onsdag 13 januari 2021

Den senaste tidens händelser visar att det är Imperiets oligarker som styr och sätter agendan i västvärlden!

Valresultatet och hur valet gick till och efterspelet med stormningen av Kapitolium och att de stora plattformarna censurerar vilka som får vara med, visar vilken enorm makt som Imperiets oligarker har.

Den intressanta frågan är väl hur långt politiker i Sverige och Europa är villiga att släppa fram Imperiets oligarker i frågor om maktutövning. Hittills har vi sett att EU tagit emot stora summor av oligarkerna som genom påtryckningar har styrt vilken färdriktningen EU skall ta. Oligarkerna tillåts fritt och öppet använda sofistikerade metoder för social ingenjörskonst vad gäller propaganda för mångkultur genom reklam och påtryckningar.

Om Foliehatten vore en ledande politiker så skulle han nog börja tycka att det är en smula bekymmersamt när en handfull oligarker kan kontrollera tillgången till nödvändig teknisk infrastruktur. Både i Imperiet och i vasallstaterna.
Det
som är mycket skrämmande är att det inte längre handlar om någon "villighet" som vissa vasallstater och ledande EU-politikerna har försatt sig i , de har inte något val längre.

Den dagen man som politiker står på tur kölista att ta klivet in för att bli livstidsförsörjd
(Bild,Reinfeldt) och eventuellt få vara med dansen runt köttgrytorna har gallringsprocessen gjort sitt. Osäkra tveksamma kort gallras ut och lyfts bort tidigt, urvalsprocessen är minutiöst grundlig. Intressant blir om Rödskrikan Lööf kommer att hamna i denna kölista, för att bli livstidsförsörjd!

Trumps deplattforming den senaste veckan har mycket tydligt visat vilka det är som i praktiken som verkligen bestämmer och alla på vänstersidan dansar efter deras "pipa!" 

Numera är stater och regeringar prisgivna och fullständigt i klorna hos dessa strukturer. I ett sundare och friare klimat relegerar granskningen sig själv. Någon "fri" konsekvensneutral media/press har det aldrig varit frågan om heller, därmed inte sagt att det inte var bättre förr.

Vad som nu spelas upp för våra ögon i manegen är inte något som kan sättas under slentriankontot, media vet precis på pricken vad man sysslar med. Ägarstrukturerna bakom alla dessa få nyhetsbyråer och mediekonglomerat avslöjar och säger det mesta. Vilka som gör vad och med vilka syften är inte heller särskilt svårt att se. Man inte bara vinklar - man skapar nyheterna. Man lyfter eller osynliggör. På detta sätt kontrollerar man vad folk ska tycka, tänka och känna. Det är ett krig om informationen och propagandan idag är att betrakta som en högt utvecklad, förfinad vetenskap och har utvecklats till världshistoriens främsta kontrollverktyg.
Big Tech -
Sovjetkommunismen 2.0

Att globalism och mångkultur leder till separatistiskt sönderfall är inte längre bara en logisk slutsats, utan också verklighet från och med Brexit. Det är problemet med mångkultur, that in the end you run out of other people's peace of mind.

Ungerns Viktor Orban och Fidesz är ett exempel på vad som händer om någon bryter ordningen och säger att den liberala kejsaren är naken.
Om Viktor Orbán på Wikipedia: ”Från och med april 1988 var han medarbetare i Centraleuropeiska forskargruppen, genom Soros Foundations försorg. Genom ett stipendium från samma organisation studerade han den engelska liberala filosofins historia åren 1989–1990 vid Pembroke College vid Oxfords universitet.
Han har varit ledamot i Ungerns parlament sedan 1990 för Fidesz. Partiet var från början ett liberalt ungdomsparti och medlem i Liberala internationalen, där Orbán även mellan 1992 och 2000 var vicepresident. Orbán satt mellan 1990 och 1994 i opposition mot den konservativa regeringen, som leddes av József Antal efter de första fria valen i Ungern. Även efter valet 1994 fortsatte Orbán att vara i opposition när socialisterna MSZP tillsammans med liberala SZDSZ vann valet. Sedan millennieskiftet har Fidesz under Orbáns ledning blivit ett alltmer konservativt parti. ”

Enligt EU och Georges Soros som blev utsparkad från Ungern är Orban en avfälling från de egna. De straffas extra hårt för att statuera exempel bland alla andra liberala politiker som kultiverats fram med samma metoder.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar