måndag 30 december 2019

När man är kritisk till integration - vågar ingen skriva klartext!

Den senaste tiden har Dagens Industri haft flera artiklar som är invandrarkritiska. Foliehatten börjar se, att näringslivet har fått nog av utvecklingen och börjar säga ifrån. Det bådar inte gott för sossarna, om de får kapitalet emot sig. L och C kan också marginaliseras, om näringslivet vänder dem ryggen. M:s omvändning i migrationspolitiken och deras syn på SD hänger samman med att näringslivet har ändrat uppfattning. 
Den senaste i raden av kritiska artiklar är skriven av Tommy Möller, professor i statsvetenskap vid Uppsala universitet. Hans kritik är mer akademisk inlindad och han vågor inte ta ut svängarna rejält. Det han inte vågar skriva läser man mellan raderna. Möller vill möjligen säga att massinvandringen inte är särskilt bra för svenskarna, men vill inte tala klarspråk. Istället dyker det där ordet "integration" upp som ett alibi.
Möller: ”Sverige har genomgått betydande förändringar till följd av den omfattande invandringen och dessa demografiska förändringar kommer att genomsyra svensk politik under överskådlig tid.
SD:s opinionsmässiga uppgång visar att alltfler delar partiets uppfattning om invandringens negativa konsekvenser. Problemen inom sjukvården och skolan, kommunernas ökade kostnader för försörjningsstöd, bostadsbristen och inte minst den accelererande gängkriminaliteten – alla dessa problem och några till har av SD kopplats samman med invandringen. Partiets stöd för sin verklighetsbeskrivning lär knappast minska när det uppfattas som att regeringen inte alls ser sambanden. Om inte integrationen av de nyanlända lyckas bättre riskerar i förlängningen det sociala kitt som gör ett demokratiskt välfärdssamhälle av vår typ möjligt att vittra sönder.”

"Om inte integrationen av de nyanlända lyckas bättre" skriver Tommy Möller!  Han använder ordet ”bättre.” Foliehatten undrar om Tommy Möller menar att den just nu är ”bra” eller menar Möller, att invandringen liknar mer en ockupation, än vad det liknar integration.

Summera ett stort antal helt främmande kulturer och integration. Det är precis det som har gjorts i Sverige och resultatet ser vi nu. Summering kan som bekant bara ge ett resultat. Tja...varför inte försöka förbättra vädret eller månens bana runt jorden också när man ändå är på G?

En förbättrad integration är något som påminner om Nirvana. Det vi bevittnar just nu, är helt enkelt inte hur ett integrerat samhälle fungerar. Integration av kulturer var ett påhittat ord av det invandrings industriella komplexet. Hur många organisationer och personer har inte fått sin evighetsförsörjning tryggad av att just sysselsätta sig med integration av kulturer?

Tack vare den misslyckade integrationen kom ett nytt parti in i riksdagen detta årtioende och är nu Sveriges största parti.

Kaina Barrling vid Uppsala universitet: ”Sverigedemokraterna har ritat om den politiska kartan i Sverige i och med sitt inträde i riksdagen i början av decenniet. Det säger flera statsvetare som TT har talat med. Tre block har skapats i politiken vilket har lett till svårigheter att bilda regering. Utöver förekomsten av ett parti som övriga partier inte vill samarbeta med, försvåras regeringsbildandet också av en ökad polarisering och fler konfliktdimensioner.”

Statsvetaren Andreas Johansson Heinö som även är förläggare på Timbro förlag: "Decenniets ommöblering har även lett till ”en död Allians, två svårt skadade politiska block, oräkneliga prestigeförluster och det mest oförutsägbara politiska landskapet på hundra år.” 

Andelen kvinnor i befolkningen måste öka snart till normala nivåer, ca 50/50, annars är det helt meningslöst med demokrati. En diktator som kan återställa könsfördelningen i Sverige måste föredras framför någon form av demokratiskt system som inte klarar uppgiften. Den mannen eller kvinnan måste ha total makt. Den nya politiken i Sverige som Möller beskriver kretsar kring befolkningsutbyte. Det är befolkningsutbytet som måste omöjliggöras. Demokratin må vara kraftigt hotat men det är demokratiskt valda politiker som skapat denna situation.
Det är helt enkelt meningslöst att behålla ett demokratiskt system som skapar klassiska extrema orättvisor av typen mansöverskott. Det är lika illa som om befolkningen svälter ihjäl.

Det är självklart att det finns stora risker, med att fortsätta ta in fler invandrare(anhöriga mm) på höga nivåer.  Största risken är om det blir en rejäl långvarig lågkonjunktur. Finns inte mycket handlingsutrymme, krut kvar att ta till. Framförallt inte med den statsminister vi har idag. Vid en långvarig lågkonjunktur sticker väl en icke obetydlig andel av de högutbildade utomlands. Framförallt om skatterna höjs. Kvar blir gamlingar, vänsterns fotfolk och invandrare utan kvalifikationer. Överenskommelsen mellan S,C och L lär spricka snabbt, om vi går in i större lågkonjunktur.

Alla med en fungerande hjärna kan se och räkna ut själv, att integrationen är en katastrof. Foliehatten fattar inte varför en majoritet i detta landet, har så jävla svårt att få in detta i skallen? Bevisen finns mitt framför näsan eller är det så att de flesta bär feministiska glasögon och det drar ner IQ-tänket?
De
med feministiska glasögon ser inte detta. Foliehatten fattar inte hur det är möjligt. De ser inte heller något problem med, att tycka att bensin och diesel ska kosta 40-60kr/litern och de ska köra sina elbilar. De begriper inte då, att alla transporter kommer att bli svindyra och alla produkter kommer att bli ”skitdyra” samtidigt som inga löner kommer att följa den utvecklingen.

Samma med invandringen. De ser inte den ökade kriminaliteten, skjutningar osv som att det inte har med massinvandring att göra. Inte särskilt svårt att se, vad den påtvingade mångkulturen har lett till. Men tydligen är det sådant här samhällskaos som eliten vill ha. De försvarar muslimer med näbbar och klor, trots att det är exakt samma problem i alla andra länder i världen som dessa kommer till. Fattar inte vad problemet är för så
dana personer. Foliehatten undrar i vilken värld de lever de? Kanske de vaknar när MENA-migranterna överger sossarna och V, för egna islamistpartier, då kommer vänstern få panik efter valet 2022.

De senaste 20-30 åren så har orden "integration" och "assimilering" varit samma som rasism. Dessutom har genierna i Sveriges riksdag skrivit in i grundlagen, att vi skall vara ett mångkulturellt samhälle och då går integration och assimilering bort. Ungefär samtidigt som man tog bort kristendom som statsreligion som enda land i EU - anno 2000.
Vi skall vara ett mångkulturellt samhälle! Det har Sveriges
riksdag lagstiftat om!

1 kommentar:

 1. Varför en majoritet har så svårt att förstå? Mitt svar: - Media-inducerad masshysteri, inte menat nedsättande mot någon, men faktiskt i ordens verkliga betydelser.

  Jag håller hela svenska folket ansvarigt. De har fullt medvetet låtit sig vaggas in i falska föreställningar av fulmedia som ägs av fåtalet herrar som kommit överens om detta masshysteri-kaos på Bilderberggruppen.

  Det är ingen hemlighet att dessa herrar lever på konflikt och kaos. Benämningen är "militärindustriella komplexet"

  SD och liknande partier i världen är bara en del av spelet. De andra partierna skapade SD genom sin politik och media har närt SD genom att bespotta SD.

  Lösningen som kan läka landet för både svenskar och invandrare mörkas givetvis, eller om lösningen hotar framträda, som med Juholt som inte ville begå krisförbrytelse mot Libyen, så drevas den bort, eller är den immun mot fulmedias drev och skapar enhet och förståelse så plockas den bort som med Palme, Ulfkotte och Rabani.

  Den gamla delen av soldathandboken beskriver tillståndet och exakt vad som måste göras. Vi människor måste samtala med varandra.

  Den verkliga orsaken tycks faktiskt vara sekt-rasistisk, men inte från vita européer, men från psykopatiska sionister som lever på att andra folk befinner sig i konflikt. De kontrollerar sannolikt även den blogg som du envisas med att använda.

  Deras psykopatiska sekt-bok heter sannolikt "Sion Vises protokoll" och har förmodligen även inspirerat Hitler. Att deras eget oskyldiga folk återigen kan komma få lida för detta bryr de sig inte om alls. De räknar kallt med att gå i land med detta, precis som förra gången, när de tjänade storkovan med hjälp av Hitler. De sket fullständigt att många av deras egna dog.

  Den bevisade orsaken till ökad mordfrekvens, enligt vetenskapliga metastudier, ignoreras, nämligen ojämlikhet.

  Konstant rör sig käbblet istället om bostäder, kostnader invandring, kultur och arbetslösheten hålls medvetet hög, d.v.s. exakt de det som splittrar arbetarklassen, istället för att genomföra det som skulle ena vårt samhälle, d.v.s. Ut ur EU, mer jämlikhet, dela på jobben, sekularism etc.

  Rasistiska känslor som uppkommer, i det som eliten har skapat, är naturliga, enl. psykiatriprofessor Tara Swart, men inte konstruktiva.

  Även klimatalarmismen är en masshysterisk sekterism som skadar Sverige ekonomiskt, eftersom vi befinner oss på en fri EU-marknad utan protektionism.

  För eliten sker inte förfallet fort nog. De gör allt för att öka kriminaliteten och skjutningarna, t.o.m. fejkar dem och beväpnar de kriminella. Invandrarna är offer precis som svenskarna. Sekulära muslimer som vågar säga sanningen om islamismen utesluts ur Vänsterpartiet. Elitens agenter har infiltrerat precis alla partistyrelser nu.

  Islamisternas plan är inte öppen konfrontation, men övertagande genom massavel och sekterism, en slags galen tilväxt-rasism-sekterism. SD gör motsvarande med s.k. "kristna värderingar".

  Sionistsektens plan är med största sannolikhet att låta båda grupperna göra exakt så, därigenom skapa tillväxt, konflikt och hat som leder till det kaos som de livnär sig på.

  Meditera och läs på! Rösta sedan rätt! Jag blir gärna landets folkvalda "diktator" eller "folkung" om du så vill. :-)

  SvaraRadera