fredag 28 augusti 2020

Var i helvete gömmer du dig Stefan Löfven?

Sent på lördagskvällen kidnappades två grabbar och fördes till Norra kyrkogården i Solna, där de tvingades klä av sig nakna och utsattes för grov, utdragen och kränkande misshandel och sexuella övergrepp.

Stefan Löfven visa nu att den statsministerkostym du bär, att du för en gångs skull kan visa svenska folket, att du bär upp den. Stefan du har varit väldig snabb med att uttala dig om olika händelser som inte har göra med muslimernas brottslighet. Istället har du gömt dig och fått tunghäfta.

Stefan det har snart gått en vecka efter detta fruktansvärda dåd och fortfarande hör vi inte ett pip från dig. Stefan, Foliehatten vill ge dig ett gott råd, träd fram och ta ditt ansvar och uttala dig! Annars kommer du att betraktas som ett enda stort skämt som vurmar för muslimerna. Du har bevisat detta gång på gång.
Det förvånar Foliehatten att du sätter muslimernas i första hand framför det svenska folket! Många betraktar dig som en komplett idiot. Bevisa nu för svenska folket, att du inte är det, utan att du med stolthet och ansvar bär upp statsministerkostymen!

Det
svenska folket får ideligen och dagligen höra om mord , våldtäkter och grova rån samt en stillatigande regering som tydligen endast har sitt mål att sitta kvar och nojsa om småsaker . Hade detta skett i annat europeisk land eller invandrarnas hemländer hade reaktionerna varit enorma, med demonstrationer och t.o.m. våld och mord. Detta lär väl aldrig hända i vårt land förrän mättnaden av en ytterligare utomeuropeisk och våldsbenägen folkgrupp blir fler och som kommer att reagera med totalt våld.

Dessa två torterande förnedringsrånare, varav en släpps ganska snabbt efter en mordbrand, får förmodligen mycket mildare straff än den kvinnliga pensionär som skriver vad hon tycker om situationen i Sverige på nätet och blir dömd för HMF.
Svenskt rättsväsende - först blir dom förhörda av Kling och klang. Sedan frisläppta av åklagaren och kvartssamtal med socialkärringen med saft och bulle! Så ser det ut i dagens Sverige!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar