onsdag 26 augusti 2020

Vilda västern i Rinkeby!

Kriminella gäng styr Rinkeby/Järva och varje gång polisen har försökt med lite hårdare tag - visiteringar på allmän plats - har media följda av politikerna börjat skrika om rasprofilering och rasism och polisen har fått dra sig tillbaka.

Expressen skriver idag: ”Stor majoritet av folket tror inte att folkvalda kan göra ett skit mot gängkriminaliteten.”
Roligt/bedrövligt att läsa vad partierna tänker göra för att komma åt detta enorma samhällsproblem. Foliehatten säger: Munväder, munväder, munväder….
Detta sinnessjuka land
med media och politiker som inte har någon lösning på hur man skall lösa gängkriminaliteten. Orsakerna är helt galen flyktingpolitik, för svag och liten polis som är styrda av makten, för liberala domstolar och framförallt - odugliga politiker och rent samhällsfarlig media.
Rinkeby är redan ett mini Somalia. Det är som att komma till en helt annan värld,
man tror inte man befinner sig i Sverige. Man ser vart skattekronorna tar vägen. Det ända som skulle ändra på kriminaliteten i dessa områden är att punktmarkera alla gangsters och gärna sätta in militär. Det är platsen som Gud glömde.

Sommaren 2017 pissade ett gäng på en kille och filmad. Videon kom dessutom ut på nätet, så hela Sverige kunde se den. De som pissade visade sina ansikten i videon och och det var "Dödspatrullen" och de har enligt uppgift genomfört ett 10-tals mord. Ett halvår senare har den nedpissade mannen och hans polare tagit över och gänget heter Shottaz?

Det är tragiskt det som pågår inom knarkhandeln, men det är väntat efter Covid-19 och stängda gränser och alla tillslag överallt runtom i Europa. Det är brist på droger, men efterhand som Europa öppnar upp sig igen, flödar drogerna in igen.
Polisen tar in många, de yngre, mer impulsiva som okontrollerbar skjuter hej vilt. Idag är bilden om kriminalitet/droger helt annat än för ett par år sedan. Den är helsvart nu. Gangstermusiken toppar trenden på Youtube, topplistorna på Spotify, inte bara i Sverige. Våra yngre växer upp med detta. Inte bara de som på nätet kallar ”negrer och blattar.” Detta gäller även svenskar.

Det är naivt att tro, att det bara är andra folkslag som håller igång knarkhandeln. Det finns hur många svenskar som helst som är inne på det spåret. Skillnaden är att de inte skjuter ihjäl andra personer på samma sätt, men de finns där ute också.

Våren 2018 avrättades en springpojke till Dödspatrullen och då verkar som hela spelplanen hade ändrats. Polisen misstänkte att Shottaz ligger bakom mordet. Anledningen till att Shottaz kunde ta över 2018 var att två av Dödspatrullens huvudmän satt mhäktade, misstänkta för grovt narkotikabrott. En av dem har flytt landet. Samtidigt är medlemmarna i Shottaz allt mer öppna i sociala medier, med medlemmar som Jaffar och Franky som frontar med sin affiliering på Instagram.

Namnet kommer från filmen Shottaz från 2002.

Filmen handlar om svarta som inte duger till annat än att stjäla. De invandrar från Jamaica till USA där de handlar med knark och skjuter varandra. Foliehatten förstår varför somalierna valt detta namn efter filmen, eftersom det finns så många likheter.
Amerikanska svarta gäng gör likadant. Tar namn efter filmer, filmkaraktärer, skivbolag etc.

Foliehatten förmodar att de håller på med droghandel, mord, misshandel, utpressning, osv. som leker scarface! Hur många av dessa kmriminella blir 30 år eller ens 25 år?
Det är så synd och patetiskt, att småkillar i de s.k NoGozonerna har några "de ser upp till som inte är några förebilder.
Dessa ghettokillar hoppar av sitt livs chans! Gå i skolan gratis! Skaffa en bra utbildning gratis och sumpar de det istället och blir kriminella! Stackars föräldrarna! De invandrade till Sverige för att ge sina barn bra förutsättningar! För att lyckas i livet och istället får de skämmas, leva i ständig oro! För att sedan begrava ett eller flera barn! Är det så de tackar Sverige, svenskarna och sina föräldrar!
Det vi ser är samhällets skuggsida och ingen kan med säkerhet svara på frågan, vad som driver dessa unga killar in i kriminalitet. Är det utanförskap som följer av en oförlåtande strukturell rasism men finns det någon ytterligare förklaring till att man väljer att bli kriminell?

 

3 kommentarer:

 1. https://youtu.be/JGAJcww8bcA
  Jensevik visar här på skarpa förslag som kan få utvecklingen på rätt köl.

  Invandringsstopp i 12 år
  Ge tillbaka till kommunerna rätten att besluta om sina egna skattebaser,
  sina egna avgifter.
  Nivåerna på socialbidragen

  Slopa skatteutjämningen.

  Ta Malmö som exempel de går miljarder back.
  Hör man ordet sparsamhet nämnas där?

  Idag sitter politikerna i Stockholm med hela pengapåsen och stoltserar med att vara den humanitära stormakten och slösar bort våra skattemedel till kreti och pleti.

  SvaraRadera
 2. Tack för bra krönika, klarspråk. Bra kommentar av Vax också.
  Att skylla på utanförskap och socioekonomiska faktorer är patetiskt. Björn Ranelid har målande beskrivit under vilka förhållanden han och hans kamrater växte upp i dåtidens Malmö - de kämpade sig vidare utan att hemfalla åt kriminalitet. Tänker även på mina egna föräldrar och de förhållanden de levde i som unga, bägge tvingades börja jobba i unga tonår när de helst av allt velat få mer utbildning. Ingen kriminalitet, bara jobb och skattebetalande hela livet med inställningen att göra rätt för sig och sätta familjen före egna intressen. Ohållbar invandringspolitik är bara förnamnet, man skulle kunna uttrycka sig att även om man ansträngde sig skulle man inte lyckas välja ut invandrare, som skulle haft ännu sämre vilja/förutsättningar till integration i vårt land. Med kirurgisk precision har vi importerat individer från de mest dysfunktionella länderna i vår omvärld ("vi" = våra rikspolitiker).

  SvaraRadera
 3. Många immigranter har inte kommit för gratis möjligheter till ett civiliserat liv i ett demokratiskt västerland.
  De har kommit därför att Sveriges politiker och myndigheter lovat dem full försörjning, fri bostad, sin egen syn på religionsfrihet, löfte om att de har rätt till att behålla sin egen kultur, extra stöd av samhället för att behålla sin kultur, skydd från etniska svenskars åsikter om immigrationen, positiv särbehandling inom politiken, utbildningen, karriären och media.
  Polisskydd från protesterande svenskar och grundlagsskyddad rätt att mobba svenskar.
  Vem på hela jorden tackar inte ja till en sådan inbjudan!!!
  Tro fan de blir sura nu när många svenskar börjar ifrågasätta denna katalog av förmåner de blivit lovade, den humanistiska stormaktens egen befolkning börjar slira på övertygelsen att immigranterna är det absolut bästa som hänt Sverige.

  SvaraRadera