lördag 15 augusti 2020

Vilken chock för PK-Sverige när det avslöjats att en stor majoritet av sexköparna är invandrare!

För ett par månader sedan skrev tre kvinnliga sossepolitiker Heléne Fritzon , Elin Gustafsson och Carina Ohlsson att de vill se en automatisk orosanmälan till socialtjänsten mot "svenska pappor" som köper sex, skriv de på Expressen Debatt.

De krävde också, att den svenska sexköpslagen och sexköp ska leda till fängelsestraff, skall spridas till alla medlemsländer i EU. Sossekärringarna hävdar att forskning visar att "sexköp kan ses som en riskfaktor för ytterligare våld mot andra och är ett tänkbart hot mot barnets fortsatta trygghet", hävdar de i sin debattartikel.

Att förakta sexköpare är svensk norm, ett av våra mest utmärkande särdrag. Redan i Danmark har man sänkt ribban, för vad det är att vara människa.

Vilken enorm chock det måste vara för dessa korkade sossekärringar när det nu har avslöjats i en rapport av polisen för 2018, i de tre regioner som noterade födelseland var 78 % av de som lagförts för sexköp invandrare. Siffrorna är lika stora i Uppsala sedan januari 2019, att det sexköparna är födda i utlandet. Andelen etniska svenska män i utfallet är förmodligen så gott som noll, annars hade "Sveriges" Radio basunerat ut att 1% av svenska män är sexköpare.

Dessa sosseidioter trodde att det enbart var svenska män som köpte sex. Vad skall de nu göra när det visar sig, att det är en överväldigande majoritet är invandrare som köper sex. Detta avslöjande kommer att bli ett jobbigt läge för vänstern, sexköp var ett av få brott som de verkligen fokuserade på eftersom det tydligen var något som endast äckliga svenska män höll på med. Vad kan nästa steg bli, avkriminalisering eftersom det är deras väljarbas. Hur skall de svälja detta?

Givetvis försöker PK-Sverige släta över detta och att en orsak som framförs är bristande kunskap om lagen eftersom Migrationsverket ännu inte infört obligatorisk samhällsintroduktion. SFI utbildar invandrare om deras förmåner och rättigheter, men det ställs inga krav på att man ska lära sig svenska eller vara medveten om lagstiftning eller sina skyldigheter.  Är det också informationsbrist när invandrare skjuter ihjäl folk? Låter som en riktigt bra bortförklaring som är vattentät.

Förutom att
invandrarna tar med sig sin kvinnosyn från hemlandet finns det flera andra faktorer som kan vara delförklaringar:
I de yngre åldersgrupperna är det upp till 27% mer killar än tjejer - det går 5 killar på 4 tjejer.
De flesta umgås i sin egen krets och sex före äktenskapet är uteslutet på grund av risk för hedersmord (eller åtminstone ett rejält kok stryk av den unga kvinnans släkt).
Tjejerna i den egna gruppen är förstås också rädda för konsekvenserna från familjen. Kom ihåg Fadime!

Invandrarna tar med sig sin kulturell. I väldigt många länder går männen på bordell. Det är lagligt och så har det varit sedan flera hundra år. De tycker det är helt i sin ordning. Ska de nu plötsligt sluta få lite sexuell stimulans för att några svenska feminister sagt att en viss form av sexuell relation och umgänge är straffbart?

Vi kan också notera att 100% av de dömda för gruppvåldtäkt är icke etniska svenskar. Över 95% av de som begår överfallsvåldtäkter är icke svenskar. Folk kommer fortsatt tro på BRÅ, om att vita män är farligast och våld av dessa inom hemmet är vanligast.

Det vi läser och ser i MSM/SVT är, att svenska män köper sex. Ofta vänliga familjefäder. Stora braskande rubriker och inslag i medierna. Men i många år har man undrat om det verkligen stämmer. Klart det finns svenska män som köper sex, men det kan omöjligt vara den stora massan. Foliehatten har varit helt övertygad om, att det hela tiden varit icke-svenskar som står för de flesta sexköpen. Det passar in i de flestas kulturer i deras forna hemländer, men som gått i arv även i Sverige.
Med avslöjandet av SR borde det vara bevisat vilka som är kundbasen, samt att media som vanligt skyddar invandrare och skyller allt på vita svenska män. Sorglig sanning.
 

1 kommentar:

  1. Enligt dessa tanter så är alla som lyckats ta sig över gränsen till Sverige, med automatik svenskar så de inser inte att de har fel på något sätt

    SvaraRadera