måndag 10 augusti 2020

Foliehatten delar ut sex apor till de som inte vill se, höra eller lyssna!

I fredags hölls den sista mötet i migrationskommittén där alla partier i riksdagen ingick. Missnöjet är nu stort inom oppositionen, SD, M och och KD mot det oerhört bristfälliga första utkastet till nya migrationslagar. Dels blev det inget helhetsbeslut med någon majoritet, utan det blev hoppande majoriteter i fråga för fråga.

En hel del frågor kom inte ens med, eftersom det bara var S-regeringens inlagda punkter som kom med och beslöts om, d
e ingångsvärden som S ville ha med. Där ingår varken något volymmål/riktmärke om antal och heller ingenting om utvisningar/återvandring och förenklingar där och det i en fråga där väldigt många uppehåller sig illegalt i landet, afghaner i tiotusentals som helt saknar asylskäl och har ljugit och vägrat lyda svenska regler och svensk lag sedan dag ett i sina utredningar. Där parallellsamhällen breder ut sig mer och mer, skuggsamhällen och extrem kriminalitet är ständigt närvarande. Ändå tar S inte med någonting om att fler ska letas upp och faktiskt utvisas.

Foliehatten kan bara konstatera att flera av partierna exakt svarar mot de tre berömda aporna som varken vill se, höra eller lyssna på verkligheten. De förknippas också med mentala skygglappar och önsketänkande: att inte vilja se eller erkänna missförhållanden och faror. Foliehatten tänker dela ut apor och de tre aporna räcker inte, utan det blir dubbel uppsättning.

Apa nr 1 – Socialdemokraterna
Den där sossen Rikard Larsson skulle kunna stå för precis vad som helst som han fått order om, ljuga om och påstå precis vad som helst. Han säger:
”Vi står upp för en ansvarsfull migrationspolitik.”
Uttalandet är årets skratt och skämt.
S vill ha stram politik, men inför bara undantag, amnestier, fler skyddsgrunder, permanenta uppehållstillstånd efter tre år och annan politik för mer massinvandring. Fakta är 100.000+ uppehållstillstånd kommande åren precis som innan som är en extrem massinvandring och 240.000 medborgare och valboskap åt S under åren 2021-2023 som man utnyttjar för att kunna hålla uppe sina siffror ens hyggligt. Bland etniska svenskar måste stödet vara klart under 20%.
"Brett stöd i riksdagen"! I verkligheten var det
bara S som röstade för sitt förslag.

Apa nr 2 – Miljöpartiet
Valet 2018 klarade med med nöd och näppe MP 4% spärren och det var tack vare rösterna från några stadsdelar i Stockholm som räddade kvar MP i riksdagen. Den senaste tiden har MP mer eller mindre hela tiden legat under 4% spärren.
Trots detta agerar de som de var en av de stora partierna med alla sina krav som också S till slut insåg och knoppade bort MP
efter deras ultimatum att utlösa en regeringskris om inte alla diskussioner om volymer och asyltak plockades bort från förhandlingsbordet.
Annika Hirvonen Falk som varit MPs förhandlare: ”I huvudsak blir politiken inhuman. Det är en otroligt kortsiktig politik som är dålig för integrationen. Våra invändningar har man inte tagit hänsyn till alls. SDs röst har vägt dubbelt så tungt. Men jag tror att vi har goda förutsättningar att nå en uppgörelse om en humanitär flyktingpolitik, om andra partier är beredda att sätta sig ned och förhandla.”

MPs enda lösning är mer massinvandring och helt upplösande av alla lagar och regler, en fullständig extrem politik. Det finns tydligen ingen som helst gräns för vilken skada detta parti vill tillfoga Sverige och dess folk.
Redan har partiet genom sin veto domptering av "Lillpågen" Stefan Löfven och hans S i stort sett lyckats förstöra hela landet, troligen för alltid, genom sitt krav drivande av en fullständigt galen stollig migrationspolitik som helt saknar folkligt stöd. Foliehatten undrar vilken hållhake Språkrören har på statsministern som gör att han krälar i stoftet inför dem och öppen ridå. Den måste vara något särskilt eller är Stefan så maktkåt att han går med på vad som helst, bara sossarna får sitta kvar?

Apa nr 3 Centerpartiet
C har en lång historia som invandrarvänligt parti. Sven-Olle Olsson i Sjöbo dristade säga att fråga ”vem skall betala för kalaset? Han blev utkastad av partiet och frågan kvarstår – vem skall betala för kalaset! Ett kalas som idag idag kostar enormt mycket!
C framstod som ett invandrarparti när man sa ja till afghanamnestin. Via sin migrationspolitiska brolier Jonny Cato som aldrig haft ett ordentligt arbete säger han till SR :”Centerpartiet vill ha en mer generös politik där så kallade humanitära skäl som grund för asyl utvidgas. Vi skulle gärna se en bredare humanitär skyddsgrund som på ett tydligare sätt kan hjälpa barn och de allra mest utsatta.”

Det är lögn och villfarelse att ett parti som C vill begränsa invandringen. Det strider mot deras ideologi och världsuppfattning. Man blir inte liberal bara för att man skriver det ordet i partiprogrammet. Det blev tydligt C är socialister när de hoppade över till socialisterna som de gärna samarbetar och gör sig beroende av kommunister, eftersom de står så nära varandra. Inget av deras krav går hu igenom utan kommunisternas acceptans. Inte ens om landet är på väg mot att bli en fattig laglös bananrepublik skulle dom förmå sig se orsaken till problemen och vara förmögna vilja ändra på situationen.

Apa nr 4 Moderaterna

Hycklarna i M som är stort ansvariga tillsammans med S för flera decenniers massinvandring med ett par miljoner från Mena och Afrika i Sverige och dom enorma problemen det för med sig beklagar sig över att det är ett påstått förlorat år för "integrationen." Kristersson har hela sitt liv varit för fri invandring och helt öppna gränser, det har varit hans högsta önskan sedan sin tid som ungdomspolitiker och har fortsatt då han även var minister i Reinfeldt-regeringen 2006-2014, vilket vi heller verkligen inte ska glömma. Då tandvård för 50 kronor infördes för invandrare, då vi skulle "öppna våra hjärtan", då välfärden och sjukförsäkringen slaktades och människor dog i välfärdens brister till förmån för hundratals miljarder efter hundratals miljarder till massinvandringen och dess hemska och oerhört negativa konsekvenser.
Kristoffersson krävde inte noll invandring i överenskommelsen som gick upp i rök med S senast p.g.a. MP, utan de krävde bara "lite mindre massinvandring." Hans roll är inte att tycka något utan istället att följa med i utvecklingen.

Apa nr 5 Covid-19
Covid-19 avslöjade med brutalitet, att man gömt och inrättat låtsas jobb för invandrare i äldreomsorgen. Invandrare som inte kunde prata svenska och har svårt att ta till sig de hygienregler som anses vara standard.

Apa nr 6 Svenska folket
I flera opinionsundersökningar har svenska folket långt före det senaste valet uttryckt synpunkter om, att invandringen är alldeles för stor och att den bör minska rejält.
Trots dessa synpunkter röster svenska folket traditionsenligt på de partier som står för en oförändrad massinvandring till Sverige. De vill med sin röst fortsätta på den väg Sverige slagit in på, med mer kaos. Hur tänker svenska folket.
 

1 kommentar:

  1. Ang. Apa nr 6, tyvärr 50-80% av svenska folket märker ingenting av vad som pågår

    SvaraRadera