söndag 2 augusti 2020

Moderaterna är på hugget – nu ångrar man även skattefinansieringen av Public Service!

Det är inte bara invandringspolitiken som M gör ett lappkast, nu gäller det även Public Service(PS).  Hela det politiska systemet är genomkorrumperat och PS är en produkt av det systemet. Frågan är om man inte först måste ersätta det politiska systemet genom ett val där liberalsocialisterna röstas bort. Att bygga ett nytt PS på samma grund som den nuvarande skulle bara ge samma resultat igen, eftersom det är de liberalsocialisterna som styr Sverige. De måste vara enormt nöjda med hur regim PS varje dag och stund propagerar för deras sak. Idag har vi inget PS som enligt sändningstillståndet skall vara neutralt. Det framgår med all tydlighet att PS är inget annat än vad det är, regimtv och radio. 

Flera starka röster inom M säger nu rent ut, att det var ett jättestort misstag att skattefinansiera SVT, eftersom SVT är trogna V, MP och S. En stor opinionsundersökningen visade att 70 % hade dessa sympatier.  Covid-19 pandemin har gjort att svenskar enats mer som folk, medan mångkulturen sprider kaos allt mer och mer, för var dag som går.

I augusti vevar SVT återigen igång propagandan om klimatet, efter att ha tagit paus under Covid-19. Under tre veckors tid kommer SVT fokusera på klimat och miljö med en lång rad program om allt från massutrotningen av arter till klimatkrisen. Är det någon som på fulaste allvar tror, att SVT släpper fram någon/några som berättar sanningen om klimatet? Det kan ni glömma omgående det finns inte en chans i världen att SVT gör det.

Igår hörde Foliehatten på P4 och barnradio, de mest fantastiska lögnerna han aldrig trodde att SR var kapabla till. Där säger man att den luft vi andas ut förändrar klimatet och att det startar bränder! Helt sanslöst.

Går man in på SVTs
hemsida för klimatet kan man se en del av deras utbud under augusti. Det kommer bland annat handla om hur klädindustrin förgiftar floder i fattiga länder, hur det moderna jordbruket utarmar fågellivet, de nya miljörörelserna, fossilindustrins försök att mörklägga sanningen och ett försök att besvara frågan om jorden är överbefolkad.

Värmerekordet på Svalbard som varade en dag skall påminna oss om att klimathotet inte är borta för att världen nu drabbats av en Covid-19 pandemi.
Henrik Ekman, programinköpare på SVT: ”Bortom sjukdomen finns de stora miljöfrågorna kvar, från uppvärmning och extremväder till massutrotningen av arter.”
Bara denna osannolika kampanj visar hur regimtrogna SVT är och att lägga ner PS är ett akut problem och rensa ut alla ”röda” som invaderat PS och som sprider sina fake news!

Hela det politiska systemet är genomkorrumperat och det såg vi ner fällkniven Stefan Löfven skuldsatte svenska folket till 2058 och som lök på laxen med sitt OK gav mästerförhandlaren EU rätt att ta ut skatter i Sverige för att täcka upp det enorma belopp för att rädda EU och Euro! Fällkniven Löfven har inte den minsta lojalitet för svenska folket, utan för globalisterna i Bryssel. Det är Merkel och Macron som igångsatt och planerat hela detta gigantiska stödpaket för att rädda EU och när de drog i snöret sprattlade Stefan Löfven lite, för att visa att han kämpade emot. Ett teaterspel som hade gett en Oscar, om det handlat om politik!

Foliehatten ser fram emot den dag när PS förmedlar korrekta nyheter och program som är objektiva och slippa se alla snyftreportage om invandrare och alla fake news om klimatet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar