söndag 31 januari 2021

Den politik som sossarna håller på med är det ultimata politiska självmordet!

I veckan kunde vi läsa att sossarna tappar mängder med medlemmar. Från sossarna får vi höra att det beror på Covid-19!

Det sossarna inte är medvetna om, är att de håller på med det ultimata politiska självmordet. De kommer att få ett helvete nu. Sönderfallet som vi nu bevittnar, är de kloka som lämnar det sjunkande sosseskeppet som de fega råttor de är.

Med fortsatt invandringen och att S inte har sätter stopp för detta med alla problem som kommer i spåren med invandringen, blir dödsstöten för den sittande regeringen. Svensson har fått nog! 

Ett av de verkligt stora problemen som kommer att drabba alla Svenssons barn som inte kan placera sina barn i skolor som inte har blandade klasser , är att de utsätts för kaos i blandade klasser. Svensson-föräldrarna lär väl ta sin ungar ur skolan så fort bråken börjar och starta egna skolor. För att segregationen ska motverkas kommer föräldrar inte längre få välja förskola till sina barn.

Världen Idag: "Ingen kan tro att man kan flytta ifrån problemen. Det är ingen som kommer undan. Det kommer att svida."

Nu skärps angreppen på Svensson. Det verkar som de invandringsansvariga partierna har inlett ett slag mot skolan och förskolan. Alla svenska barn ska tvingas att tjänstgöra i skolan som som integrationsinstrument, vara slagpåsar och kuddflickor. "Det är ingen som kommer undan."

Karlskoga:
"För att segregationen ska motverkas kommer föräldrar inte längre få välja förskola till sina barn i Karlskoga kommun."

Filipstad: "Det handlar bland annat om Strandvägsskolan, där mer än hälften av barnen idag har annat modersmål än svenska. I den nya organisationen ska alla barn från förskola till årskurs tre i tätorten gå här från höstterminen 2021, enligt ett beslut som den politiska ledningen tagit. Det är ett försök att bryta segregationen i skolan."

Integrationsinstrument, slagpåsar och kuddflickor, ja vi går in i en ny tvingande fas av mångkulturexperimentet. Lösningar kommer spridas som en löpeld mellan kommunerna ju fler som vågar införa nya riktlinjer.

Svensken flyr till glesbygd och mindre kranskommuner. Det kommer byggas hus på avstyckad lantbruksmark som aldrig förr, läget blir sekundärt och även övergivna hus/gårdar får nytt liv. Vad som helst får duga när ens egna ungar ska räddas från att bli nästa integrationsoffer.

Fortsätter våra politiker att fylla på med 100 000 per år finns snart ingen plats att fly till. Nästa del av kriget kommer handla om att stänga gränserna, totalstopp av invandring kommer krävas av allt fler skribenter ju närmre de själva eller folk i deras umgängeskrets kommer nya tvångsåtgärder.

Foliehatten undrar undrar vilken som blir den första socialdemokraten som "råkar ramla i trappan" eller blir föremål för en "ofrivillig balkongflygning"
och när kommer den första självmordsvågen av 5K-politiker?
I Japans affärs- och myndighets-klimat är det är viktigt med heder och att vara ansvarsfulla. Sverige har begåvats med sådan ”l……...e” som Fredrik Reinfeldt och Stefan Löfven som skulle begått "harakiri" på sig själv för länge sedan, om han bott i Japan. De är ynkliga fega råttor som inte vågar stå för vad de gjort.

Teorin om att "späda ut buset" kanske fungerade för en 30 år sedan, men dessa fullständigt värdelösa JÖKenpartier har dragit undan mattan för sig själva. Det är bara att åse det galna spektaklet som kommer att urarta förr eller senare, ingen vet dock när och hur det blir?

Tittar vi på siffror från SCB är utgångsläget är tufft för "våra" barn och ungdomar som växer upp nu och framöver.
Bara en liten del kan isolera sig från problemen.
Svenssons försöker bara överleva så gott det går i mångkulturen.
Hur många kommer att gå under, av egen kraft eller p.g.a mångkulturkaoset?


Många svenska föräldrar som grubblar dygnet runt på detta. Vad fan ska det bli av ungarna nu när landet är förstört. En stor del av meningen med tillvaron försvinner för var dag.

Expressens bägge ledare kan jämföras med en typisk PK och en som var kritisktill det håller på att ske i Sverige precis som denna text.

Under 12-timmars period publicerade en ledare där de kör etablissemangets påstådda hotet från "högerextremister." Senare under dagen publicera en annan ledare där man kritiserade MP för deras slappa migrationspolitik.

Foliehatten gissar att syftet är två falldigt. Dels att i förväg parera sig från eventuella anklagelser om populism eller rasism genom att även publicera den typiska smörjan om globalismens och invandrings förträfflighet,samtidigt som som man erbjuder en liberal och "anständig" invandringskritik och utan att medge att de nationalister/antiglobalister/invandringskritiker som under ca. 30 års tid varnat för rådande situation faktiskt har haft rätt hela tiden.

Redaktören på slaskblaskan med kluven tunga har förmodligen missat det viktigaste: En förrädare är alltid en förrädare och skall behandlas som en sådan oavsett vilken sida han förrått.
Oavsett vilken sida som kommer att vinna kriget och/eller kriget om regeringsmakten så kommer allt som publicerats att kunna vändas mot den som lät det gå i tryck
och det spelar ingen roll vem som anklagar, slutet blir lika snöpligt ändå.

 

2 kommentarer:

 1. Under tiden gör inte sd ett skit ,, joooo titta vad åkesson sa när expressen prarade med honom ,,,,,,


  SD-väljarna är mer skeptiska till att vaccinera sig mot covid-19 än andra, men nu kommer en skarp uppmaning från partiledaren Jimmie Åkesson.

  – Man ska vaccinera sig. Om inte för sin egen skull så för sina medmänniskors skull och för sin familjs skull.

  Han planerar nu att vaccinera sig offentligt för att påverka de egna väljarna

  Tillomed du hatten borde förstå att sd ledningen är korrupta

  SvaraRadera
 2. Varför inte starta friskolor med en mycket kristen grund.

  SvaraRadera