måndag 31 augusti 2020

Allt har vänts upp och ner tack vare Covid-19!

Går man in på nätet och läser på sajter eller bloggar inser man snabbt att missnöjet med svenska politiker har nog sällan/aldrig tidigare varit så stort som nu. Vi har en regering som internationell sett, har en sådan sällan skådad låg utbildningsnivå som kan jämföras med länder i tredje världen. Lägg dessutom till en ganska obefintlig opposition(med något undantag) som inte vågar ta till storsläggan och vägra prata med JÖKEN, har gjort att skandalerna/felbesluten/handlingsoförmågan avlöser varandra. Det verkar som svenska folket sväljer vad som helst och många godhetsknarkande dårar säger: "Vad som helst men aldrig SD." De som röstar på vänstern har en helt annan verklighetsuppfattning och fortsätter att rösta på sin egen undergång.

Kriminaliteten skenar, otryggheten ökar, skolresultaten rasar, vården går på knäna, bidragsfusket är mer utbrett än någonsin, landet plundras av såväl EU, utlän
dska storföretag och importerad brottslighet etc. Vi har en liberalvänster som bokstavligen öser pengar över muslimska organisationer och som försvarar deras religion.
Det enda området politikerna varit
mycket framgångsrika på, är att förse sig själva med förmåner och pensioner. Efter Covid-19 befinner vi oss i en lågkonjunktur och arbetslösheten når nu nya toppar.

När
får Sveriges medborgare nog och när brister det? Tyvärr måste Foliehatten konstatera att det aldrig brister för svenskarna, vilket är vårt problem. Vi sitter och tittar på, förfasar oss, medan vårt land sakta men säkert faller sönder och samman och inget kommer att hända, bara små mesiga röster som gnäller.

Hela tiden fyller man på med nya invandrare som innebär ännu mer problem. Det man kan verkligen ifrågasätta varför Migrationsverket beviljar ca 8000 nya uppehållstillstånd/månad. Varför lyfter ingen den ultimata frågan om varför Sveriges ekonomi ser ut som den gör idag och framtiden är mycket osäker och trots detta har vi fortfarande massinvandring och det saknas pengar till vård/omsorg(äldre) m.m.

Det Foliehatten är rädd för, att det kan brista hos en galning som Breivik och då kan det bli ministermord eller något liknande. I mer organiserad form har han svårt att tro, att det kan bli mer än en handfull som brister på sådant sätt.

Efter Covid-19 är den ekonomiska situationen ohållbar och även om inte världsekonomin totalkollapsar inom kort, så kommer kanske den svenska garanterat göra det. Många nya småföretag är tveksamma med, att våga starta upp under överskådlig tid, vilket gör att inte heller jobben kommer tillbaka.
Större delen av landets befolkning kommer upptäcka att de inte var så oumbärliga trots allt och tvingas gå från välstånd till överlevnad. Detta resulterar i en mycket lägre skattebas och det lilla som är kvar av välfärden rasar ihop fullständigt. Bidrag kommer att dras in, brottsligheten kommer 10-dub
blas mot dagens och mängder av människor kommer fly landet, svenskar såväl som migranter.

Covid-19 har gjort att många arbetar hemifrån i Sverige och många kommer att göra så långt in i nästa år. I USA händer det saker. Foliehatten läste en blogg för ett par veckor sedan, av en man som bott hela sitt liv i New York och som skrev att ”this time is different.”
New York kommer inte att komma tillbaka till sin forna storhet. Vad han främst såg som orsaken var bredbandskapaciteten. Co
vid-19 hade tvingat folk att jobba hemifrån och företagen, speciellt på Wall Street såg snabbt att det fungerade lika bra. Du kan ha ett jobb på Wall Street och sköta det helt och hållet från en bostad i Maine eller Connecticut och varför ska man då betala dyra kontorshyror på världens mest attraktiva adress? Han påstod att de flesta kontorsfastigheter i New York nu som mest hade 60% beläggning. Kanske ser vi samma sak i Sverige snart!

Så här långt har 60 % av alla restauranger i USA slagit igen pga Co
vid-19 och han trodde det var värre i New York. Själv ägde han en comedy club i New York som hade haft Jerry Seinfelt och andra storheter på repertoaren men som nu naturligtvis stod helt öde.
Men det är inte bara Co
vid-19 och bredbandet som driver dessa trender utan även mångkulturen. USA liksom Sverige närmar sig raskt ett stadium där landet blir helt oregerligt. I Chicago flyr skattebasen(den vita befolkningen) staden för att flytta ut till villaförorterna för att undkomma brottslighet och upplopp. Tittar vi på Malmö så är de ganska snart i samma sits som Chicago. Svenskar med bra jobb flyr Malmö och främsta orsaken är, att deras barn skall slippa gå i kaosskolor och skattebasen kommer att svikta. De lämnar Malmö för upploppen och en stor brottslighet.

Svenska folket är så nedbrutna mentalt av åren med Fredrik Reinfeldt att det inte ser ut att finnas någon återvändo. Det finns fortfarande repressalier kopplat till att säga att man röstar på SD, vilket måste vara unikt för hela Europa. Det är ett resultat av 20 års psykologisk krigföring mot svenska folket.
På 1990-talet var det helt legitimt att rösta på Ny Demokrati, men 30 år senare är det fortfarande illegitimt att rösta på SD trots samhällsförfallet däremellan. Det visar på vilket sjukt land vi lever i.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar