måndag 3 augusti 2020

Vad är syftet med invandringen?

Det är mycket uppenbart för alla sunt tänkande människor, att massinvandringen till Sverige inte görs av humanitära anledningar, eftersom man kan rädda 1000x fler personer på plats för samma pengar.

Det är också mycket uppenbart att massinvandringen till Sverige inte handlar om "arbetskraftsbrist" eftersom den stora majoriteten av invandrarna som kommer, inte har jobb efter ens 15 år i landet. Dessutom kommer automatiseringen att ”tokslakta” lågkvalificerade yrken de kommande decennierna, vilket gör denna import av arbetskraft ännu mer bisarr, förutom för de liberalsociala svenska politikerna.

Vad är då syftet med invandringen ur ett större, nationalekonomiskt perspektiv?
Är det att få större tillväxt genom att pumpa in massa folk som konsumerar och som kräver extra resurser?
Handlar det om att skapa låtsasjobb för att kompensera för det faktum att industrierna i Sverige lagts ner /flyttat till låglöneländer?
Politikerna har svurit trohet till globalisterna.
Eliten är direkt hatisk mot det svenska folket eftersom vi inte röstar rätt.
Handlar det om lönedumpning? Handlar det om att hålla inflationen nere?

Frågorna är många och svaren på alla dessa frågeställningar är totalt obefintliga från våra politiker!

Det märkliga och skrämmande i sammanhanget är att våra politiker hela tiden varit medvetna om, vad de håller på med. Riksrevisionen hittade alla propositioner från regeringen till riksdagen med migrationspolitiskt innehåll.

"När Riksrevisionen granskade hanteringen av den akuta asylkrisen fann man en märklighet i regeringskansliet. En översiktlig kontroll av samtliga propositioner från regeringen till riksdagen med migrationspolitiskt innehåll, från 2004 till och med 2015, visade att nästan alla saknade konsekvensbedömningar gällande mängden asylsökande."

Ännu mer graverande är:
"Vad några av oss såg med egna ögon och pekade på, då, kan nu i efterhand konstateras vara alldeles sant. Notera att detta gäller från regeringen Persson, 2004-2006, till regeringarna Reinfeldt 2006-2014, samt regeringen Löfven 2014-. Det är givetvis inget annat än fullständigt skamligt.”

Störst skuld har givetvis regeringen Reinfeldt, tätt följt av Löfven regeringarna.  M var det parti som dominerade Alliansen och Reinfeldt slöt en överenskommelse med det ytterst extrema fantasipartiet MP om, att öppna Sveriges gränser på vid gavel. Vi skall inte heller glömma de tre andra småpartierna i Alliansen som också kopplade bort verkligheten i sina hjärnor.

Det har gjorts flera rapporter över invandringen till Sverige där ”Integration Sverige” ger svart på vitt:
Över
70% av de långtidsarbetslösa i Sverige är utlandsfödda
Över
70% av alla utgifter för socialhjälp i Sverige går till utlandsfödda
Svensk arbetsmarknad inte är anpassad till den typen av invandring vi har av lågutbildade från utomeuropeiska länder.

Vi går mot en situation där kommunerna inte kommer att kunna hantera invandringen. De kommer inte att klara, att ge bostäder, arbete och försörjningsstöd åt invandrarna, utan stora stora stöd av regeringen.

På fredag kommer slutbetänkande från migrationskommittén och DN/Ipsos visade i en undersökning, att nästan två av tre svenskar vill se ett tak för hur många flyktingar Sverige ska ta emot under ett år. Man kan se undersökningen som ett litet test, var opinionen finns. Foliehatten tror att siffrorna är ännu större! Anledningen är ganska självklar! Covid-19 har avslöjat, att de närmaste 1-2 åren kommer efterfrågan på obildad arbetskraft vara näst intill obefintlig. Rapporten ”integration Sverige” avslöjade också att vi har över 1 miljon invandrare som inte är gångbara eller aldrig kommer bli gångbara på arbetsmarknaden. Dessutom avslöjades med döden på äldreboenden, vilka svåra integrationsproblem vi har.

Foliehatten finner det anmärkningsvärt att de socialliberala partierna överhuvudtaget inte lyssnar på de signaler som svenska folket ger uttryck för.

Vi kan notera en spricka i permafrosten. Migranternas television inleder rötmånaden något oväntat. Inga dimridåer om flykt från krig, fattigdom eller klimat. Rakt på sak om att det är medelklass som vill tjäna pengar.
Ekonomisk kris driver allt fler migranter till Europa.
En växande grupp bland migranterna som söker sig till Europa är tunisier. Bland tunisierna finns delvis nya grupper, ungdomar ur medelklassen som gett upp hoppet om en framtid i hemlandet."

Att kvalificerad arbetskraftsinvandring kan ha ekonomiska syften verkar ju fullt rimligt, men övrig invandring till Sverige drivs snarare av en politisk och socialpsykologisk logik, än en ekonomisk. Om ekonomin fått råda och bestämma, hade Sverige haft stor kvalificerad arbetskraftsinvandring och liten eller ingen flykting- och anhöriginvandring, istället för tvärtom.

Om Sverige inte hade tagit emot några invandrare hade vi haft ett BNP per capita motsvarande ungefär $80,000 vilket är ungefär lika högt som oljerika Norge.
Vårt BNP per capita ligger idag på $50,000. Tänk då vad som hänt om vi hade haft en sund arbetsmarknadspolitik, utbildningspolitik, handelspolitik osv. Vi hade varit ännu rikare än så.
Vi hade haft en arbetslöshet under 2% även idag
och Stefan Löfven kunde då stå upp och säga, jag hade rätt – vi har EU minsta arbetslöshet och inte som nu, den ökar mest i EU. Vi kunde ha haft kvar hemmafruarna och vi kunde ha givit dem en dräglig egen pension för besväret.
Men det är sant - Anders Borg åkte ned till Nigeria och sade sedan att Nigeria var ett ekonomiskt föredöme. Ett överbefolkat skithål även i afrikanska mått mätt. Du som läser detta,
fattar nog hur sjukt djupt vårt land sjunkit tack vare ”strutsliknande” politiker som inte kan tänka eller har gjort en konsekvensbeskrivning.2 kommentarer:

 1. Nicolas Codehove Kalergi??
  Det ska bli fred geom import av våldsverkare till Europa..
  Hur är tänket??
  Ta bort den sk "vita" mannen...
  Hur många kriterier är uppfyllda idag??

  Mvh Per

  SvaraRadera
 2. Uträkningen från politikerna är både att verka "goda" (med andras pengar) och att importen av valboskap ska säkra politikernas platser vid köttgrytorna. Dock kan man undra om räkningen går ihop (ja, ekonomiskt för landet är den förstås katastrofal) då man lyssnar på medborgare ifrån Botkyrka efter senaste skjutningen: allt fler av de invandrare, som försöker försörja sig utan att ta till våldsbrottslighet tycks börja undra vad det är som håller på att hända i detta land. Kanske börjar en hel del polletter trilla ned i form av förståelse att majoritetsbefolkningen i utanförskapsområdena är i första linjen när gängbrottsligheten härjar allt vildare. Bidrag i all ära men när basal säkerhet inte kan upprätthållas, när utryckningsfordon knappt kan infinna sig etc, då kanske vansinnespolitiken blir uppenbar även för denna kategori av medborgare - för många var det just sådana missförhållanden, som stimulerade dem att lämna sina hemländer.

  SvaraRadera