tisdag 11 augusti 2020

I Sverige får alla invandrare PUT utan PRUT!

Många har förstått att Migrationsverket beviljar PUT i parti och minut. Att som privatperson få statistik från MV kostar en hel del. Den av vänstern så hatade Samhällsnytt har beställt sådan statistik och den är förödande!

I juli 2016 infördes en ny lag som begränsade möjligheterna för asylsökande att få uppehållstillstånd. Lag (2016:752) om tillfälliga begränsningar av möjligheten att få uppehållstillstånd i Sverige.
Statistiken visar att:
2017 var det 11 819 personer som fick bifall på sin ansökan om förlängda uppehållstillstånd och åtta personer som fick avslag.
2018 var det 10 762 som fick bifall och 49 som fick avslag.
2019 var det 16 862 som fick bifall och 264 som fick avslag.
20200630 var det 18 429 som fick bifall och 186 som fick avslag.

Det är bara att konstatera. Sveriges asyllagar är ett skämt. Varför görs dyra asylutredningar när ändock alla så kallade flyktingar får stanna kvar permanent i Sverige? I praktiken innebär de tillfälliga uppehållstillstånden bara fler arbetstillfällen på M
V med tanke på deras och Migrationsdomstolarnas tolkningar. Asylutredningar görs för att upprätthålla chimären att Sverige har reglerad invandring. De ger också goda inkomster till de som verkar i denna industri. Allt tal om tillfälliga uppehållstillstånd, minskad invasion av bidragsasylanter, försörjningskrav och ut ur landet vid avslag på livslång försörjning är bara ett spel för allmänheten för få dem att tro vi har striktare regler.

Varför försökte man inte komma fram till något hållbart i den nyss avslutade migrationskommittén, med ny migrationspolitiken och nya lagar? Irritationen var stor för någon månad sedan när S inte ville visa sina kort. De ville testa av vad högern gick för. M svalde detta med hull och hår! När det kom till sin spets hotade MP hoppa av regeringen och den maktkåte Löfven gick ut och meddelade att det inte blir något asyltak. Det framstår ganska klart att vänstern hela tiden inte ville ändra på något som minskar invandringen? Hela spektaklet var ett spel för galleriet!

De vänsterpolitiska krafter som är ansvariga för denna utveckling måste helt enkelt bort från makten. Asylrätten avskaffas omedelbart samt att MV läggs ned och dess röda tjänstemän sparkas för gott. De fyller ingen funktion idag och som det fungerar idag, hade det istället varit bättre med en PUT–stämpelmaskin. Staten hade tjänat miljarder!
Det måste inrättas ett återvandringsverk vars uppgift är att se till att alla objudna ”gäster” från MENA/Afrika förpassas tillbaka till sina hemländer. Detta är enda vägen annars finns inget Sverige om tio år.

Det finns några sanningar som vänstern försöker hjärntvättade det svenska folket med och som de vill, att vi inte skall glömma. Sverige är ett rikt land och vi har råd. Sverige har världens bästa sjuk- och äldrevård. Ett internationellt föredöme och ladorna är knökfulla med kosing. Vi behöver nytillskott för att klara pensionerna i framtiden, mångkultur är färgstarkt och berikande, det är inget fel på Islam som är fredens religion - det är islamofobi att påstå något annat, allt tal om kvinnoförtryck, kriminalitet och bidragsfusk är högerextrem, rasistisk propaganda. Glöm inte det när ni kritiserar massinvandringspolitiken och kom ihåg, skriv inte ut i klartext på nätet vad du tycker. Bums blir du åtalad för HMF och fälld i domstol. Det är fritt fram för en invandrare att kalla dig för Svennehora och jag skall knulla din mamma etc.

Det mycket roligt att höra/se regimTV och media belysa den hämningslösa korruptionen och protesterna i Libanon. Sverige är på samma nivå och Stefan Löfven och hans regim behandling av oss svenskar och agerande, är på exakt samma sätt.

Befolkningen i Libanon har en helt annan syn på politiker än vi här i Sverige. De anser att politiker som missköter landet ska bort och det gäller på alla nivåer. Inte går svensken ut och kräver på samma sätt som libaneserna. Svensken låter landet fortsätta att förblöda. Vi är så väluppfostrade och indoktrinerade, så vi går glatt vår egen död tillmötes med ett leende. Foliehatten tycker det är orättvist att kalla Vitrysslands Lukashenko för Europas sista diktator. Då har man helt missat Stefan Löfven och hans feminist- och klimatdiktatur.

Innan Sverige började med sin invandringsindustri och biståndsindustri låg Svenssons privata levnadsstandard bland de främsta enligt OECD. 1972 förbjöds arbetsinvandring och endast bidragsinvandring var tillåten. 1995 hade Svenssons privata levnadsstandard sjunkit till plats 17 enligt OECD.  I dec 2008 blev arbetsinvandring tillåten igen med blygsamma 10 %, Svenssons privata levnadsstandard steg till plats 7. 2015 blev det ett kraftig uppsving för invandringsindustrin som håller sig ännu, Svenssons privata levnadsstandard sjönk igen till plats 12 enligt OECD, bara 5 platser från från sitt tidigare bottenrekord, plats 17 1995, nästan tillbaka till botten igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar