fredag 22 januari 2021

Foliehattens funderingar del 17!

Trots att Trump nu har lämnat scenen, är problemet med polarisering kvar. Den demokratiska eliten har gjort de fattiga rasifierades sak till sin, utan att egentligen göra det. Förr eller senare lär den här bubblan spricka.

MSM och SVT har varit så upptagna med att "smeta" ner Trump och när han nu är borta, verkar det som polletten trillat ner hos dem, för USA:s egentliga problem. De lite mer smarta journalisterna inser snart, att samma problem finns också här i Sverige. Flera journalister förhåller sig skeptiska till demokraternas "seger" i USA. 
MSM ser med förundran och chock på, när ANTIFA och BLM gatuaktivister i Seattle bränner den amerikanska flaggan. De trodde i sin enfald att med Joe Biden som president var de tidigare händelserna historia och gatukravallerna var riktade mot Trump! 

Expressens ledare igår: ” Parallellt planeras långtgående reformer av migrationspolitiken - därtill kommer att lägga stor vikt vid att lappa ihop relationerna med EU."

Vad betyder det för Sverige? Mer migration, identitetspolitik, liberal världsordning och fortsatt handelskrig mot Kina, en riktig förebild, Expressen är riktigt lyriska.

Man kan ha synpunkter på fixeringen vid identitetspolitik, som redan genomsyrar mycket av retoriken i USA. De har nu en president som mer än någon tror på den liberala världsordningen och är beredd att försvara den.

Joe Biden prisas i nu media för att bilda en regering som präglas av "mångfald."  Synar man mångfalden ser man att nästan samtliga av de tyngsta ministerposterna går till ett folkslag som utgör endast ca 2% av USA:s befolkning. Hattfolket! Biden kommer att styra över "the Jewnited States of America" under 4 år. En etnisk diktatur helt enkelt och det var Trump som beredde vägen för detta, medvetet eller omedvetet.

Mycket av det som denna lilla men maktstarka minoritet planerar, säger och gör är som sagt ingen "dold konspiration." Det mesta sker helt öppet för den som vill se. Medias och propagandans uppgift är, att se till, att massorna alltid är vilseledda.

Hela den liberala världsordningen är riggad på så sätt att småhattarna alltid vinner. Småhattarna var de enda som Trump tycktes arbeta för på allvar. Det var flytt av ambassad till Jersuslaem, bejakande av aggressiv bosättarpolitik och den bisarra "fredsplanen" där man genom att skriva avtal med skurkstater bakbinder palestinierna med en närmast sadistisk slughet.
 

Trump var inte så smidig i sitt agerande, att han aldrig fick den avgörande tummen med småhattarnas sedvanliga kluster för maktutövning - medier, finans, stora företag och domstolar. Foliehatten anser det var den stora anledningen till att han förlorade valet. Biden däremot har tumme med samma grupp och förklaringen är nog att han är en marionett som de kan styra som de vill. Kan det vara förklaringen till att Biden har fyllt sin regering med småhattar på ett närmast skamlöst sätt?

Ibland överträffar verkligheten förnuftet. Man kan givetvis spekulera i varför Trump avslutade sitt presidentämbete, med att benåda tio kriminella småhattar. 

The Jerusalem Post skriver lyriskt: "In his final day in office, outgoing President Donald Trump has pardoned many prominent Jews convicted of a myriad of crimes."

Många är inte medvetna om, att det är Israel som är ledande i agendan gällande såväl media som vilka länder som USA skall föra krig mot. För de med gott minne så fanns ett klipp på "Jewtube" från Kneset där man klart och tydligt talade om vilka det var som verkligen bestämde i USA - och det var "inte" amerikanerna.

USA är den lydiga idioten som producerar allt till Israels fördel - stridsvagnar, flygplan vapensystem etc.  och dessutom betalar för att skänka bort alltihop till "det heliga landet."

Det finns förmodligen ingen som är så lurad av media och propaganda som den amerikanske skattebetalaren/väljaren, eftersom det inte spelar någon roll vilket parti han/hon/den röstar på, så är det alltid Israel som tjänar på affären och Trump var inget undantag från den regeln.

För de som följer frågor om tekniköverföring så är det numera klart att Israel skickligt kunnat använda sig av lobbyns inflytande. I princip all högteknologisk vapenutveckling överförs numera direkt till Imperiets bästa allierade.

De bra minne kommer säkert ihåg hur malajen Hultqvist såg till att Sverige mycket dyrt köpt in en ett föråldrat robotsystem från USA. Givetvis finns det en uppgraderingen att köpa från Israel. När det föråldrade systemet köptes in, meddelade  Israel av en händelse, att de kan tillhandahålla en nödvändig uppgradering.

Det fantastiskt roliga/märkliga är att Sverige nu anklagas av USAs nya regim  för naziagerande. Andy Slavitt är president Joe Bidens nya rådgivare för att tackla Covid-19 pandemin. I ett inlägg i sociala medier riktar Slavitt hård kritik mot Sveriges linje och statsepidemiolog Anders Tegnell: ”Har du en strategi som kan döda människor kommer du till slut antingen få sparken eller bli kallad för nazist. Eller både och.”
Samma anklagelser som alltid. Från en av hattfolket. Foliehatten är inte förvånad. Att inte kunna kritisera utan att dra nazistkortet är symptomatiskt. Det lär komma mer om Sverige om de försöker ta sig ur den politiska tvångströjan som man satte på sig helt frivilligt.

Foliehatten förstår att israelerna är förbannade över, att Sverige öser pengar över korrupta och våldsamma palestinska myndigheter. Foliehatten ser inte heller någon anledning att köpa in gamla vapensystem från Imperiet för att Israel sedan ska tillhandahålla nödvändiga uppgraderingar mot betalning för teknik som redan utvecklats av Imperiet.

Hoppas alla är medvetna om orsaken till att sossarna öser pengar över den palestinska myndigheten är den palestinska diasporan i Sverige. De tillhör sossarnas nya kärnväljare.

Vi kan vara säkra på att MSM och PS kommer att ta upp all skit från USA och sprida som herrens budskap till folket nu när de fått "sin kandidat" till president. Löfven kunde inte hålla sig och gav Trump en sist spark i ändan!
Nya krig och sanktioner/ekonomisk krigföring, och allt detta kommer att applåderas av regim/vänstermedia som en framgång för demokratin och jämlikheten när man bombar ännu ett land tillbaka till medeltiden.

Sett i ett längre perspektiv så kan vi se Barbara Spectres utsaga för många år sedan som en tidig förvarning om vad som skulle komma och att hon genom att utnyttja bild/videomedia på detta sätt förberedde folket/opinionen för den kommande diktaturen dvs. den egna etniska gruppens totala kontroll över ett totalt krossat "multikulturellt Europa".

Lyssna noga på hennes ord och förstå att det
"INTE" rör sig om allas rätt och lika värde, utan om en etnisk och religiös diktatur.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar