söndag 31 januari 2021

Att sälja hus!

 Igår hade Foliehatten visning på sitt hus. Visning lockade cirka 60 personer. Efteråt hade vi ett snabbt hade vi ett snabbt samtal med mäklaren. Sedan fick de sköna sittriktiga fotöljerna  bäras in från garaget.

Visningen besöktes av unga människor och de undrade över om huset är tilläggsisolerat! Foliehatten hade lagt fram elräkningen där det framgår klart och tydligt att elförbrukningen är på cirka 170 kvadratmeter(nya mätning) med pool pump(1 hk) är strax över 12.000 kWh.

För cirka 10 år sedan installerades automatsäkringar och all el gicks igenom. Enligt elektrikern är dagens elledningar med dagens plastisolering inte bättre än de gamla blyisolerade. Kom ihåg detta och vad som är sanningen i detta påstående skall Foliehatten kolla i veckan med en släkting som är nybliven elektriker. Hade insåg att han inte hade ett läshuvud utan är mer praktisk.

Att få höra av mäklaren att det blir dyrt att dra om elledningarna blir dyrt. Ibland undrar man kompetensen på de som köper hus.
Någon sa att de blir mycket att ändra eftersom alla unga vill ha ”sjukhusvitt!”

Igår kväll satte sig Foliehatten "tungt" i fotöljen och tittade på en serie "Salem" som handlade häxprocesser! Mycket intressant!
Vi får hoppas att bud nu kommer in!

Foliehatten sålde ett hus för 20 år sedan och detta ”nya” med styling är jobbigt! Det skall vara så fritt som möjligt och halva garaget fylldes med möbler och annat från huset!

De som är nyfikna på huset – länk är här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar