tisdag 17 december 2019

Svenska skattebetlare stor för pengarna och Expo granskar 30% av befolkningen!

Expo har återigen gjort det, hackat in sig i som de påstår vara SD-vänliga Facebookgrupper. Enligt Expo sprids uppmaningar om att spränga moskéer, rensa ut muslimer och att agera med vapen mot landsförrädarna i den svenska regeringen. 

En person kommenterar kort och gott: ”Skjut alla jävla muslimer! Varför skulle inte personen bakom "Skjut alla jävla muslimer" lika gärna vara vänster eller homosexuell? Kanske är det så enkelt som att "gillar du SD, är du en del av åsikterna i denna grupp." Så lågt kan väl inte Expo sjunka...... att brunsmeta bara för att man gillar ett partis politik? Det gör snart 30% av svenska befolkningen!

Märkligt begrepp SD-vänliga, vad innebär detta begrepp för något? Hur kan en FB-grupp vara SD-vänlig? Man får anta, att allt som knyts till någon form av sanningsenlig kritik mot invandring är SD-vänlig? Det känns som en riktig äcklig retorik a la Expo, släng in ordet SD, för att hitta något som kan smutskasta SD. Expo är igen seriös källa, det är en samling brottslingar(som tidigare hackat databaser) på yttersta vänsterkanten som jagar hjärnspöket "rasist."
Roligt att David Baas vurmar så mycket för islamister. Snacka om nyttig idiot. Hade muslimer kommit till makten så hade förmodligen Baas varit den första att dingla, från den närmaste lyktstolpen.

Lek med tanken! För att få ihop något riktigt snaskigt, kunde det lika gärna vara Expo:s egna vänstertroll som skriver sån smörja för att smutskasta SD. Expo har stor erfarenhet hur man bryter sig in i låsta grupper.
SD kan inte ta ansvar för vad enskilda personer skriver. Att folk skriver dessa saker är inte konstigt. Vänstern har inte har fattat, att vanligt folk är arga, upprörda och bestörta av den djupdykning Sverige gjort, på i stort sett alla plan de senaste 20 åren.
Inte heller verkar det bli bättre, snarare tvärtom, med den S ledda regeringen och Löfven som ytterst ansvarig.
Varje dag nya mord, överfallsvåldtäkter, hedersvåld, rån
m.m. Det uppdagas konstant om muslimers och Islams negativa följder. Om man är förvånad över vad folk skriver anonymt, har man inte insett hur vidrigt Sverige blivit. Folk har fått nog.
 
Expo och vänstern anser att svenskar inte har ha fått nog. Folk kan heller inte engagera sig politiskt eller föreningsmässigt, för ett svenskare Sverige, genast ärÖverheten och dess marktrupper framme och skanderar ”Hitler!” Utveckling är bara bra och godkänd, om det är vänstern och globala intressen som beordrar den. Vänstervindar är mjuka och naturliga, medan högervindar uppstår ur tomma intet.

Vad ska folk göra som anser att invandrarna för med sig så otroligt mycket skit, bedrägerier, mord, våldtäkter m.m., inte alls är den mångkulturella drömmen som vänstern och Expo förespråkar. Självklart, den fege svensken skriver anonymt på nätet.
 
Expo försökte tidigare via det skattefinansierade SVT stoppa det fria ordet: ”Högerextrem podcast publiceras på Spotify.” På streamingtjänsten Spotify publicerar den främlingsfientliga gruppen Nordisk alternativhöger en podcast med namnet ”Vita pillret”, rapporterar DN. Tidskriften Expo beskriver dem som ”en slags pr-byrå för vit makt-miljön”, och närmare 100 avsnitt finns på Spotify, Itunes och andra plattformar. Podcastavsnitten har titlar som ”Kurd och kränkt” och ”Det våras för en nordisk front”. Ett avsnitt, som publicerades 19 april, gästas av högerextreme förgrundsfiguren ”The Golden One”, skriver tidningen.
Jonathan Leman, researcher på Expo, har länge granskat extremhögern i Sverige. Han menar att podcasten sprider antisemitiska konspirationsteorier.

Intressant vore om Expo gjorde en sammanställning på alla de tillmälen våra invandrare använder om svenskar. Det vore en läsning som skulle sända kalla kårar längs ryggraden på större delen av den svenska befolkningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar