fredag 15 januari 2021

Sverige försökte påverka Finland att följa samma Covid-19 strategi!

Nu kommer det fram uppgifter från en rapport av jubileumsfonden Sitra, om att Sveriges regering försökt pressa Finlands regering om att följa den svenska Covid-19 strategin och åtminstone hålla skolorna öppna.

Matti Mörttinen, rådgivare åt Sitra till finska Iltalehti:
”Det fanns ingen önskan att imitera Sverige.”

Den svenska regeringen har fått frågan om de finska påståenden stämmer och de säger : ”Vi kommenterar inte anonyma uppgifter."
Mellan raderna kan man läsa: ”Vi kommenterar inte uppgifter."

När journalister stöter på de ekonomiska intressen bakom den svenska regeringens Covid-19 strategi, så backar de direkt.
Vår regering kommer
aldrig” att erkänna alla de fel och brister som deras politik medför. Att ministären Löfven någon gång skall hålla sig till sanningen eller delge folket sina egentliga mål, finns inte på deras karta. Vad man säger och gör, är två vitt skilda saker och det har visat sig gång på gång!

Den humanitära feministiska regeringen tror att de är en stormakt som kan tala om (läga sig i ) för alla andra länder, att den svenska modellen är den rätta. Sverige lider av en mycket allvarlig megalomani.

Ministären Löfven Regeringen förfasas i vanlig ordning över att det finns länder som faktisk har handelskraftiga regeringar som leder landet efter en vision och det de tror är för folkets bästa istället för att köra in i väggen och skylla på att "det fanns ingen som kunde förutse...".

Enligt precis samma princip vill Löfven tvinga Polen och flera andra visegrad-länderna till att anpassa sig efter Sveriges huvudlösa migrationspolitik.
När Löfven besökte Polen för något år sedan, undrade de på vems order han var där och han fick sticka fortare än kvickt, med svansen mellan benen! Löfven blev utfrågad av polsk TV om Sveriges migrationspolitik och han tog fram sin paradgren ”lögnen” , där han sa att Sverige inte hade några problem med invandringen. På nätet kunde man läsa att polackerna tyckte att Löfven är en komplett idiot!

Vi ser att liberalismen ligger till grund för den svenska Covid-19 strategin. Bakom liberalismen ligger storkapitalismen som har vunnit enormt på den svenska strategin medan enskilda tjänsteföretag/restauranger går på knäna eller inte alls. Massimmigrations förespråkarna Bonniers, Wallenberg, Bennett, Hagströmer och Ax:son Johnson är bara några av de miljardärer som sett sina aktiekurser slå frivolter det senaste året. Vem/vilka tror ni egentligen styr den svenska regeringens Covid-19 strategi?

Oligarkins lögnfabrik fick härdsmälta när Anders Tegnell erkände att massinvandringen av muslimer och afrikaner är orsaken till Sveriges unikt höga dödstal i Norden. Gång på gång har polis fått åka ut till begravningar och fester där invandrarna bryter mot alla närvaro regler. De blir sjukare, de bor trångt och de följer inte rekommendationerna.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar