fredag 13 december 2019

Gökboet läcker som ett såll!

En av de godaste bland de goda bland mångkulturalisternas förkämpar, kommunalrådet Boel Godner, Södertälje ryter till på Aftonbladets debattsida.

Hon efterlyser kontroll över folkbokföringen.
Boel har äntligen insett att den gökunge som har tagit plats och resurser i boet på värdens bekostnad, inte bara knuffar ut andra från boet, utan den fuskar något grymt! Hon har också insett att dessa gökungar i boet som är oönskade, har slagit sig ner i vårt samhälle och gör livet svårt för inbyggarna och dess ungar. Sverige av idag påminner i mångt och mycket om Gökboet. Både naturliga gökbon och filmen Gökboet. De som insett tokigheterna drogas, för att inte hota ledningen. Syster Ratched symboliserar våra medier.

Boel: ”Den senaste tiden har vi sett flera exempel på felaktigheter i folkbokföringen. Människor använder flera identiteter och är folkbokförda på uppenbart felaktiga adresser. Iraks försvarsminister är ett exempel, personen som utförde terrordådet på Drottninggatan ett annat. Problemet är dock mycket mer omfattande än så.
Möjligheten att vara folkbokförd på ett ställe och bo på ett annat sedan dåvarande alliansregeringen med finansmarknadsminister Peter Norman i spetsen avkriminaliserade fusk med folkbokföring används flitigt. I Södertälje har kommunen under flera år arbetat aktivt för att skapa ordning och reda på bostadsmarknaden. I detta arbete har en viss systematik kunnat anas.
Det första exemplet gäller skenskilsmässor. Ett gift par med barn skiljer sig på pappret och den ena parten skaffar ny bostad.
I stället för att flytta bor hela familjen kvar tillsammans samtidigt som den nya lägenheten hyrs ut som madrassboende till asylsökande, arbetskraftsinvandrare eller någon annan som betalar dyrt för en plats att bo med skuldsättning som följd.”

Boels konstaterande styrks också av i en debattartikel i DN av Sven-Erik Österberg, ordförande för Delegationen för korrekta utbetalningar från välfärdssystemen. Sedan 2005 har det gjorts felaktiga utbetalningar på 300 miljarder kronor.
Välfärdssystemet läcker, men även Stefan Löfven läcker. Nyligen slängde han ut 8 miljarder av skattebetalarnas pengar på klimatstrunt.
Foliehatten undrar också hur/var /när de 20 miljarderna till toaletterna till Afrika skall betalas ut!
Trots de enorma summorna av skattebetalarnas pengar som försvinner görs inga ansträngningar eller uppföljningar för att komma tillrätta med det enorma fusket. Enligt delegationen dräneras välfärdssystemet på omkring 18 miljarder kronor per år eller 5,5 procent av utgifterna exklusive ålderspensionssystemet. Detta motsvarar mer än hälften av den årliga kostnaden för barnbidrag.

Den främsta orsaken till de felaktiga utbetalningarna, är besluten som fattas på falska uppgifter. Detta kunde/kan inte rulla på, utan att politiskt tillsatt person signerat utbetalningar! Man föreslår nu, att ett råd inrättas med helhetssyn på överutnyttjande och felaktiga utbetalningar samt bekämpandet av svartjobb. Träffsäkrare system och minskat läckage är viktigt för att upprätthålla förtroende för välfärdssystemen och för välfärdssamhället i stort.

Det har alltså passerat 14 år, utan en reaktion eller någon kontroll. Vad har denna delegation sysslat med under alla dessa år? Varför placeras det så mycket personer som är ansvarslösa och totalt inkompetenta på våra svenska myndigheter? Utkräv ansvar och inför tjänstemannaansvar omgående!

Konstigt att den gamle sossen Sven-Erik Österberg, sitter och utreder massinvandringens effekter. Lägg till en nolla och du får ett begrepp av vad det kostat svensken. Detta är bara ekonomiska effekter. Socialt, kulturellt och i mänskligt lidande är omätbart.

Foliehatten tycker det är bra att man upptäckt problemet, men detta är nog bara en piss i Nilen av vad som egentligen försvinner. Inte undra på att våra långväga gäster blir så förtjusta i det här landet! Det är som att stjäla godis från en treåring. Blir de ertappade, säger de, att de blir kränkta!
 
Sverige är vår tids Klondike. Lycksökare med guldvittring strömmar till från all värdens fattiga och underutvecklade länder. Det gäller bara för guldgrävarna att skaffa en inmutning i form av ett svenskt samordningsnummer eller ett TUT eller PUT eller varför inte flera olika identiteter på en gång och få flerfaldig utdelning. Sedan är det bara att öppna guldkranarna. Svårare än så är det inte. Den superliberala multikulturella och humanitära stormakten är fantastisk. ”Money for nothing ....!”
Foliehatten fick höra av en somalier för några år sedan, att det bara var att gå till närmaste bankautomat och hämta ut pengar!
 
Ett litet problem är att det i Sverige saknas legala bordeller för alla relativt nyrika män. Men som tur är finns ett rikligt utbud av potenta droger. Alternativt flyttar man till något varmare och mysigare land med det svenska guldet flödande ner i fickorna. Advokatfirmor med ”små” humana procentarvoden hjälper till att ordna sådan flytt på bästa sätt.
 
Bidragsfusket tror Foliehatten är det allvarligaste problem som det svenska samhället har. Antalet personer som utnyttjar möjligheten till att bli försörjda av den skattebetalande arbetande befolkningen ökar dramatiskt. Kunskapen om hur enkelt det är att bluffa sig till bidrag är nu spridd på miljoner människor som inte har några som helst skrupler för att lura samhället.

Med tanke på den fingerfärdighet när det gäller att utnyttja socialförsäkringssystemet som invandrarkollektivet fått reklam om av våra svenska myndigheter, har invandrare utvecklat "specialister" för att hjälpa andra invandrare, för att lättare hitta bidrag.
Redan innan migreringen till Sverige har merparten migranter fått god information om, att om man sköter sina kort väl i Sverige, kan man leva där ett helt liv som helt finansieras av det svenska socialförsäkringssystemet och inget behöver man ge tillbaka till landet Sverige. Man behöver inte lära sig ett dyft om landet och inte heller lära sig språket.
 
En stor andel av invandrarna i Sverige försörjer inte bara den egna släkten här med bidrag, utan även släkten i hemlandet. Ren export av socialförsäkringsmedel. De s.k "assistansbolagens" mjölkande av socialförsäkringssystemet är nog det bästa exemplet på "välfärdsläckage" för närvarande, men det finns säkert andra dolda likadana "bomber" som ännu inte briserat.
Foliehatten har i flera inlägg skrivet om bedrägerierna i LSS. Istället för att skarpt ta itu med bedrägerierna, har makten istället gett sig på svenskar som behöver assistenter till personer i familjen. Han har inte ord vad han tycker om sossarna och deras skyddande av invandrarna som fuskar. Man har för syns skull tagit itu med de värsta fallen, men det är en droppe i havet. Läs och begrunda länken.


Den svenska tjänstemannakåren var t.o.m. 60-talet i huvudsak välutbildad, kunnig och borgerlig och hade inställningen, att deras arbete skulle var fritt från politik. De hade också ett personligt ämbetsmannaansvar. Sedan började sossarnas nedmontering av svensk utbildning och på 70-talet avskaffades ämbetsmannaansvaret. Idag har kunskap till stor del ersatts med vänsterorienterade från S, MP och V som styrs av en agenda. Det gäller tyvärr också lärarkåren och journalisterna. Därför är det som det är i Sverige idag.

Vi behöver en folkets ”Ombudsman” med uppgift och befogenheter att åtala den offentlige makten oavsett var den håller hus. Foliehatten anser att nuvarande Justitieombudsmannen på intet sätt skyddar nationen och folket från politikers agendor. Främlingar ska inte ha särskilt skydd av grundlagen om de uppträder oförskämt. Nu dömer man hederliga svenskar till kraftiga böter eller rent av fängelse om de vågar yppa en åsikt, om att främlingar med annan kvinnosyn hatar svenska kvinnor och svenskarna. En ombudsman skulle kunna ta en polischef i nacken och fråga honom varför inte lagens långa arm når ut i förorten. Han skulle kunna dra ut en politiker i håret och fråga varför samhället inte skyddas från unga ligister som begår grova brott.
Foliehatten kanske lever i drömmarnas, men skall vi få ordning och reda i detta land, behövs det ta i med hårdhandskarna, för att få bort allt fusk i samhället!

1 kommentar:

  1. Om man ska dela ut 900 000 sk samordningsnr så MÅSTE man inse digniteten på problemet...
    900 000 ilegaler i landet???+2 543 420 ink 587 851 härtappade av 2 utlänningar(SCB 2018).
    Jag tror att "hatten" ringade in problemet iom storyn om "blobben".
    Somliga vill inte ha unga arga män i sin närhet och stämmer överens med en gammal bok,som vi styrs av... vare sig vi vill eller ej.

    SvaraRadera