söndag 2 augusti 2020

Ett förhör med William Barr i representanthuset visar hur genomfalsk svensk nyhetsrapportering är!

I en början av veckan utfrågades USAs Justitieminister William Barr i representanthusets rättsutskott. Foliehatten visar tre svenska nyhetsmedias rapportering från detta förhör. Det visar att det "förhör som hölls" inte alls stämmer med svensk nyhetsrapportering. Hur kan svensk MSM, SVT och svenska politiska ledare ha något som helst förtroende för denna av demokraterna igångsatta inkvisition? Det är inget annat än en religion. Visst ja, inte ett ord i svenska medier om hur dessa politiker agerade, eftersom demokraterna är "de goda" i svensk media.  Här den korrekta versionen som är 5 timmar lång. Här ett kort reportage.

Aftonbladeti en artikel: ”Justitieminister försvarar insats i Portland. Sex amerikanska borgmästare vill att kongressen stoppar president Donald Trumps utplacering av federala styrkor i deras städer. Åtgärden är olaglig och spär på oroligheterna, anser borgmästarna.
Justitieminister William Barr frågades på tisdagen ut i representanthusets rättsutskott. Barr försvarade i mycket starka ordalag insatsen, och sade att demonstrationerna var "en attack på USA:s regering".
– Att stillasittande tolerera förstörelse och anarki är att överge de grundläggande principerna av lag och ordning, principer som borde förena oss i splittrande tider, sade Barr i utfrågningen.
Men utskottets ordförande, demokraten Jerry Nadler, var lika skarp i sitt ordval:
– Vi, en nation, bevittnar hur den federala regeringen blir våldsam mot det egna folket. ”

SVT Nyheter; ”Demokraterna gick hårt åt USA:s justitieminister William Barr under utfrågningen. USA:s justitieminister grillad av utskott: ”Svåra beslut”
Demokraterna har anklagat honom för att vara president Donald Trumps nickedocka och att inte försvara justitiedepartementets självständighet. I sitt första framträdande i representanthusets justitieutskott försvarade sig USA:s justitieminister William Barr mot kritikerna. – Presidenten har inte försökt ingripa i dessa beslut, säger Barr. ”

SRi en artikel: ”Demokraterna går till angrepp mot justitieministern
USA:s kontroversiella justitieminister William Barr och demokraterna i representanthuset drabbade samman igår i en kongressutfrågning som tidvis blev hätsk till tonen.
Det var användningen av de federal styrkorna för att kväsa protesterna i Portland som väckte mest känslor.
Demokraterna har länge haft siktet inställt på justitieminister William Barr, som de anser att går i president Trumps ledband. Och igår fick de sin chans att gå till angrepp.
Ordföranden för justitieutskottet, demokraten Gerry Nadler, sparade inte på krutet då han i sitt öppningsanförande bad justitieministern att skämmas.”
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar