söndag 24 januari 2021

Imperiet har nu tagit över helt och hållet i USA!

De som har läst Orwells 1984 ser att det finns en förebilden. Sanningsministeriet och Kärleksministeriet är i realiteten redan här. Beskrivningen av ”Det Inre Partiet som inte längre har någon kontakt med Prolerna stämmer alldeles utmärkt på Sverige med 7-klöverns distans mot det produktiva/arbetande folket.

 När endast ca 25% av den arbetande befolkning och med världens högsta skatter på arbete så krävs det inte mycket till, innan skeppet sjunker som Titanic, medan orkestern spelar ”Internationalen Upp Till Kamp”
och solisten är Stefan Löfven!

Trumps elit är helt utbytt! Det är bara att konstatera att alla i Trumps politiska elit nu även formellt är utbytt.  Imperiet styrs nu även officiellt av samma grupp som Ukraina och Israel.


Vad innebär detta för vänsterns krig mot svenskarna?
Kriget kommer att breddas till att i mycket högre grad föras genom polis och domstolsväsende mot de som säger att kejsaren inte har några kläder.
Det kommer att bli som i gamla tider. Den som inte går i kyrkan och sjunger med i lögnerna och flosklerna som media levererar blir utstött och förlorar sitt jobb/bostad/familj/umgänge. Exakt motsatsen till yttrandefrihet och broderskap som trumpetas ut i partiprogrammen av av solisten Stefan Löfven.

Vad som inte kommit riktigt
kommit fram ännu, även om AFA och EXPO är på god väg, är beväpnade grupper som härjar i landet. Regimstödda våldsverkare av typen Pravi Sektor och Azov i Ukraina.
Lägg särskilt märke till, att det är
judiska politiker och judiska oligarker som skyddar och anlitar dessa extremister som sina egna stormtrupper. Politiska mord begångna av dessa grupper kommer av media och polis att skrivas av som självmord och ej utredas, precis som i Ukraina.

För den som inte arbetat i östblocket och förlitar sig på information/
grova lögner från svensk regimmedia så är denna verklighet fullkomligt ofattbar och låter som en skröna. För de med erfarenhet av denna sorts samhälle med dagliga politiska mord och våld mot oppositionella så ser vi med skräck en utveckling åt samma håll i Sverige, allt regisserat av Löfven!

Sverige kommer inte att bli huvudarenan för detta krig. Vi är bara en liten bricka i ett mycket större spel. Biden med sitt krigskabinett har redan börjat skramla/hota mot både Syrien och Iran. Det vi ser är upptakten till ett verkligt krig som nu håller på att säljas in till västvärlden. Likt både första och kanske framförallt andra Irakkriget föregås det av propaganda. Biden anser också nu, att det behövs nödvändiga regimändringar i en rad länder för att hindra spridning av konflikten. Det lär inte handla om krig mot kärnvapennationen Nordkorea, om ni ens minns dem längre. Det kommer bli fullt krig i Mellanöstern. Iran och Syrien är målet.

USA länge har varit styrt av småhattarna och detta faktum är något som alla någorlunda insatta redan känner till. Att de flesta inte vågar yppa denna insikt, är en helt annan fråga.
I USA så har småhattarna alltid strävat efter att verka utan att synas alltför mycket. Inom toppolitiken så är man oftast rådgivare, hanterare och experter och lägg till hela sektorer som man kontrollerar inifrån och ut - banker, finans, medier, underhållningsproduktion, domstolsväsendet, utrikes- och säkerhetspolitik m.m. Glöm inte att småhattarna också påverkar mycket genom finansiering av politiker och genom lobbyorganisationer, något Trump bittert fick uppleva!
Småhattarna kontrollerar all propaganda så kommer propagandan skrika ut att repressionen handlar om att värna demokratin och yttrandefriheten och lydiga liberaler kommer att nicka gillande. Alla känner kanske inte till att DN samarbetar med organ i Imperiet New York Times som har en negativ inställning till vithet.
Nu har det lanserat det spännande begreppet multiracial whiteness.

I Bidens kabinett har vi bara en vit protestant - Pete Buttigieg och homosexuell. Det är en fullständig inversion av den elit konsolidering som Turchin beskriver som grunden till den harmoniska epok som kulminerade på 60-talet. Då var det WASP-eliten som åtminstone från 20-talet blev mindre villig att dela med sig av makt och ämbeten. De genomförde en stabiliserande politik med minskad invandring som dessutom syftade mot att återställa en tidigare demografi genom nordvästeuropeisk profil. Detta är givetvis mycket lyckligt för eliten själva, mer hur lyckligt är det för amerikanska befolkningen och lyckligt för USA som global makt? Samma sorts harmoni som väl trots allt råder i dagens Kina och är en enorm konkurrensfördel med ett neoliberalt imperium vars elit hatar och fruktar sin konstituerande befolkning. Inom eliten gifter sig nu påfallande många Bidens, Trumps och Clintons in sig i judisk ingrupp vilket väl i sig säger något om maktförhållandena.
Det som egentligen mer slående och anmärkningsvärt är att det inte finns en enda representant för USA:s första invandrande befolkning, vita anglosaxiska protestanter (WASPs). USA var faktiskt den första staten skapad av protestanter, grundlagd för och av dessa med viss acceptans för det katolska Maryland. Fortfarande 1990 var nästan hälften av USA:s befolkning ättlingar till de som bebodde de 13 kolonierna. Alla tidigare presidenter, utom Kennedy, har varit protestanter. Nu har de ingen i Bidens kabinett.

Foliehattens anser att det är livsfarligt med en liten, extremt paranoid minoritetsgrupp som sitter på all politisk makt. Lägg därtill att de sitter där kanske pga valfusk och att majoriteten vet att det förhåller sig så och denna majoritet är dessutom beväpnad.

De signaler som har kommit från den nya administrationen tyder, föga förvånande, på att prio ett är att slå ner på oppositionen hänsynslöst och då talar vi inte längre om extremister utan mainstream vilket många fruktar kan gå riktigt illa. Bidens installation som president såg ut exakt som det brukar göra i polisstater och det är det många tror USA måste betraktas som nu.
Det ska bli intressant att se om den tolererade oppositionen kommer att bjuda något motstånd. Första testet blir om de fäller Trump i riksåtals processen i nästa vecka, vilket mer och mer tyder på att de kommer att göra.


En historisk förlaga att jämföra med är Sovjetunionen och länder i Östeuropa, där etnisk kamp inom eliten pågick i vågor och det visade sig att erövrad makt inte var säkrad makt.

2 kommentarer:

 1. Varför är du så misstänksam mot Judar? Är det för att de har ett högt IQ i medeltal?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gudrun! Jag redovisar fakta. Småhattarna har nästan majoritet i kabinettet. De äger banker, finansen, media mm
   Varför tror du att Israel får göra som de vill i MENA? Inte ens FN protesterar!
   Jag var i NY under småhattarnas påskhögtid. En upplevelse jag inte glömmer i första hand. Hattarna var enorma och få se småhatten gå först med en gråklädd kvinna bakom med 6-8 barn var en upplevelse att se!
   Kan rek några serier på Netflix som handlar om småhattar. Intressant och där framgår MER än tydligt vilka de sympatiserar med!

   Radera