fredag 20 december 2019

Har regeringen tappat allt normalt sunt förnuft?

Man behöver inte vara en Einstein för att inse, att samhället är på väg åt fel håll. Sverige styrs inte av en regering och stödhjulen C och L som kan formulera en trovärdig och hållbar framtidsvision.
I JÖKen har stödhjulen fått igenom sina hjärtefrågor. Foliehatten anser att L:s skatt på plastpåsar, är den absolut galnaste. Inte heller C:s förslag om Arbetsförmedlingen var någon höjdare. Det kanske märkligaste i denna historia är, att det var kamrat Sjöstedt som såg till torpedera C:s förslag. Han är också förundrad över, att L också har hoppat på det absurda klimattåget. Den enda vision sossarna har, är att få sitta på regeringstaburetterna och och blunda för alla problem, inget annat gäller.

De flesta partier är antingen EU förespråkare = globalister eller så är de inte det. Man försöker låtsas, att man kan påverka världens starkaste intressen genom att stödja dem eller vissa att man är den humanitära stormakten och skänka åtskilliga miljarder till det genomkorrupta FN.

A
vtal har skrivits på av regeringen bakom ryggen på svenska folket. Global compact for immigration och nu senast klimatpolitiska 132-stegsprogrammet som tagits fram i sann Greta-anda och kommer landa i en NWO- klimatdiktatur om inget mycket radikalt händer och spelet kommer vara över.
 
Idag kunde Foliehatten läsa i Sydsvenskan att "göken" Bolund var så stolt över att fossila bränslen skulle sluta säljas om 10 år och t.o.m kanske tidigare. Tur är, att förslaget måste passera EU först. Skall förslaget gå igenom i EU, måste samtliga länder rösta för och det är något som aldrig kommer att hända.

Foliehatten undrar om denna kompletta idiot till politiker begriper att en bil som körs på fossila bränslen har en livslängd på över 20 år?  Har också regeringen tänkt att alla familjer i Sverige skall få en elbil? Många kommer inte kunna lägga upp pengar för att köpa en ny elbil. Var skall man ladda den? Hur många miljarder kommer det inte att kosta att sätta upp laddstolpar, men framför allt, var finns den el som behövs?
Vem kommer att bekosta nya stamledningar för att föra fram el?
Dessutom klarar inte de flesta elbilar av att dra släp, husvagnar och andra större släp. Vore bra om Bolund kunde förklara vad folk skall göra med sina släp.

Foliehatten anser att detta förslag var ett av mest vansinniga som denna regeringen har lagt. Var finns konsekvensbeskrivningara? Det finns bara ett ord för denna regering - de är fullständigt komplett galna!
Det som framgår allt tydligare idag, är att svensken snart inte vet vilket ben han skall ska stå på. Man får inte säga vad man tycker och känner, får inte tala ut om negativa effekter eller erfarenheter av en accelererande, okontrollerbar mångkultur och i spåren med den, ett enormt våldsamt brutalt samhälle. Man känner att man inte kan lita på någon längre, från granne, arbetskamrat till bekanta. Vem som helst kan sänka dig. Alla känner detta, men det går inte att bryta sig loss från bojorna då våra politiker och media ständigt propagerar för värdegrunder och åsikter som ingen riktigt vet vad de betyder, mer än att de känns konstlade, främmande och många gånger absurda.

S
venska folket behöver visioner och framtidstro, men det är inget som våra politiker klarar av att mata oss med. Vi har nu facit av den mångkultur som våra politiker har packat på oss, utan att fråga befolkningen först om det var OK.
Det samhälle våra politiker har skapat duger inte, ingen vill ha det så här längre och alla förstår att det bara kommer bli sämre på alla plan om det får fortsätta. Stefan Löfvens intervju i Agenda gav inte mycket hopp, när han inför svenska folket säger ”vi såg det ine komma!” Om Stefan Löfven hade minsta vet i skallen, hade han avgått omgående! Det verkar nästan som han har nitat sig fast i statsministertaburetten och att få bort honom, måste man ta till dratiska metoder, innan valet 2022.

Vilka sitter då med nyckeln till förändringar i Sverige? Ska det komma från våra politiker som presenterar gångbara lösningar och framtidstro eller har tredje statsmakten förmågan att frigöra folket. Någon måste hjälpa svensken framåt, för vi håller på att ta död på varandra i vår iver att vara alla till lags och göra allt "rätt". Jag tror svensken snart är redo för avgiftning. Det är vi skyldiga våra förfäder och barn. Vi behöver bara en samlande kraft att förena oss bakom, någon som tillåter oss vara dom vi innerst inne är. Stolta svenskar.

Foliehatten känner att det börjar osa katt på allvar. En kille sitter på en bänk med sin flickvän i Göteborg och blir svårt knivhuggen. Den knivhuggna killen i Boden är nu dödförklarad och knivdådet i Gislaved i färskt minne. Är det inte dagliga skjutningar så är det knivmord. Vad fan är det för samhälle vi fått? Det här fungerar inte. Det är den groteskt stora invandringen till landet av personer som inte passar in här som är problemet. Var är de personer som talade för den stora invandringen till landet nu? Gömmer de sig? Deras svek är monumentalt.

Det är bara så sorgligt att från sidlinjen få beskåda Sveriges sönderfall. Dags att på allvar börja planera för offentliga rättegångar av de mest skyldiga. Sätt upp en lista med de 100 mest ansvariga inom media och politik. De ska inte komma undan. De ska bli uppmärksammade och få stå där med skammen. Det räcker med ett förstört anseende. Androm till varnagel som det hette förr - ett uttryck för det som kallas allmänprevention.

Gå bara några år tillbaka i tiden och se hur dessa ”goda människor” förstörde karriärer eller såg till att personer blev av med sina uppdrag, om de hade fel åsikt eller röstade på fel parti. Räkenskapens dagar är snart inne för dessa personer!
2 kommentarer:

 1. Vet du om det är sant att sverige skrivit under ett avtal med fn gällande ,,,,om det blir en regeringskris så kommer fn att ta över styret i sverige ,,,,

  Har du nån koll på om det är så hatten ?

  Pelle

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pelle! Har ingen koll,men skall titta på detta efter jul!
   Nu har man mycket att stå i! Min spontana känsla är att FN inte kan ta över och vad som gäller är en ny regering som har majoritet eller nyval!

   Radera