fredag 22 januari 2021

Väst har sin version och öst sin!

Aleksej Navalnyj har klivit fram som den stora hjälten för media i väst. Han förgiftades på något sätt och det finns fyra olika versioner hur det gick till. Det finns bara en version vem som förgiftade honom – Vladimir Putin! Vad som är sanningen, kan ingen säga!

Foliehatten har skrivit om
Aleksej Navalnyj och blivit påhoppad! Han gör det igen för den info som finns om honom i den vinklade media, är långt från sanningen!

Förra veckan uppmanade den ryska kriminalvårdsstyrelsen Aleksej Navalnyj att återvända från Tyskland och följa villkoren för ett villkorligt fängelsestraff han fick för fem år sedan. Om man bryter mot villkoren kan det villkorliga straffet omvandlas till fängelse. Han greps vid hemkomsten till Moskva och Kriminalvårdsstyrelsen (FSIN) sade på måndagen att Navalnyj bryter mot villkoren i det uppskjutna fängelsestraffet och kringgår den övervakning som hans villkorliga straff innebär.

Enligt artikel 190 i den ryska strafflagen kan FSIN lämna in en framställning till domstolen för att återkalla den villkorliga domen mot en person och ändra den till ett verkligt fängelsestraff om han inte uppfyller villkoren för sin prövotid. Kriminalvården nämnde ingen tidsfrist, men Navalnyj hävdade att hans advokat hade informerats om, att han hade fram till 0900 på tisdagen att inställa sig på ett kontor i Moskva.

Vad hade då Navalnyj hittat på? Navalnyj fick ett villkorligt tre och ett halvt års fängelsestraff för stöld av statsegendom den 30 december 2014 i samband med skogsaffärer i Vjatka. Hans femåriga prövotid gick ut på onsdag i förra veckan.

Enligt den brittiska tidskriften
The Lancet  skrevs Navalnyj ut från sjukhus den 22 december och alla sjukdomssymtom hade försvunnit i den 12 oktober.

Precis som i Sverige genomförs det opinionsundersökningar. Man har frågat vom Navalnyjhistorien.
Nästan hälften av ryssarna tror att Navalnyjs förgiftning var "falsk" eller "en provokation av väst." Bara 15 % av ryssarna tror att Kreml förgiftade Aleksej Navalnyj.

Foliehatten vill ”skarpt” påpeka han han bara redovisar vad han ser/läser och gör inga värderingar av detta, utan redovisar fakta.

Om man ser och läser vad Norge har publicerat om Alexi Navalnyj inser man att det och hot som väst påstår han har mot Putin och hans stöd är ytterst litet hos det ryska folket!

Kaleidoskop: ”I artikkelen skriver Dagblad-journalisten at opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj ved å få 27 prosent av stemmene ved borgermestervalget i Moskva i 2013 oppnådde ”et oppsiktsvekkende godt resultat”. Sannheten er at borgermestervalget heller viste hvor svak opposisjonen var.”


1 kommentar:

  1. Se denna och förstå varför de vill ha ihjäl honom?
    Ca.två timmar av en intressant dokumentär, och inte långt från Sveriges korruption och hur girigheten förstör världen/folket.

    Var där 78 och då stod rubeln i drygt 7 kronor, idag 11 öre...sick

    https://youtu.be/ipAnwilMncI

    SvaraRadera