tisdag 10 december 2019

Munlädret har varit i farten igen!

Foliehatten undrar väldigt mycket vad som fick ”riks…..” att öppna munnen och skriva ett inlägg i Expressen. På vems order?

"Jag läste din text härförleden i Aftonbladet där du frammanar ett Sverige från förr, ett Sverige som du påstår att vi är många som minns. Jag blev så sugen på att svara,
……...
Såhär skriver du: ”Vi är många som minns ett annat Sverige. En vardag som hade sin del av utmaningar, men samtidigt en vardag där känslan av trygghet och sammanhållning var en del av livsluften.”

Jodå, Jimmie, visst minns också jag ett annat Sverige, till exempel det Stockholm när jag var ung där skinnskallar härjade i Gamla stan och trakasserade invandrare och homosexuella, en tid då jag inte vågade röra mig i Gamla stan efter mörkrets utbrott. Både Mark och jag blev såväl misshandlade…….
"Och apropå skinheadsen som härjade i Gamla stan. De var ju också, som du minns, en del av BSS – Bevara Sverige svenskt – en av de rörelser som dagens Sverigedemokrater växte fram ur (tillsammans med nazismen). Ja om vi ska minnas, käre Jimmie, så minns jag klistermärkena som hade Sverigedemokraterna och BSS som avsändare. ”Sverige vakna!”-klistermärkena, du vet. 


Öppet brev!" Tror Jonas Gardell att han är Strindberg eller något? Brevet visar hur självupptagen på gränsen till egoistisk Jonas Gardell är. Det är bara han och hans situation som räknas. Oavsett hur många som mördas, våldtas, misshandlas och rånas idag, så gör det inget, för det är det bättre för honom nu. Idag blir barn gruppvåldtagna när de går ute. Folk blir rånade och misshandlade i sina egna hem. Folk skjuts ihjäl på öppen gata. Jonas vill gärna bestämma vad olika människor ska tycka och då speciellt om honom. Jonas tycker dessutom att han är en speciell person som ska vara förmer än andra. 

Det är mycket märkligt att en person med hans läggning, får så stor uppmärksamhet över något han totalt missuppfattat. Han läser in allt hemskt han kan, i ett försök att påverka folks åsikter om SD. Men i verkligheten är det hans egna problem som Pride paraden som är exkluderande mot just homosexuella, när de nekade MED:s partiledare som är en gayman, att gå med. Vänsterfolket försöker kraftsamla mot SD och alla s.k. kändisar som har negativa åsikter om SD, får plats i riksmedia och det är ett enormt problem för vår framtid. Att de går omkring och tror de är "goda" medans alla andra oliktänkande är "onda."

Jonas använder klassisk vänsterretorik där man förlöjligar motståndaren, använder sig av argumentationsfel som halmgubbar och guilt by association. Jonas försöker måla upp 80-90-talen som hemska år p.g.a. en enskild händelse som drabbade han och hans partner. Typiskt vänsterns identitetspolitik. Bara svammel. Avslutar sedan med härskartekniker i form av "Kära Jimmie." Det här är inget nytt, såhär har vänstern alltid hållit på hela tiden. Det är mycket lättare att dra upp nazi-kortet, än att komma upp med rimliga argument.

Det är knappast Jimmies eller SDs fel att homosexuella inte fick regera på den tiden. Foliehatten skulle inte alls bli förvånad om deras flagga hissas vid nästkommande nationaldag på Skansen, med undantag av en 1 st blågul flagga, insmugglad av SD.

Jonas öppna brev är ett ömkligt brev, där han med sin förmåga kunde tagit upp så mycket mer om läget för övriga svenskar. Hur skolorna var svenska, hur sjukvården var tillgänglig, hur man som ensam tjej kunde gå oantastad hemåt i natten, hur man kunde gå hemifrån utan att låsa dörren. Lämna bilen med nycklarna i.

Är det inte märkligt att Jonas Gardell ”glömmer” att säga något om muslimerna som avskyr homosexuella, mer än det mesta annat? Det är märkligt att den lilla detaljen alltid verkar glömmas bort. Jonas har förutfattade åsikter samtidigt som han anklagar andra för att ha exakt samma sak. När Jonas var ung blev han jagad och bankad av skinnskallar, nu blir han det av invandrare och då speciellt muslimer. Detta är tydligen inget problem idag. Alexander Bard har fattat att med dagens invandring, så lever homosexuella mer på lånad tid, än någon annan grupp i Sverige. I länder där muslimerna styr är det i bästa fall helt förbjudet att vara bög och i sämsta fall blir man kastad från närmsta torn om folk uppmärksammar det. Hur många Pridefestivaler genomförs i arabvärlden?

Nog var det säkert gräsligt att bli jagad och hotad av skin
heads, men det vara nog bara ett tiotal och inte några hundra hundra. Skinheads är idag nästan ett museiföremål!
 
Både Jonas och Jimmie har väl rätt beroende på vad man har fokus på! Jonas nämner företeelser som han upplevde dem och Jimmie pratar mycket om det som vi (nästan) alla upplever idag, jämt och ständigt. Skjutningar, sprängningar, våldtäkter, rån, misshandel, hot om våld, bedrägerier, m.m. Bådas åsikter kan vara sant jämsides.
Foliehatten undrar om Jonas Gardell var medveten om att Jimmie Åkesson är född 1979. Vad fan har han med Gardells traumatiska 80-tals upplevelser att göra? Vad har Jimmie och SD med skinnskallar att göra?

Hela brevet bygger på en 40 år gammal halmgubbe. Nu är det snart 2020 det är nutida sakpolitik som gäller och det är vad hans öppna brev borde handla om.

Jimmie Åkesson har igår svarat på Twitter och säger att de kan ta ett samtal.


2 kommentarer:

 1. Jättebra svar av dig du är klarsynt medan JG är självisk o egotrippad o naturligtvis PK o vänster.Otroligt att han avslöjar sig så ego.

  SvaraRadera
 2. JG(ay) har svarat. Tycker att Jonas fegar ur när han inte vågar träffas utan vill fortsätta brevledes. Därmed gick han miste om Jämställdhetsministerposten när SD ingår i en
  regeringskonstellation. ☺

  Föreslår att Jonas bjuder in Jimmie med sambo och deras barn som säkert leker med Marks och Jonas barn. Barnfamiljer har mycket gemensamt speciellt när det bjuds på regnbågstårta.

  "Hej Jimmie, Jag hörde via Expressen att du skrivit till mig på Twitter. Jag slutade med Twitter för ett par år sedan för att tonläget var så destruktivt. Jag fick helt enkelt för mycket hat, tyvärr inte minst från människor som stöder ditt parti. Därför, när jag ville starta en dialog med dig valde jag brevformen, just för att den ger tid till eftertanke och blir mer sansad, vi far inte i väg lika lätt, vilket jag tror är bra. Jag träffar dig gärna vid tillfälle men tycker först att vi kan mötas brevledes", skriver han.

  SvaraRadera