torsdag 27 augusti 2020

Är någon överraskad över att polisen stoppade Koranbränningen?

Att polisen skulle stoppa den omtalade Koran-bränningen i Malmö förstod tom en femteklassare, så det var ingen större överraskning. Den följer bara den manual som vänstern/polisen har stakat ut.

Det är givetvis absolut ingen slump, att flera medier/SVT har skriver/inslag samtidigt om en rapport kring högerextremism samtidigt som man nu drar tillbaka demonstrationstillståndet? Kanske ville man ha något ytterligare argument för att motivera detta beslut som redan på förhand var bestämt.
Hela tillvägagångssättet är ett kardinalexempel på vilken makt Islam får/har genom sitt våldsamma uppträdande. Det visar också hur ryggradslösa vara liberalvänsterpolitiker är, genom att gå Islam tillmötes steg för steg. Islam har redan tagit landet som gisslan. Eftersom de inte lyder demokratins spelregler behöver de inte heller vara i majoritet för att få sin vilja igenom.

Islamkritisk demonstration i Malmö stoppas – polisen kan inte garantera säkerheten.

Efter påtryckningar och hot från muslimska grupperingar drar polisen tillbaka demonstrationstillståndet för den islamkritiska manifestation som skulle ha ägt rum i Malmö på fredagen. Polisen hänvisar till att man inte kan garantera säkerheten då hot om våld, vandalisering och mordbränder riktats mot arrangemanget som skulle inkludera att ett exemplar av Koranen eldades upp.”

Samtidigt passar SVT att skriva detta igår:

Ny rapport kartlägger den radikalnationalistiska miljön
UPPDATERAD IDAG 16:02PUBLICERAD IDAG 12:21
Nordiska motståndsrörelsen är försvagade, men fortsätter sprida sin ideologi på sociala medier. Målet är att radikalisera samhällsdebatten. I den våldsbejakande högerextrema miljön har Säpo tittat på närmare på 507 personer, mestadels män, som särskilt intressanta. Det visar en ny rapport som kartlagt den svenska radikalnationalistiska miljön
– Detta kan i förlängningen bidra till en avhumanisering av vissa grupper, vilket i sin tur kan leda till våld, säger Filip Ahlin, analytiker vid Centrum för asymmetriska hot- och terrorismstudier (CATS) vid Försvarshögskolan och är tillsammans med docent Magnus Ranstorp ansvarig redaktör för studien.
Och trots att Nordiska motståndsrörelsen, NMR, bara fick 2 106 röster (0,03 procent) i förra valet pekas NMR ut som den dominerande nationalsocialistiska aktören.
Som organisation anses dock inte NMR vara systemhotande.
Studien har genomförts på uppdrag av Centrum mot våldsbejakande extremism (CVE) vid Brottsförebyggande rådet. ”

Hyckleriet slår nya rekord. Kanske fick de sådant mothugg att artikeln snabbt gömdes långt ner i nyhetsflödet. Centrum för våldsbejakande extremism måste hitta extremister som passar narrativet annars finns de inte kvar. Då skakar de fram 507 högerextremister. Svenskar. En piss i havet jämfört med de invandrande kriminella islamisterna. Men mångkulturproblematiken får inte belysas med fakta.

Vänstern känner hur marken börjar bränna under fötterna. Andreas Gustavsson på E
TC kommenterar Solna-tortyren. Först en massa vanligt skräp om hur vidriga invandringskritiker är, och sedan detta:
”Jag hoppas innerligt att vänsterns – alltså den politiska ström som samlar flera partier, samt många utanför dessa partier – svar är raka motsatsen. Självkritiskt, sökande, lösningsorienterat. Men utifrån några väldigt klara premisser.
Det är nog, mer än nog.
Nu måste samhället sätta stopp.
Då duger det inte att relativisera. Jag vill aldrig mer höra om
hur mods och raggare minsann stökade på bra när det begav sig. Jag vill veta vad du tycker behöver hända nu – nu – för att förhindra att fler minderåriga traumatiseras av obeskrivliga mardrömsnätter. Det är inte relevant att ständigt opponera dig mot det svar som ändå förblir statiskt. Det är däremot relevant att vara tydlig med att när sådant här sker, finns inga förmildrande omständigheter, inga ursäkter, hur djupt in i socioekonomins bottenskikt du än borrar.


Om du går vilse där gör du dig själv en otjänst och kränker dessutom otaliga brottsoffer, varav många bor i just de utsatta områden, och har just de bakgrunder, som nationella högern menar är mångfaldens återvändsgränd.
Storstädernas föräldrar är rädda.
Vad kan hända barnen?
Min vänster gör allt i sin makt för att lugna dem, för att dränera själva källan till deras oro.
Min vänster släpar inte efter en hetsande höger – ghettotrash? – som en annan meningslös blindtarm.
Min vänster fattar egna beslut utifrån sina värderingar och med omsorg för den som drabbats av en utstuderad, nedbrytande form av brottslighet. Min vänster garanterar trygghet.
Min vänster stannar inte förrän denna trygghet omfattar alla som lever i Sverige.
Annars förtjänar den inte att vinna några val, någonsin igen.”

Andreas Gustavsson håller på att öppna Pandoras ask här. Om socioekonomiska faktorer inte kan förklara det här så måste det vara något annat som förklarar det. Men då kanske detta andra också kan förklara andra förhållanden som brukar förklaras med socioekonomiska faktorer.

1 kommentar:

 1. Vi minns paroller som ”Öppna era hjärtan” och ”Mitt Europa bygger inte murar” har vi svenskar inte bara tvingats öppna plånböckerna utan också fått ta konsekvenserna av den extrema invandringspolitiken.

  Inte minst våra barns trygghet har offrats. Nu går det inte en dag utan att nya skändligheter rapporteras.

  Och Löfven tiger - som vanligt när det är etniska svenskar som drabbas.
  Är mannen fullständig psykopat som inte bryr sig att fränder får fara illa.
  Vi vet att det första sossarna gjorde när de kom till makten var att under ställa polisen och Säpo justitiedepartementet och utnämna Eliasson som rikspolischef.

  Hans första åtgärd var att sparka alla riktiga polischefer och sätta in politruker.
  Vi ser dem i tv damer som tycker synd om buset
  En Säpochef som snöat in på NMR.
  Kan han se sig i spegeln utan att hulka.

  De vill alldeles uppenbart ha det så här.
  Finns det någon rättvisa så får vi se dem ställda inför riksrätt.

  Om inte och utvecklingen fortgår lär de gå samma öde tillmötes som socialisterna i Iran.

  SvaraRadera