lördag 23 januari 2021

Carina Bergfeldts talkshow framstår mer och mer som en propagandashow för "Das Partei!"

 Foliehatten såg att Anna Ardin skulle besöka Carina Bergfeldts talkshow eller vad man nu skall kalla programmet för som CB har fått av SVT för lång och trogen tjänst i USA. Hennes rapporteringar om Trump går till historien som de allra värsta.

Carina Bergfeldt är en minst sagt färglös och intetsägande programledare för den här typen av show. CB gjorde en otroligt dålig "intervju" med Assanges ligg, inte en enda kritisk fråga. Envägskommunikation kallas detta. Märkligt att SVT:s CB inte gjort en ordentlig research inför intervjun men AA för att kunna ställa motfrågor.

Foliehatten undrar om inte CBs talkshow är en ren propaganda för S/Mp-regimen. Helt skamlöst och CB skäms inte. Första programmet var ett otroligt smaskigt snuttegull reportage med makarna Löfven. Beundrarna, mest kvinnor på FB fullkomligt hjärtbommade intervjun och kommentarerna var en hejdlös beundran över den stora ledare! Vänta bara tills Dan Eliasson får sitta och bre ut sig om sina trauman han varit med om. Undrar om han tänker berätta vad som hände i Bangkok!  Syftet med den här talkshowen är inte att bedriva journalistik. Det är att skönmåla "Das Partei!" Gästerna måste göra CBs jobb och bära upp programmet.

Ann Ramberg har synpunkter på twitter: ”Intervjun i @carinabergfeldt med den förorättade damen som upplåtit sin bostad och säng till Assange är rätt plågsam. Den som inte läst förundersökningen bör göra det. Att nu skriva bok och göra karriär på vad som beskrivs som övergrepp framstår som tveksamt.”
Att som
offer skriva en bok och dela med sig av ”sin berättelse” är standard idag. Anna är varken den första eller sista.
Bonnier
vill ha reklam för en ny bok och då ställer SVT förstås upp, fattas bara! För de som jobbar på de olika programmen på SVT är förstås Bonnier en viktig del av deras potentiella arbetsmarknad. De vet vilka händer som föder dem.

När det begav sig fanns AA med på S riksdagslista 2010 till valet och det gav en indikation om en lovande S karriär. Efter JA affären blev hon mindre attraktiv för allt för framträdande positioner. Förvisso tar S hand om de sina, hon har sedan dess haft en undanskymd ”karriär” i Tro och solidaritets organisation och subventionerade media, speciellt många läsare har de inte. Hon försöker väl reparera nu så hon kan klättra lite mer inom rörelsen.

Julian Assange har hela tiden nekat till anklagelserna och i november 2019 lades utredningen mot honom ned i brist på bevis. Sverige är fantastiskt. Landet där falskanmälare får sitta i SVT och fortsätta förtala, ljuga och hitta på.

Hela historien började den 20 augusti, 2010 när Anna Ardin och Sofia Wilén steg in på en polisstation och polisanmäler Julian Assange för våldtäkt av Anna Ardin. Polisen som tog upp anmälan heter Irmeli Krans och är väninna med Anna Ardin, feminist och partikamrat. och så långt kan alla vara överens.


Det en åklagare skall bringa klarhet i, är om Assange under en kärleksnatt i augusti 2010 genomförde ett tredje samlag utan samtycke.

I polisprotokoll från 26 aug. 2010 står följande:

De somnade samma natt efter två tidigare samtyckta samlag och hon vaknade av att hon åter kände honom tränga in i henne.

Hon frågade efter kondom. Assange svarade undvikande. Han var redan inne i henne och hon lät honom fortsätta.”

Om Assange vid förhör röjer att hans partner sov då det tredje samlaget genomfördes, finns grund för ett åtal för ”våldtäkt” – om Assange gör trovärdigt att hans partner var vaken, finns inget brott.

A
A kommer hem till sin lägenhet där Assange bor den 13 augusti, vilket är ett dygn tidigare än vad hon sagt. Hon går ut och äter med Assange och på kvällen har de sex i hennes lägenhet. Vilket de återigen har morgonen därpå. Och, vilket framgår av polisförhören, till och från de närmaste sex dagarna. Det här har bekräftats av AA i polisförhören. Senare ska AA komma att påstå att Assange natten mellan den 13 och 14 augusti ska ha begått ett sexuellt övergrepp mot henne, genom att avsiktligt ha haft sönder en kondom och sedan fått utlösning i henne.

Assange besökte Sverige 2010 och som kändis, var han en ”magnet” av stora mått. Anna Ardin hade erbjudit sig att fungera som Asseanges sekreterare under hans vistelse i Sverige. Ardins spelade sin sekreterarroll så väl, att hon gick till sängs med sin chef. Anna trodde kanske att hon snärjt Julian och hon erbjöd honom att flytta in i hennes bostad. Vem vet - kanske hörde Anna i huvudet bröllopsklockorna ringa.

För Julian var Anna dock bara ett av flera tidsfördriv i Sverige skulle det visa sig och Sofia Wilén var ett annat.

Troligtvis hade Assange inte förespeglat Anna något annat. Ändå kom det som en chock för Anna, när den yngre väninnan Sofia Wilén plötsligt ringde upp henne och ville komma i kontakt med Julian, eftersom hon var orolig över att han skulle ha kunnat smitta henne med HIV. Detta på grund av att de haft flera samlag, varav ett utan kondom.


 


Lördagen den 14 augusti 2010vid 14-tiden skriver Ardin på twitter.com/annaardin:

 Julian bor i Anna Ardins lägenhet från den 11 augusti till den 19-20 augusti. Under denna tid har Julian och Anna sex många gånger. Runt 18-19 augusti blir Anna uppringd av en kvinna som söker Julian. När Anna kommer underfund med att Julian också haft samtyckt sex med denna kvinna händer något. De två kvinnorna som båda är kristna och har kopplingar till Broderskapsrörelsen och var med på seminariet på Broderskapsrörelsen förstår direkt att Julian inte har några långsiktiga allvarliga avsikter med dem. De bestämmer sig efter samtal för att anmäla Julian Assange för sexuella övergrepp.

Den 21 augusti - polisförhör: ”A uppger att hon mått mycket dåligt efter detta tillfälle (samlaget den 13 augusti) då hon och Assange hade sex. Främst på grund av oro för att ha blivit smittad av HIV eller någon annan könssjukdom”. Ändå propsar hon på att Assange ska bo kvar hos henne.

Det är inte konstigt att en kristen socialdemokratisk feminist använder sig av lagstiftning för att hämnas på en man som är ”otrogen”.

2 kommentarer:

  1. Klockrent.....AnnaArdin är genomfalsk

    SvaraRadera
  2. Tack Gatten för sanningar. @Håkan S, Knappast förvånad. Gäller alla i Tro och Solidaritet.

    SvaraRadera