. Då står polisen där med sina tomma ord.
I en debattartikel med poliser som har invandrarbakgrund, ville de ha hårda straff och ingen daltande, precis som Danmark. Sedan har vi poliser som Nina som säger åt oss att inte oroa sig och vill hellre ge psykopatiska grovt kriminella stöd än hårdare straff.

Stefan Löfven har tre mycket starka bundsförvanter : SVT ,SR och polismyndigheten. Dessa tre aktörer gör allt för att förminska och förringa alla grova våldsbrott som går att härleda till den ohämmade invandringen och det gör i princip alla. Detta är bara ett av polisens "standarduttalanden" som vi hört massor av gånger. Verkligheten ser dock mycket annorlunda ut i det våldsdrabbade landet, frågan är bara när den trogna och icke självständigt tänkande delen av befolkningen skall upptäcka det.

Löfven stöder revolten i Vitryssland: Löfven: "Folkets vilja ska respekteras."
Tror han
ska sopa rent framför egen dörr och respekterad folkets vilja med kraftigt minskad invandring först, innan han uttalar sig! Nu framstår han som en clown och en sällan skådad populist. Han har omdanat Sverige till ett kommunistisk demokratur.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar