måndag 25 januari 2021

Är svensken slav under global hegemoni!

Alla har inte riktigt klart för sig att svensken inte längre är fullvärdiga medborgare i nationen Sverige, utan slavar under global hegemoni. Den hjärntvättade vänstersvensken har inte ens snuddat vid den tanken och det är självklart för ”Löfvenatt en afghan ska ha samma rättigheter som hens nyfödda dotter. Varför ska vi arbeta, vara skötsamma och duktiga, om det är sånt här dravel som regeringen håller på med som vi får leva under som dessutom är väldigt kostsamt? Dessa pengar kunde istället ges till pensionärerna, så att vi inte behöver skämmas i internationella jämförelser för våra urusla pensioner.

Här finns det en extremt viktig utbildningsinsats att göra om vi någon gång ska kunna frigöra från frågan rörande invandring som många ser som stendöd. Vad är det som driver S och MP att vara ännu generösare och i praktiken välkomna alla i världen?
Massinvandringen har redan skett och det är en fråga som svenskarna förlorade för kanske 30 år sedan. Skadan är redan skedd och ett idisslande kring pågående invandring är blott slöseri med tid. Likaså är AfS mantra om "återvandring" meningslöst att driva innan vi är befriande från den globala hegemonin.

Vi kommer aldrig tillåtas att driva en massiv återvandring ens om AfS hade egen majoritet - den globala hegemonin skulle bomba oss sönder och samman.

Många vill inte betraktas som skötsam av en ordning som flera gånger i opinionsundersökningar sagt nej till afghaner och alla andra invandrare, eftersom deras individuella rättigheter står över våra nationella intressen.

När den globala hegemonin väl är borta så kommer den etniska rensningen att lösa sig utan större problem. Kampen måste stå mot globalismen och globalism betyder precis det som Expo, SKMA och ADL säger att det betyder. En växande och brett förankrad antisemitism är det enda som kan hjälpa oss ur den bur vi idag är inlåsta i.

Det är skrämmande att det är många inom den så kallade ”boomer generationen” som fortfarande lever kvar i föreställningen, om att Sverige som ett självbestämmande land. Där man ideligen misstolkar svenska politikers och byråkraters målmedvetna anpassning till den globala hegemonin såsom inkompetens och där man tror att en röst på höger kommer att hjälpa. Svenska regeringen och det svenska riksdagen är i samma sits som Trump, om de på allvar tror, att de skall kunna sätta sig upp mot den globala hegemonin.

De som har läst Anna Dahlbergs ledare i Expressen ser att hon inte nänns ta i SD med kniptång. Anna kommer fram till att SD fortfarande är något katten släpat in som det gäller att förhålla sig till. Att hitta knep för M och KD att utestänga lyder det, men ändå låta dem vara med på något sätt. ”På något sätt” utan att hota demokratin!

Ränderna/order går aldrig ur Bonnier(småhattar) och med hjälp av Schibsted är risken hög att nuvarande regering sitter kvar efter -22. Biden är ett bra exempel!

Ett parti som klarat sig undan argusögon i MSM är
vänsterpartiet. Alla vet, även Dahlberg, att partiet är kommunister. Alla vet också, att partiet är ett viktigt stödparti för att S skall sitta kvar och styra Sverige. Det är mer än ”tabu” att kritisera vänsterpartiet. Den i MSM:s ögon mest professionelle politikern Jonas Sjöstedt, hur detta kan vara möjligt, kunde Sjöstedt genom sitt hat mot SD vinna Kungsgatan i skitmedia.
De som minns gick SD från 22% i opinionen månader före valet -18 till ett tapp på 4 % i slutresultatet. Foliehatten är djupt imponerad över MSM/vänsterns agerande,att vända SDs siffror på så kort tid. Så skall en ”slipsten” dras!
Flyktingfrågan segrade över klassfrågan i kommunistpartiet. Röstboskapen är lättare att lura till sig med bidrag än komplicerade klassfrågan som Sjöstedt med efterträdare
och även sossar, MP och C. De har inte en susning om, hur den skall kunna förändras sedan i alla fall med seklets ingång.

Klassfrågan står inte bara olöst för kommunisterna. Klyftorna växer i Sverige. Men kommunisterna är lika glada för det. Inte ett smack fick Sjöstedt ut av sin politik vid förhandlingar med Löfven annat än stå och vifta med ett papper i tv-studion.
Rödskrikan Lööf skiter i, att angripa kommunisterna. Hon är starkt medveten om, att utan kommunister tappar hon sin position. Illusionskonster och bedrägligheter i den lägre skolan är kommunisternas agenda, men så länge de har medias uppbackning och det är endast för att hålla SD utanför, kan den nya partiledaren fortsätta lura till sig hitkomna väljare. De inhemska unga kvittrarna och gamla stockarna behöver ingen media för att rösta rött.

Media jublar i ”smyg” att KD närmar sig spärren. Ebba som var den nya kometen i svensk politik. Man kunde ta på entusiasmen och glädjen i partiet när de närmade sig 12% i opinionen för ett år sedan. Men så hände något. Anhöriginvandringen och abortfrågan blev laddade beslut och bäddade för kritik från båda håll vilket kröntes med skrönan, att Ebba skulle lurat en gammal förvirrad man att sälja sitt hus.
Ännu en gång visar media hur en slipsten skall dras!

Ebba är MSM:s viktigaste skalp det senaste året. Nu slipper man knivarna rejält i media, men framförallt på Sveavägen 68. Sossarna har insett att SD kommer att bli det allvarligaste hotet mot en ny sosseregering. Smutskastningen har börjat så smått!

KD:s tapp har gått både till M och C, så S vann kampanjen. Vad Foliehatten kommer ihåg har han aldrig tidigare sett ett enskilt parti backa 8 % i opinionen på ett år för två frågor som inte borde ge sådant tapp. Visst, det var illa av Ebba att gå vänsterfalangen i partiet till mötes i anhöriginvandringsfrågan och det var dumt att släppa fram en icke-politiker som Adaktusson i kvinnofrågan. KD:s ömmande för familjen håller inte längre. Ebba har sagt tidigare att man inte kunde göra upp med V på de här premisserna. Undrar idag om vänsterfalangen är så nöjda med, vad de uppnått?
Särskilt Expressen under Anna Dahlberg har svekfullt ridit på KD:s utsatta läge och förstärkt det. Där
för drar Foliehatten slutsatsen att Expressen och Dahlberg är och förblir en tidning tillhörande sosseblocket med stöd av Lööf som det finns ett ideologiskt och psykologiskt släktskap med Dahlberg.

Lyssnade på en intervju med Kristersson där han ungefär sa att de som ifrågasätter restriktioner för anhöriginvandring också är kritiker till hela övriga världen. Vi är ensamma för att alla andra inser vilka ekonomiska och sociala problem detta leder till. Dessa konsekvenser är nu så stora att man kan ifrågasätta om det verkligen är humanitär hjälp vi ger. Vi är verkligen ingen humanitär stormakt i andra länders ögon.
Det enda sättet att ta itu med invandringens konsekvenser är att själv sitta i regering. M vill inte göra upp med S eftersom de är bakbundna
av MP som M absolut inte vill ha att göra med i den här frågan och klimatfrågan. S är dessutom på väg ner och M har i vissa mätningar varit större än S, vilket är historiska händelser. Men så förstör kanske KD upplägget.

 

1 kommentar:

  1. Folk glömmer fort eller vill inte se/förstå hur ruttet systemet är.....

    https://borjeperattdebate.wordpress.com/2018/09/14/ulf-kristersson-inte-min-statsminister/

    SvaraRadera