söndag 23 augusti 2020

En märklig krönika av DN som spår ett muslimskt Sverige!

I en krönika för några dagar skriver Niklas Orrenius i DN: ”Samtidigt är det viktigt att ha is i magen, och minnas att extremister som Paludan och Park är på förlorarsidan – åtminstone här i Sverige. Medan de köper sina jönsiga muslimhatarkit – ”ett paket bacon, en ask tändstickor och ett exemplar av Koranen, tack” – fortsätter hundratusentals svenska muslimer lugnt att leva sina liv. Sverige är deras hem, de ska ingenstans. Varje dag deltar svenska muslimer som viktiga kuggar i det svenska samhällsbygget. De tar sig till sjukhus, fabriker, skolor, byggen, äldreboenden och andra arbetsplatser. Vårt land har flera framstående muslimska politiker, forskare och författare.

Detta citat är mer än märkligt: ” "Tack för omtanken, och Nordens hopp och frihetens soldat, men vi svenskar lever och mår bra. Den här sommaren har vi njutit tillsammans på stränder och bryggor. Några av oss i badbyxor och bikini, andra i slöjor. Vi har ätit Ballerinakex och druckit kaffe, tuggat på solroskärnor och rökt vattenpipa."

Foliehatten vet inte vart Orrenius vill komma i sin artikel. Vi lever inte alls ”tillsammans” med melonkärnor och ballerinakex och topless och burka på stränderna. Tvärtom är allt otroligt uppdelat. Vi förstår inte dom och dom förstår inte oss. På stranden är det noll interaktion mellan oss. Vi, tillsammans, rökt vattenpipa? HarOrrenius” själv gjort det eller vilka är vi?” Har de ätit ballerina kex, nej tror inte det utan de äter sin arabiska mat och vi äter vårt och de sitter vid sina bord och vi vid våra.. Vi umgås inte och talar inte med varandra eller tittar åt varandras håll.
Vi gillar inte varandra helt enkelt. Nä du Orrenius. Sverige är inte ett enda stort härligt Woodstock, där vi gör saker tillsammans. Sverige har aldrig varit så splittrat som nu. En bi
sarr artikel, helt ur tiden. Man kan ha åsikter om Paludan och Park och Koranbränning. De är konstnärer, debattörer och provokatörer och de allra flesta vanliga svenskar är skittrötta på all kriminalitet, Islam och allt kaos, vi är det helt utan att bränna Koranen eller göra jippon.

Orrenius: "Sverige är deras hem, de ska ingenstans." Detta är inte demokrati. Detta är Bonniers agenda och vad vi läser är deras agenda. Bonniers tror att svenskar är nazisvin som kommer att bygga gaskammare om man vänder ryggen till i en sekund. Denna upplevda rasism som inte existerar i verkligheten skall då byggas bort med massinvandring av judehatande muslimer. Under Stefan Löfvens maktperiod har Migrationsverket ivrigt utfärdat över 2000 uppehållstillstånd för främst ID-lösa muslimer i veckan och inga krav ställs överhuvudtaget! En 32% ökning sedan Reinfeldt. Efter 20 år i Sverige behöver fortfarande mängder tolkar vid kontakt med myndigheter/sjukvård. I Bonnier samlade tidningar ges dock sken av att invandringen "den dras åt" och har minskat. Varenda DN-läsare tror att massinvandringen minskat. Sanningen är att vi totalt ligger nästan på samma enorma nivåer som 2015.

På vilket sätt är det "osvenskt" att vara emot allt som är bra med Sverige och inte direkt står högt i kurs i Islam – kvinnofrid, yttrandefrihet och att folk får ha sin sexualitet ifred! Svensk är av två betydelser, etnisk svensk och svensk medborgare. Eftersom medborgarskap delas ut som en filmis i flingpaketet av liberalvänstern, så skiter vi högtidligen i dess betydelse, de går att dra in igen, se på Danmark!

På vilket sätt vill "svenskarna" kasta ut nationalister ur landet, källa/undersökning –
Herr Orrenius? Du är inte representativ för Sveriges befolkning, lycka till i ditt framtida drömrike med en stor andel som vill ha Sharia och att de skulle tolerera Pride.

Den som vill läsa om vad som skrevs om den här skribenten på nätet. Kan läsa här. Han trängde han sig in hos en äldre kvinna som inte ville bli intervjuad i sitt hem.

Orrenius:”Ingen öppnar när jag knackar på, men jag ser att någon är där. Det hänger någon badhandduk, det ligger en sekatör framme. Jag knackar på fönstret och säger ”hallå Barbro, det är Niklas här, vill du prata?”
Han är tydligen någon form av åsiktspolis.
Sedan misstänks han av folk på nätet för att ha förgiftat hennes brunn. Han gillar nog inte andra åsikter.

Islam och muslimerna är världshistoriens främsta kolonialister. För 1400 år sedan fanns de enbart på den östra sidan av den arabiska peninsulan. Idag har de lagt under sig det tidigare mångkulturella Mellanöstern. Hela Nordafrika, stora delar av Asien osv. Givetvis blir Europa ett lätt byte med. Det absurda är att muslimer flyr från sina egna kolonier och erövrade områden eftersom de har inre stridigheter och sin egen misslyckade kultur.De två falangerna är som hund och katt!

Orrenius är gränslöst oförskämd i sitt ogenerade hat och fördomar mot svensken. Hans Exposyn på svensken är förskräcklig och just därför anställdes han av La familia Bonniers. Folk som frivilligt köper prenumeration på DN måste vara självplågare eller idioter. Orrenius ser på detta med glädje. Han verkar vara helt euforiskt över tanken att Islam och muslimerna har kommit till Sverige för att stanna.
Man måste se på detta på lång sikt. Man kan inte stirra sig blind på andelen muslimer och
Islams inflytande i Sverige idag. Visserligen är det stort, men det är inget mot vad som väntar i framtiden, om utvecklingen håller i sig. Detta måste Orrenius ha tänkt på också. Ändå så verkar han vara så glad.

Idag fylls Sverige på med muslimer och svenska företag flyttar. Svenska företagare och entreprenörer bygger nu upp sina firmor i forna öststater. Slovakien, Ukraina, Ungern, Tjeckien, Polen osv. Det är bättre för familjen och ekonomin. Hela livet blir bättre. Liberalvänstern och MSM håller på att jaga bort skattebetalarna. Sydafrika och Zimbabwe har/hade samma taktik och resultatet kan vi se.

Foliehatten kan just nu bara se två alternativ till utspelet av Niklas Orrenius.
Det är en form av prostitution där Orrenius förnedrar sig, men vet att det betalar sig karriärmässigt med denna hållning.
Polletten har inte trillat ner ännu. Han saknar respekt för att lyssna på de alltfler som har en mer komplex syn. Om Orrenius inte förstår en problematik, så finns den inte.

Han förstår inte helheten och tror att personer som Paludan och Park är problemet och att de orsakar splittring i samhället. Han ser inte, att samhället redan är splittrat och Park och Paludan är en reaktion på det.  Det har i alla tider funnits dom som strävat efter att höja sig över massorna.  Eftersom han tror sig veta bättre än de flesta, så inser han inte hur genant det är när han ägnar sig åt "folkbildning. "

Att muslimerna är i Sverige för att stanna är det väl ingen tvekan om. Men frågan är varför. Det är makthavare i Sverige och Europa som har möjliggjort detta, men vad är syftet?´Foliehatten kan inte se någon som helst fördel för vanliga svenskar. Det makthavarna har gjort, är att använda skattemedel för att uppnå något som inte alls är i skattebetalarnas intresse. Som vanlig svensk så har man inget intresse av Islam och ser det som ett hot mot svensk kultur, samhälle och välstånd.

Frågan kvarstår, vad är syftet? Att det skulle handla om solidaritet med flyktingar är ett svepskäl som vi kan bara kan glömma. Det handlar ytterst om att bryta ner vår kultur och särart. Det handlar om att krossa det som kallas nationalism. Det handlar om ett gigantiskt socialt experiment bekostat av försökskaninerna själva.
Den som har planerat detta har således inga goda avsikter i alla fall inte gentemot det svenska folket. Detta handlar snarare om att straffa oss för något i historien eller så handlar det om att uppnå en globalistisk utopi någon gång i framtiden. Naturligtvis tror sig de som sitter i toppen på pyramiden få ökad makt, då nationernas gränser utplånas och alla länder blir likadana.
Hur som helst är det väldigt tragiskt, att ett modernt sekulariserat land nu låter en medeltida kultur med en sektliknande extrem religion göra sitt intåg på bred front i Sverige. En religion vars ideologi går stick i stäv emot vad till exempel svenska kvinnor har kämpat för i decennier. En religion som inte ens erkänner homosexuellas rättigheter och som vill ersätta demokrati med teokrati.

Det kommer ett folkuppror i Sverige och Foliehatten använder Stefan Löfvens ord: ”vi såg inte det komma.” En dag i närtid så kommer kommuner när pengarna är slut, runt om i riket att vräka invandrare, för att sedan sätta dem på chartrade bussar enkel biljett till innerstan utanför riksdagshuset och dumpa dom där. Det kommer att bli skakningar ändå ut på Djurgården. DN-skrapan vibrerar.

7 kommentarer:

 1. Jag har börjat läsa Arne Weinz första roman Perfekt Storm
  En dystopisk skildring av vår framtid.
  AW som Foliehatten förutspår ett inbördeskrig inom en nära framtid.

  SvaraRadera
 2. Muslimerna har inte kommit till Sverige för att stanna, de har kommit för att erövra.
  Något alternativ till erövring ger inte Koranen.
  Uppdraget är glasklart och mycket entydigt, erövra, inte samlevnad eller demokrati, inte assimilering, inte förhandling, inte anpassning utan dominans, erövring och mission.
  En rättrogen Muslim har
  bara en uppgift i livet, att sprida Islam.
  Långt ifrån alla muslimer är rättrogna, men det behövs inte många för att påbörja inbördeskriget och sedan blir de och vi tvingade välja sida och då är blodet tjockare än vatten.
  INGET land i världen har stannat vid 10-20% muslimer, antingen blir landet en Islamsk republik eller inte, Islam är mycket enkelt att förstå, Underkastelse, allt eller inget.

  SvaraRadera
 3. Då Sverige blivit Muslimsk finns det inte längre plats för DN eller Orrenius, de och alla andra nyttiga idioter kommer konvertera eller dö.
  Religiositeten i Sverige kommer bli närmast 100%ig.
  Och det är inte den kristna tron, den som givit oss vetenskap och demokrati, kärlek och utveckling, jämlikhet och humanism som kommer bli den kulturbärande.

  SvaraRadera
 4. Det är på tiden att sådana som leder den "underjordiska" opinionen, såsom Foliehatten, vaknat och börjat ställa frågan: Varför? Vad är syftet? En fråga man skulle ha kunnat ställa för åtminstone 10, kanske 15 år sedan då det så klart framgick och fortfarande framgår att den situation vi har i Sverige är resultatet av medvetna politiska beslut och medvetna uteblivna politiska beslut. Allt pekar på det.

  Att man inte ens regelbundet påvisar med exempel som t ex Iran som är ett av de länder där Islamismen tagit över och direkt sopat undan all annan politisk verksamhet.

  De som hjälpte Ayatollan till makten i Iran, Socialisterna, var de som först avrättades. Tror någon att det skulle gå annorlunda till här om de fick chansen?

  SvaraRadera
 5. Tack för en mycket bra krönika.
  Bonniers är för mig något av en gåta, gott om pengar och inflytande men stor brist på realism och omdöme. Drivkraften kan faktiskt vara den som du beskriver, medan riskmedvetandet när det gäller islam ligger på noll.Orsaken till att judar inte gärna kan skylta med sin tro i Malmö beror inte på någon fara från Nordiska Motståndsrörelsen eller dylik organisation, utan just från högljudda, utagerande muslimer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis Palle, med tillägget; Varför är Bonniers proislam när de är av judisk börd? Tror de på den globala utopin "One World" enligt juden Soros och att judarna,som är Guds folk, då kommer att styra alltsammans.Räcker det inte att det inte att vräka sig i mynten som Joakim Anka.

   Radera
  2. Judar är inte EN kultur eller EN person, det finns en mängd olika grupperingar inom den judiska folkgruppen.
   Det finns djupt religiösa judar som väl närmast kan liknas vid hängivna muslimer då det gäller tolerans och respekt för oliktänkande, det finns en stor grupp högt bildade judar med pengar och pengars värde som arbete, diamanter, banker och värdepappershandel, vidare finns de sekulära judar som arbetar inom forskning, utbildning och industrin.
   I huvudsak kan det judiska folket delas in i 2 huvudgrupper, de religiösa och de sekulära bildade.
   Mellan dessa 2 huvudgrupper finns stora meningsskiljaktigheter i synen på livet, människor, politik, religion och Israel.
   De fanatiska ortodoxa religiösa judarna har ett förhållandevis stort inflytande över Israels politik och ekonomi, de är de som i första hand driver bosättningspolitiken i de ockuperade delarna av Palestina, krigshetsen mot Israels grannar och utpressningspolitiken mot hela världen.
   Det är också de som är största orsaken till den antisemitism som alla judar drabbas av, mycket beroende på att de så starkt betonar den judiska folkgruppens överhöghet över jordens alla människor, det utvalda folket.
   De judar som vill frigöra sig från de religiösa fanatikerna hamnar ofta i motsatsförhållande till dessa, kommunism, globalism, extremkapitalism, total förnekelse av en möjlig gudom, ateism, extremhumanism, altruism och världsfrånvänd forskning.
   Det är vi utanför judendomen som sätter likhetstecken mellan Soros och bosättare, själva ser de flesta av dem sig som vanliga medborgare i de olika länder de bor i, kulturellt har de likheter i form av att de värderar familjen, utbildning, plikttrogenhet och en misstänksamhet mot andra folkgrupper.
   En misstänksamhet som inte alls är ogrundad, tvärtom.
   Jag tror de svenska judar du nämner tillhör gruppen antireligiösa sekulära judar med starka vänstersympatier och en kulturellt betingad önskan att bygga imperier, värdeskapande.
   Värden de använder till att omvända, tvinga, jordens folk bli vänstersocialister.
   I grunden lika religiöst övertygade som de fanatiska judar de tar avstånd ifrån, det är bara olika religioner, den Judiska respektive den socialistiska.
   Och som hängivna socialister stödjer de Islams förstörelse av det demokratiska västerlandet.

   Radera