torsdag 5 december 2019

Äpplet trillar inte långt från päronträdet – den ”svenske” Irakministerns son dömd för kvinnovåld!

Ali Najah Hasan Al-Adeli är son till Najad al-Shammari som förmodligen är världens mest kände ”svensk-irakisk” bidragstagare och precis som pappa svensk medborgare. Ali bedömdes av svenska myndigheter ha ”flyktingskäl!”
Familjen kom till Sverige 2012 som består av mor, far och fem syskon. Ali hoppade av gymnasiet och säger sig därefter ha haft diverse svartjobb. Han har inte varit intresserad av att ställa upp på ett möte med Arbetsförmedlingen, utan påstår sig bo gratis hos brodern.


Brodern nekades färdtjänst efter en skada som han enligt honom, skulle ha ådragit sig, efter att ha tittat på en fotbollsmatch. Här finns alla ”detaljer” om färdtjänsten. Förvaltningsrätten i Stockholm. 2015-08-24. Mål nr: 15425-15.

Brodern äger/driver en bilfirma= bilmålvakt med 39 bilar.  och därför inga behov av någon inkomst.
Iraks
försvarsminister har en son i Sverige som är en "bilmålvakt" av rang. Enligt grannen, som SVT:s reporter intervjuade, brukade den "svenske" försvarsministern, när han var på besök i Sverige, köra en ”fin” BMW. Visserligen har Mustafa en bunt BMW skrivna på sig, men inte kan någon av dem som den svenske försvarsministern körde omkring med här i landet?

ALI
Najah Hasan Al-Adeli har en lång och diger lista i belastningsregistret.
Ali förekommer under fyra avsnitt i belastningsregistret. Han dömdes första gången i maj 2018 för rån och övergrepp i rättssak. Straffet den gången blev skyddstillsyn och 2 månaders fängelse. En månad senare, i juni 2018, fick han åtalsunderlåtelse för falsk tillvitelse. I augusti 2018 dömdes han för olovlig körning.
En intressant detalj i domen. Ali har uppgett sig ha irakiskt körkort. Han säger sig vara född 1998 och kom till Sverige 2012. Det innebär att när han fick sitt körkort, var han 14 år. En troligare förklaring och ännu ett exempel på fenomenet "flykting semestrar i hemlandet!"

I ett yttrande från Kriminalvården i februari 2019 framgår att han saknar sysselsättning och försörjning, har prokriminella värderingar och antisocialt personlighetsmönster och han bedöms ha övervakningsbehov.
 

Södertörns tingsrätt. 2019-03-04. Mål nr: B 11659-18, dömdes Ali för följande brott;
1. Försök till misshandel
2. Misshandel, ringa brott
3. Olaga hot
4. Ofredande
5. Rattfylleri
6. Olovlig körning (2 tillfällen)
7. Narkotikabrott
8. Ringa narkotikabrott
9. Brott mot lagen om förbud beträffande knivar och andra farliga föremål

Bakom åtalspunkterna
hittar vi flera intressanta detaljer. Ali Najah Hasan Al-Adeli har spottat NN(svensk flicka på 17 år med svenskt namn) ett flertal gånger i ansiktet och kallat henne för hora och liknande tillmälen. Han har misshandlat NN genom att kasta två flaskor som träffade henne på armen och i magen, försökt skada NN genom att kasta en kniv mot henne, hotat NN genom att skicka fem SMS meddelanden med innebörd att han ska skada och söka upp henne, samt bränna ned hennes bostad.

Från ett SMS som Ali har skickat till NN:
”jag kommer fucking slå sönder dig din jävla slyna vänta bara jag kommer nu”, ”aa det känns bra när jag kastar en molotov med bensin i din fucking lägenhet rak genom balkongen vänta du vill leka va jag skiter om jag sitter inne men du ska sova som en råtta på gattan”, ”softa jag ska grilla hela familjen” och ”om jag inte får tag i dig får tag i din familj så ditt hjärta brinner.”
Ali har dessutom vid två tillfällen kört personbil utan att ha rätt till det, innehaft 5,86 + 6,32 gram kokain, kört bil under påverkan av cannabis, haft kniv på allmän plats samt innehaft halvautomatisk startpistol. Straffet blev fängelse 3 månader och domen överklagades inte. Var pengarna till ca 12 gram beslagtaget kokain kommer ifrån, framgår inte.Hoppas alla förstår varför andra länder skrattar åt oss! Det är ren galenskap med ingen botten och det svenska folket bara sover. Uppenbart finns det en dold agenda i svensk politik, att man gör allt man kan för att de ska bli en total samhällskollaps. Hur många i Irak får sjukersättning från svenska försäkringskassan? Det är den stora frågan.

Den här kriminella irakiska familjen hade det ganska bra i Sverige, körde omkring i BMW och levde på god fot med alla bidrag, efter några år i Sverige. Detta är den typiska hemmiljön hos MENAfolket och det är absolut inget undantag eller unikt, tvärtom är detta mer än regel, än undantag. I sin intervju försökte Löfven ursäkta invandrarnas kriminalitet och att de tvingades till kriminalitet, för att nå upp till sin nivå, utöver generöst tilltagna bidrag, Det är i denna miljö som barnen växer upp i. Sedan förväntar sig vår blåsta regering, att de ska bli goda samhällsmedborgare, gå i skolan, utbilda sig och få ett yrke och arbete. Familjen är ett typexempel som det finns oerhört många av i Sverige. Synd att Anna Hedenmo i sin intervju missade att ta upp detta med Stefan Löfven, när han sa, att hans "bestämda uppfattning" att svenskar också skulle vara kriminella som denna klanfamilj, om vi tvingades leva som dem i Sverige. Löfven måste inte känna till att svenska familjer har helt annan värdegrund och den är inte kriminell. Löfven begriper inte att invandrarna från Mena kommer från en helt annan värdegrund och miljö, där de blir våldsamma, kriminella, likgiltiga och odrägliga. Barnen får detta med modersmjölken och sedan tjatar regeringen om insatser. Med JÖKen är framtiden är än mer dyster, eftersom en återförening av familjer skall ske i Sverige. Vi kan se framemot att 20-40 åriga män star hit både tjocka släkten, sin nya unga fru tillsammans med hennes tjocka släkt, där de sedan får minst 5-10 barn var.

När man hör G
D Öberg på FK och Ribbenvik på MV som JÖK-regeringen gömmer sig bakom i SVT med sedvanligt retoriskt svammel förklara för skattebetalarna om bidragsfusket och medborgarskapslagar och de som inte redan har förstått, att Sverige är räddningslöst förlorat, fick svensken bevis på detta nu. Ribbenvik punkterade sig själv i meningslös byråkratsvenska och avslutade med, att skylla den kriminella familjens medborgarskap på - SÄPO.Visst är det stötande att Sverige inte "kan" återkalla medborgarskap. Men, det klart att vi kan. Om viljan finns. Man får inte för ett ögonblick tro att folkvalda politiker är bakbundna av tidigare lagar: Möjligheterna att återkalla medborgarskap har successivt tagits bort.

Detta är otidsenligt och mycket generöst i en internationell jämförelse. Med tanke på Migrationsverkets obefintliga bakgrundskontroll av utlänningar som invandrar till Sverige är den svenska medborgarskapslagen uppenbart släpphänt. Sveriges regeringar har dock hittills vägrat reformera grundlagen samt lagen om svenskt medborgarskap, trots att medborgarskap kan förvärvas genom bedrägligt förfarande, osanna uppgifter eller förtigande av omständigheter som skulle vara avgörande i bedömningen. Utöver det tillåter Sverige dubbelt medborgarskap.”Enligt uppgift vill Ali arbeta inom försvarssektorn!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar