onsdag 13 januari 2021

Annika Sörenssons mottagandet av Frihetsmedaljen gick inte hem hos vänstern!

Genom ”Death by association” i sina attacker mot nationalhjälten Sörenstam, visar en Wolodarski att han är den värsta sortens mobbare och en lydig slav till oligarkerna.

I sin iver att plocka politiska poänger, visar han återigen att DN bara är en vänstermegafon, utan varken integritet och omdöme.

Vilken vidrig person. Han kan inte låta Sörenstam glädjas åt sin medalj utan ska tvunget blanda in sin egen politiska agenda och spä på drevet mot Trump. Inte ett ord om hennes sportsliga prestationer som hon fått sin medalj för. Sörenstam var en av våra största idrottare genom tiderna som belönas av USAs statschef, för sina insatser på golfbanan. Det är inte republikanska partiet som delar ut, en hedersbetygelse för vad hon gjort för golfen i världen. När Artur Lundqvist mottog Leninordern, sågs det inte som något klandervärt.

Annika Sörenstam fick medaljen redan den 6 mars 2020 och utdelningen ställdes in på grund av Covid-19. Att sedan utdelningen skedde nu, har hon lite otur med. Ingen protesterade mot att hon fick utmärkelsen i mars ifjol.

Ser inte vad problemet är, mer än att allt som Trump gör räknas som fel. Trump är en stor golfälskare vilket gör medaljen ännu mera värd. Smutsigt av fejkmedia att alltid driva sin politiska agenda, än att se vem som får den och varför!
Säga vad man vill om Sörenstam men någon vindflöjel är hon inte. Hon har spelat golf med Trump tidigare. Hon tycker att Trump har gjort mycket bra för sporten golf och särskilt uppmuntrat kvinnliga golfare.

Dessa förbaskade vänsterliberaler ska förstöra allt. Bara hat och avundsjuka. Ett stort grattis Sörenstam för medaljen. Den har du förtjänat med råge.

Det borde inte komma som en överraskning till DNs ägare varför tidningen ständigt tappar mark, trovärdighet, läsare och inte minst lönsamhet. Genom sitt agerande stöder PW och tidningen ”cancel culture” och jakten på oliktänkare och stöder därmed nedmonteringen av det fria ordet och demokratin. Tidningen som före Wolodarski var objektiv och redovisade flera sidor, har nu målat in sig en tynande tillvaro i sin egen ekokammare.

Foliehatten tycker att det är riktigt bra att Annika Sörenstam tog emot Frihetsmedaljen. Hon har alltid varit en fantastiskt idrottskvinna, men nu steg hon ännu mer i aktning för Foliehatten.
Det är inte många kändisar som orkar stå upp emot vänstermedias attacker. De flesta kröker rygg. Hon har förtjänat medaljen och hon förtjänar även all respekt för att hon, trots att hon måste insett att mängder av kompletta idioter kommer kritisera henne för det, tar emot den och visar att det går att hålla isär saker och ting.
Det är ingen hemlighet att hon har haft med Trump att göra genom golfen. Hon har berättat om det i intervjuer och liknande förr och att hon nu fått en medalj för något hon uppenbarligen är bra på, har inte mycket med hans politik att göra.


 

2 kommentarer:

  1. Nej, det är konstigt att blanda ihop saker med politik.

    Nästa steg blir väl att folk inte får ta emot olika bidrag (försörjningsstöd etc) och ersättningar (ex A-kassa) om SD och M kommer till makten (av MSM), eftersom man då kopplas ihop med "de onda".

    Sjukt, var ordet, sade Bull.

    SvaraRadera
  2. Heder åt Annika Sörenstam, Sveriges genom tiderna bästa golfspelare alla kategorier. Självklart ska hon ta emot ett sådan fin utnämning. Wolodarski företräder en globalisttidning, som nu har nått skräpstatusnivå och hans synpunkter är helt ointressanta även i detta sammanhang.

    SvaraRadera