söndag 10 januari 2021

Malmö har fått en ny skulptur!

Malmö har fått en ny skulptur igår föreställande en Koran i guld. Statyn verkar påkostad och det är dessutom inget litet jobb att sätta den på plats. Malmö stad har dock inte installerat skulpturen själv utan det är en tredje part som satt upp den utan tillstånd. Vem kan det vara? Är den uppsatt för att provocera eller av muslimer själva?

Sydsvenskan: ”Det kan ju vara känsligt om hundägare låter sina hundar kissa på den eller nåt sånt. Annars kanske konstverket kan ses som en sorts manifestation. Vi får se vad den folkliga reaktionen blir.”

Jeanette Krönlein säger till Sydsvenskan att man ser direkt att det är muslimernas heliga skrift.
Jeanette: ”Trevligt! Malmö är ju den mest mångkulturella staden i Sverige. Jag tror det finns över 140 olika nationaliteter här. För mig är det inga problem.”

Intressant är att Jeanette bor i en villa värderad till närmare 9 miljoner och som fortfarande tycker mångkultur är ”sååå”spännande och typiskt osvenskt.

Om Sverige, och Malmö då i synnerhet nu är så mångkulturellt, varför ser man då enbart Islam överallt? Foliehatten trodde att mångkultur betydde det som order antyder, alltså många kulturer samlade. Men det enda som syns överallt är Islam, inte många olika kulturer.
Visst kan man se olika nationaliteter som exempelvis somalier, syrier, afghaner m.f
l.,men det som genomsyrar alla dessa är Islam. Våran fina mångkultur består enbart av människor från Mena och Afrika som samlas under I
slam. BLM borde protestera. Många afrikaner förslavats av araber genom historiens gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar