tisdag 25 augusti 2020

Är det någon som kan lita på Ulf Kristersson?

 Sommartalen duggar tätt och igår var det Ulf Kristerssons tur hemma i Strängnäs. Talet handlade om hur Sverige ska byta kurs och bli ett bättre land efter Covid-19 krisen. Då måste förändring ske på tre områden: tryggheten, integrationen och ekonomin. Det kräver en regering som vet vad den vill och som kan samarbeta med andra för att få något gjort.

Inget nytt under solen, utan det är gammal skåpmat och det är som vanligt mycket snack och lite verkstad från Uffe. Han har snackat om trygghet och samarbete med övriga partier i ett decennium nu. Frågan är vad vad betyder då samarbete och med vem? Innan Uffe definierar sitt samarbete är det märkligt att folk litar på hans budskap om stramare tyglar. "Tuffe Uffe" har bjäfsat om samma sak i flera år nu? Uffe har medverkat till att Sverige är ett otryggt land med sprängningar, skjutningar, rån och våldtäkter varje dag. Det finns bara ett botemedel. Utvisa kriminella och hela deras släkter. Det finns mängder av vittnesmål uttryckta av invandrare som själva är så trötta på andra invandrares kriminalitet. De skötsamma får ta skit för vad de kriminella invandrarna hittar på. De som sköter sig skall inte behöva lida för att det finns "gäster" som missköter sig grovt.
Verkligheten spelades upp ännu en gång igår, när
en automateldsavrättning skedde på Lidingö. Bilderbergare saknar all trovärdighet. Det är bara käbbel.

Om gängbrottsligheten verkligen definieras som terrorism av våra politiker borde det leda till omedelbar handling, från alla partier och att de ska utvisas omgående, precis som i Danmark. Men det händer inte, alltså ser inte politikerna gängbrottsligheten som terrorism. Oavsett, bör man analysera vilka dessa gängbrottslingar är, för att förstå hur man ska agera för att få bort dem. En ärlig analys där en klar profil tydliggörs. Detta kommer inte att ske, eftersom värdegrunden sätter stopp för det hela. Detta vet politikerna om och låter därför bli. Istället talar de som att de vill göra något åt problemet, men det kan bara bli ord och inget annat. Kristersson kommer inte på något sätt riskera säga sanningen, eftersom han inte vill bli socialt korsfäst av regimmedia, SVT och liberalvänstern.

Visst alla har rätt att ändra sig, och ändra sig rejält. Men man kommer inte ifrån, att Kristerssons hårda ord idag mot katastrofen till statsminister angående gängkriminaliteten, väger lätt med tanke på M:s styre under 8 år med Reinfeldt och hans migrationspolitik, synen på svenskar som oroade sig och med en nästa lika stor katastrof som statsministern i sömmerskan Beatrice Ask som justitieminister under dessa långa och dystra år för svensk kriminalpolitik.

Problemet för Kristersson är att han tidigare varit blind för framförhållning och framtid. Han var helt i händerna på Reinfeldt som flera andra ledande moderater idag. Gjort går inte att göras ogjort. Utan tvekan behövs M idag, för att begrava sossarna en gång för all framtid, om Sverige skall kunna få rätt på alla de problem som finns idag. Om Kristersson ställer sig längst ut på högerkanten i kriminalpolitiken i regerandet och verkligen driver igenom nya straffpåföljder har han betalat av en del av sin forna skuld. Men bara en del. Hur kunde Kristersson och M missat detta enligt honom så viktiga. Karln och hans gäng hade hela åtta långa år på sig.

Om Kristersson faktiskt menar allvar, med att styra upp Sverige blir det omöjligt utan en stentuff politik med återvandring och hårda polisinsatser i No-Gozonerna. Frågan är om politikerna och polisen har den hård/tuffhet som behövs och krävs.

Om våra politiker skall behålla det lilla de har kvar av sin trovärdighet, finns det sju(7) åtgärder de genast kan sätta igång med!
Se till att det blir praktiskt omöjligt att leva lyxliv som yrkeskriminell, med skattekontroll och beslag av lyxbilar och klockor m.m.
Förbjud bilmålvakter.
Öppna bankerna för vanligt folk igen och stäng alla skumma växlingskontor.
Se till att alla bidrag måste kvitteras ut personligen med biometriska data.
Avskaffa all arbetskraftsinvandring till okvalificerade arbeten.

Obligatoriskt
DNA på alla invandrare. Annars inget stöd från samhället i form av bidrag, sjukvård eller annat försörjningsstöd.
Inför stenhård kontroll av assistansbolag, gärna med oberoende flygande läkarbedömningar.

Ingen av dessa åtgärder drabbar dem med rent mjöl i påsen. Med dessa åtgärder kommer man åt massor av kriminalitet och först då kan våra s.k. politiker få tillbaka något av sin trovärdighet.1 kommentar:

  1. Istället för att myndigheterna/Skatteverket jagar f d sparkade präster som försöker blogga, till oerhört höga kostnader för skattebetalarna vilket inte alls står i rimlig proportion till vad samhället tjänar på det. Och dessutom är det inte ens kriminellt eftersom det handlar om rätten att få tycka och tänka fritt samt delge andra detsamma.

    SvaraRadera