torsdag 28 januari 2021

Har sossarna släppt alla spärrar?

Peter Hultqvist är landets försvarsminister och samtidigt saknar han normalt politiskt vett, när han påstår att politiska motståndare: "hur man än sminkar grisar är det en gris!"

Det är knappt man tror att det är sant.
En minister i Sveriges regering bör kunna argumentera på ett lite mer respektfullt sätt. Politikerförakt skapas inte ur tomma intet! Vårt lands försvarsminister som vi förväntas lita på och respektera. Är alla spärrar borta nu för sossarna?

Sveriges försvarsminister Peter Hultqvist har ansvar för försvarsmakten, trots att Hultqvist inte gjorde sin värnplikt. Han ville inte göra ”lumpen” p.g.a. av samvetsskäl och beviljades vapenfri tjänst i Kriminalvården. Vi har en försvarsminister som är vapenvägrare, utan ryggrad, och hycklare. Ett person som lämnade sina jämnåriga i sticket.

Peter Hultqvist utbildning är imponerande:
1977 Hagaskolan, samhällsvetenskaplig linje
1976 Soltorgsskolan, tekniskt gymnasium
1975 Gylle skola, grundskola
Ett år på tekniskt gymnasium och ett år på samhällsvetenskaplig linje på gymnasium. Otroligt egentligen. Hultqvist har ingen spänst, kraft, vitalitet, beslutsamhet och han ser helt försoffad ut när han glad som en speleman stoltserar med orden han fått av Palestina!

Sverige köpte in nya amerikanska helikoptern som kostar 242.000 kr per flygtimmen. Om köper amerikansk materiel, erhåller man amerikanska priser. Det självklara alternativet, nästan lika effektiva europeiska och israeliska produkter som vi har råd att köpa och använda, övervägdes inte. Våra gamla helikoptrar såldes billigt, innan de nya fanns på plats. Ansvarsfullt och bra.

Vi har ingen försvarspolitik och har inte haft på decennier. Vi har en försvarsindustripolitik. Vi har en försvarsminister som har en pervers världsbild.
Ryssland och Kina bryter mot folkrätten och är hotfulla, medan USA/NATO försvarar folkrätten.

Peter Hultqvist vill
e införa en Sanningsmyndighet i Sverige! PH är oroad över, de aktivitet som sker i sociala medier och det är nu dags för statsmakten, att ta itu med detta. Foliehatten tappade hakan, när PH stora bekymmer handlar specifikt om "rysk desinformation." PH gick inte in exakt på vad det är som ryska media påstår som inte är sant.

Foliehatten skulle vilja fråga den där obiladade försvarsministern en fråga. Kan du PH, nämna bara ett skäl, för att Ryssland ska anfalla, ockupera Sverige eller ha något intresse av att "svartmåla" Sverige? Vad är det för något spännande som finns här, för ryssarna eller för självaste Putin? Pride ÖB och vapenvägrar PH är garanten för att ryssen lämnar oss ifred. Foliehatten tror att Putin likt Reinfeldt har flugit över sitt rike och sett, att han inte behöver mer mark. Tror inte att dessa HBTQ certifierade dårar har någon större dragningskraft. Ett alldeles utmärkt skäl, är att man i så fall äntligen skulle få tyst på den psykopatiska Rysslandshataren Annie Lööf.

PH vill dessutom se en myndighet för "psykologiskt försvar." Det värsta av allt är när PH säger: "statsmakten ska bestämma vad som gäller för människor.”

Foliehatten tycker att det är en alldeles utmärkt idé! Sossarna kan kalla den nya myndigheten "Sanningsmyndigheten", så det blir lite ordning och reda på alla tankebrott. PH vill ha en ny direktkanal där statsmakten kan rapportera och "som folket kan känna att dom litar på, när de förmedlar nyheter." Tydligen räcker det inte med SVT!

När Foliehatten funderat lite, insåg han att det är precis samma upplägg som när NSAPD styrde tyska medier direkt genom den statliga myndigheten "Reichsministerium für Volksaufklärung und Propaganda", RMVP. Ministeriet för allmänhetens upplysning och propaganda, inrättat 1933 av Joseph Goebbels. Efter kriget flyttade man verksamheten till Sverige, där den legat i malpåse i över 70 år!

Finns det fortfarande någon som på riktigt inte tror vi lever i en diktatur? Nu låtsas sossarna inte ens längre, helt öppet propagerar man för diktatur, straff, hängning av oliktänkande och att man kallar 20% av Sveriges befolkning för grisar!


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar