torsdag 7 januari 2021

Den märkliga historien om BLMs grundare i Sverige Aysha Jones!

Det blev stora rubriker när SVTs Stockholmsredaktion nominerade Aysha Jones, Black Lives Matter-rörelsen grundare i Sverige som kandidat till ”Årets stockholmare.”

Aysha Jones försökte få en av de nominerade Jeanette Höglund som startade ”Vid Din Sida 2016” som hjälper svenska fattigpensionärer, bortplockad från omröstningen till Årets stockholmare och Aysha kom med grova anklagelser om rasism.
Jones: ”En person vars organisation och initiativ är högst tvivelaktigt!”

Höglund: ”Jag blir förtvivlad när extremvänstern hoppar på mig och påstår att jag är främlingsfientlig. Tanken att Vid Din Sida skulle göra skillnad på folk och folk är absurd. Det finns, törs jag säga, inga som helst konkreta exempel för att underbygga den allvarliga anklagelsen.”

Aysha drog sig ur för att ingen röstade på henne. PK-etablissemanget trodde att hon skulle vara populär för att det är PK att gilla henne i deras egen lilla åsiktsbubbla av inflyttade lantisar. Stockholmarna visste inte ens vem hon var. Det kanske inte PS-lantisarna som nominerade henne heller visste, men det vågar de inte säga.

Överlägsen vinnare med över hälften av de 81 000 rösterna blev Jeanette Höglund som startade organisationen ”Vid din sida” och som sedan 2016 har hjälpt hemlösa svenska pensionärer."

Citat från nätet: ”Aysha är född i Gambia och flyttade till Örebro som 2-åring. Sedan 2002 har hon haft Stockholm som bas medan hon pendlat härifrån till London och Gambia på olika uppdrag inom modebranschen. Idag bor Aysha i Tensta med sina 3 barn, 14, 9 och 8 år, och driver en politisk modeblogg, är Instagram-influencer och har precis släppt sin första kokbok.”

Ayshas syn på svenskar på FB: ”Jag undrar ibland, väldigt sällan men ändå, hur livet som en anonym medelsvensson hade varit. Känns som en dans på rosor där det svåraste beslutet en vanlig dag är om man ska ha mjölk i kaffet eller inte .”
Och där bevisade hon att det är hon som är rasisten. Snacka om att tillskriva en helras vissa egenskaper.
I en Expressen intervju säger Aysha: ”Min pappa kom från en av Gambias rikaste familjer, var fotbollsproffs i Tyskland och en renlevnadsmänniska som aldrig rörde alkohol. När han sedan kom till Sverige tog det bara ett år innan han hade förgått sig i droger och alkohol. Det är något med den svenska strukturen och ”hur man ser på svarta män, men också på kvinnor.”

Det intressanta är att det finns flera intressanta historier om denna Aysha. Aftonbladet skriver den 20190909:
”Aysha var på väg hem från köpcentret Mall of Scandinavia i Solna, norr om Stockholm när hon tillsammans med sin vän fick syn på ett bråk mellan två personer, ett butiksbiträde och en misstänkt butikstjuv. När bråket blev våldsamt larmade hon polisen eftersom det inte fanns några ordningsvakter inom synhåll. Polisen i telefonen bad Aysha att lämna över sin telefon till en av ordningsvakterna.
En av vakterna tog emot telefonen och i väntan på att få tillbaka den kom förbipasserande och undrade om vad som hade hänt. Hon berättade om bråket men möttes då av en annan vakt som sa till henne att hålla tyst och lämna platsen. När hon vägrade kom vakten närmare henne och höjde tonen:
– ”Om du inte går härifrån nu så ska du få se vad jag ska göra”, sa vakten, berättar Aysha.
Hon förklarade att hon väntade på sin telefon och bad vakten att lämna henne ifred. Vakten grep då tag i hennes högra arm och vred runt den. Han ska sedan ha släpat bort henne en bit och trampat på hennes högra fot .”

I augusti uppmärksammades att Aysha Jones spred en historia om en svart kvinna som påstods ha blivit brutalt gäng misshandlad av personalen på Coop i Orminge i Nacka. Uppgifterna tillbakavisades av Coop.”

Det är inte någon som förnekar att svarta människor har varit både förslavade och diskriminerade, både i Väst och under kolonialtiden. BLM är inte svaret på hur svarta människor kan uppnå jämställdhet. BLM är en rörelse som är på väg att utvecklas till en rasistisk rörelse emot vita. Detta är ingenting som kommer att hjälpa svarta människor att uppnå jämlikhet. Försoningens väg, den som Martin Luther King förespråkade är rätt väg. BLM är en rörelse som han aldrig skulle ha ställt sig bakom.

Problemet är inte utnämningen utan att SVT-anställda sitter och är betalda av skattebetalarna och helt odemokratiskt styr vilka SVT ska presentera som en hjälte för hela svenska folket. I detta fallet är det helt solklart en politisk markering som troligtvis väldigt få i landet ens bryr sig om.

BLM är en rasistisk revolutionär organisation vilka inte producerar något som vill ta över och styra. Det visar väldigt tydligt vilka som bestämmer på SVT/SR.

De värsta rasisterna är de som i Sverige kallar sig anti-rasister. Hon är muslim och kommunist. De som är pålästa känner till att muslimer och kommunister är de som mördat flest Afrikaner, plundrat och förstört Afrika, krossat Afrikas kulturer och mångfald, förslavat, förtryckt, sugit ut arbetarklassen, bönder och stammar och orsakat massvält i Afrika, stått för 80% av slaveriet och att Islam pga deras extrema strukturella rasism och intolerans.
De har fört över 500 rasistiska krig mot folk, mördat 270 miljoner ur olika folkgrupper och plågat ihjäl 85% av de 17 plus miljoner Afrikaner, 2 miljoner vita de förslavat och skickat till Arabstaterna, där männen kastrats och deras barn mördats.Lägg sedan till c:a 100 miljoner som kommunismen plågat ihjäl på olika sätt.
Vi vet hur Aysha Jones ser ut och att hon klär sig slarvigt disharmoniskt utan tanke på still och proportioner. Hon bloggar om mode och skönhet och lever i illusionen att hon kan något om mode och stil. Aysha tror att hon är extremt vacker eftersom hon får jobb som modell. Nu kryllar det pigmenterade i reklamen och det verkar som om man bortser helt från hur dom ser ut, man får jobb som modell om man är pigmenterad även om man ser ut som elefantmannen.

Varför vill
afrikaner så desperat lämna Afrika och bo bland vita i Europa? Hur kan dom gorma om rasism när dom riskerar livet över Medelhavet för att slippa leva bland a
frikaner för att få privilegiet att bo i vita samhällen i norr? I Danmark är BLM helt blasé och totalt ifrågasatta av deras statsmedier.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar