torsdag 7 januari 2021

Hur stor kommer hämnden att bli för liberalerna?

Slutet är nu nära för clownen i Vita Huset. Liberalerna har ”vässat” knivarna efter gårdagens händelser i Washington och kräver hämnd. Det blev till slut alldeles för mycket även för republikanerna.

USA har under fyra år fått uppleva en president som var en extremistisk version av "Bert och Ian" klonad till en person i Vita Huset. Korkade personer som viftade med Trump-flaggor under demonstrationerna kommer drabbas hårt när liberalerna kommer trycka till dem.

Korkade personer i SD i synnerhet Mattias Karlsson som öppet samarbetade med Donald Trump kommer få äta upp detta i debatter i fyra år framöver, inklusive många M-politiker som flörtat med den här korkade högerpopulismen. Faktum är, att de flesta partier i Sverige inte förstår, att samarbete med demokraterna och republikanerna i USA är farligt. Två partier som båda är djupt kriminella, våldsamma och farliga. Uppenbarligen fattade inte SD detta uppenbara.

Vi kan redan notera att häxjakten startat i Sverige och det är liberal media som är först ut i manegen!
Expressens husliberal Jens Liljestrand:
”Men samma kväll som mardrömsbilderna från Washington, D.C. kablades ut över världen kom beskedet från Georgia om att demokraterna vunnit ytterligare två stolar i senaten. Det färgar också stämningen och bidrar till den optimism många ändå känner mitt i eländet. Under kommande år kommer partiet på nationell nivå att kontrollera hela det parlamentariska systemet, vilket förhoppningsvis ska underlätta det nödvändiga arbetet med att städa bort soporna och stanken från den amerikanska demokratins innersta rum.”

Hårda ord från Jens som kräver att demokraterna bör "städa bort sopporna och stanken!" Det inte Jens vill skriva, är alla som inte tycker som demokraterna och han, skall bli av med sina jobb eller kastas i fängelse.


Aftonbladets Karin Pettersson stämmer in i hämndens kör och kräver Murdochs TV-kanal Fox News och andra sociala medieföretagen huvuden;
”Den trenden består inte bara av de radikala och auktoritära krafterna som Trump representerar, utan också och lika mycket av fega och opportunistiska etablissemangspolitiker. De har – för att citera statsvetaren Cas Mudde – hjälpt till att omdefiniera en högljudd minoritet till en tyst majoritet och samtidigt gött och upphöjt denna grupps offerstatus.”

Aftonbladets Lina Stenberg går ett steg längre och kräver att grundlagen skrivs om så SD aldrig någonsin skall få makt:
”Enligt juristen och mångåriga internationella ombudet Stellan Gärde ligger Sveriges grundlagssystem nära Polens, ett land där vi på bara några år sett hur demokratin urholkats. Att Sverigedemokraterna öppet har stöttat Donald Trump i presidentvalet är helt i linje med deras antidemokratiska kärna. Och precis som sin amerikanska förebild ska de tas på orden när de säger att grundlagen måste ändras, att Sverige ska ha minusinvandring och att de vill kontrollera media.
Det kanske värsta är hur inspirationen som nu kablas ut till världens högerpopulister visar hur lätt demokratin kan nedmonteras. Fungerar det i USA, i världens kanske viktigaste demokrati, fungerar det överallt. Att värna vår demokrati är viktigare än på länge. Och kanske är det läge att stärka skyddet om våra grundlagar nu. Trump visar att hotet måste tas på största allvar.”


De fria rättigheterna i USA kommer förmodligen inskränkas ytterligare. Den liberala eliten kommer bli allt mer aggressiva och auktoritära om de amerikanska politikerna genomför den hämnd journalisterna kräver. Det står helt klart att USA kommer falla ännu djupare ned i fördärvet. Liberaler är precis lika extremistiska och våldsbejakande som Donald Trump, AFA, BLM och jihadister.

Frågan är om Linas krav på att grundlagen skall skrivas om, så att SD aldrig kommer till makten, är så klokt och genomtänkt! Bättre är för media att försöka "gräva" fram skandaler i SD och lämpligt dreva om detta strax innan valet 2022. Det skulle ge större effekt än en grundlagsändring som kan uppfattas som diktatoriskt "av det sovande folket!"

Frågan är om EU nu vågar ta steget för att bli ett mer självständigt EU eller fortsätta vara knähund till ”deep state” och lyssna på de signaler som kommer från ”over there” med sanktioner mot flera länder. Länder som Ryssland, Indien och Iran har redan sin frihet från det våldsbejakande imperiet och frågan är om Joe Biden kommer att ta upp manteln och fortsätta med sanktioner mot dessa länder.

Foliehatten gillar USA på många sätt efter ett otal besök, men är det inte dags för USA att reduceras till ett Kanada, pga den urusla ekonomin och statsskulden, så att de inte fortsätter att skada sig själva och freden i världen.

16 kommentarer:

 1. USA kan omöjligen falla ner från nuvarande världsdominerande plats till en plats sida vid sida med andra demokratiska länder, USA är till 100% beroende av sin möjlighet att genom petrodollarn låna obegränsade belopp amorterings och räntefritt från resten av världen.
  OM, säger OM, demokraterna i USA genomför en ekonomisk politik likt den svenska, allt till alla och export av tillverkningsindustrin, blir de tvingade att med militär och ekonomisk kraft försvara sitt dollarvälde, något som i längden är omöjligt med ett Asien som gör motsatsen.
  Den ekonomiska politik Trump drev hade förutsättningar att bibehålla och stärka USAs ekonomiska dominans, den republikanska frihandelspolitiken drabbar USAs medel och arbetarklass utan att tillföra landets rika något annat än kortsiktiga vinster.
  Jag är inte vän av USAs dominans i världen, men inser att vid ett maktskifte från USA till Asien kommer hela västvärlden drabbas oerhört hårt, framförallt ekonomiskt men också politiskt och kulturellt.
  Hellre ett demokratiskt USA i ledningen för en någorlunda fri västlig form av civilisation än en kortvarig och utarmande av globalister dikterad fascistisk diktatur ledd av världens superrika familjer i skydd av USAs militärmakt.

  SvaraRadera
 2. En som har haft rätt innan några ggr. Neil McCoy-Ward

  Se även de videos innan denna av 3.

  Mycket är på gång och allvarligt i framtiden?

  https://youtu.be/LcwMMKvzPms

  SvaraRadera
 3. Hej hatten, trodde inte att du skulle skriva så nedlåtande om Trump som ändå gjort mycket för USA och demokratin eller bristen på demokratin i USA.
  Dagens inlägg>: " Slutet är nu nära för clownen i Vita Huset".
  Tack och adjö, hoppas du får ett bättre liv när du nu flyttar!!

  SvaraRadera
 4. Det i sanning synd och skam att ett utbrett valfusk tvingar Trump från presidentskapet. Faktum är att Trump varit en av de bästa presidenter som USA haft genom historien. Han har t.ex. skapat 6 miljoner nya jobb genom att få amerikanska företag att flytta hem produktionen. Trump är också den första president som inte skapat nya krig. Sverige skulle behöva en statsminister av samma kaliber som Trump för att få rätsida på landet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rek alla serien om Trump på History Channel, att se den om den går i repris. Den ger en ganska bra bild över vem Donald Trump är och hur han agerar!
   Det finns mycket bra saker som Trump uträttat men enligt mig är de negativa sakerna som väger över!

   Valet var med största sannolikhet riggat. De domare som Trump utsett ville inte ta i detta, för Trump och hans stab kunde inte få fram de bindande bevisen som en domstol behöver. Viktigt i en domstol.
   Enligt mig borde Trump svalt förtreten och accepterat valresultatet. Han hade för starka intressen emot sig som ville få bort honom.
   Skall försöka sätta ihop en sammanfattning över hans period!

   Radera
  2. Hur vet du att serien om Trump på History Channel ger en bra bild av Trump? Kanske beroende på att den bilden överensstämmer med din egen bild. Troligen samma lögnaktiga bild som medierna i Sverige med SVT i spetsen förmedlar. En halv sanning är faktiskt en lögn.

   Radera
  3. Har du sett den? Jag såg den! Visst var den vinklad, men ändå gav den en mycket bra bild av mannen Donald Trump! Den gav en ganska bra förklaring till hans agerande!

   Radera
  4. Du det är faktiskt så här att jag har inte sett på TV överhuvudtaget på närmare tre år. Jag var tvungen att sluta titta. Om jag inte hade gjort det så hade jag med stor sannolikhet inte levt idag utan avlidit i en hjärtattack.
   Nej jag är inte hjärtsjuk men risken för en hjärtattack var ju uppenbar med tanke på dessa lögner som kräks ut i parti och minut. Nu mår jag bra och att välja bort TV var ett väldigt klokt och livsavgörande val som jag gjorde. Folk dör inte bara av pandemin, somliga dör även på grund av media och i synnerhet SVT.

   Radera
 5. Jag fattade ingenting ,, jag trodde du citerade nån idiot på kommunisternas media ,, sen förstod jag att det var du som tyckte så illa om trump ,,,,, han är ju vår enda möjlighet

  Han gör helt rätt i att strida mot valfusket , det är hans plikt mot sina väljare , gjorde han inte det skulle han vara en krake

  Att ta fram nåt från globalist kontrollerade history channel o visa vem trump är ,, det är direkt korkat

  Säg att du var påverkad av alkohol när du skrev inlägget så kan det förklara en del

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja tyvärr har även Marcus har gått på lögnerna från etablissemanget. Skönt att vi är några som håller emot och har förmågan att tänka klart.

   Radera
 6. Vill påpeka att jag "inte" gått på några lögner när det gäller Donald Trump!
  I flera inlägg som jag gjort har jag redovisat alla de sanktioner Trump har genomfört!
  Fundera över varför han "bannlyst" Asma Assads familj i UK. Vad har de gjort, mer än att de har en syster som är gift med Syriens president.
  Vad hotade Trump med när han tvingade Australien att bojkotta Kina. Australien har nu den värsta ekonomiska krisen på 30 år:
  Han försökte hota Merkel med att genomförde de gasaffären med Ryssland skulle USA införa sanktioner mot Tyskland!
  Listan kan göras lång!
  Visst gjorde Trump mycket för USA, men som jag ser det har han med sin stil bäddat för att han inte återvaldes!
  Fundera över varför EU nu tecknat ett affärsavtal med Kina!
  Republikanerna försöker nu "tvätta" bort allt från Trump eran!
  Hade han varit lite mer ödmjuk och han säkrat återvalet med bravur!
  Titta gärna på debatterna med Joe Biden! Där gav Trump sin egen dödsstött! Hade han fört en lugn och sansad debatt hade han mosat Biden totalt!

  SvaraRadera
 7. Vad hade det hjälpt om han hade mosat biden i en debatt när jävlarna har riggat valsystemet ,,,,

  SvaraRadera
 8. Det är hans förbannade plikt att undersöka det uppenbara valfusket ,,, det skulle åkesson ha gjort när sd dök i tv rutan , jag hörde inte honom opponera sej nån gång ,,,,, åkesson går i globalisternas ledband o vet att han får sin belöning att leda facisterna som kommer att mosa sveriges befolkning

  SvaraRadera
 9. Håller fullständigt med om att det förekommit valfusk! Frågan är bara hur stor den var?
  Eftersom domare utsedda av Trump inte ville ta upp detta, utan bindande bevis som Trumpsidan inte kunde visa upp.
  Där har vi kärnfrågan - valfusk har förekommit och hur stor är den, bindande bevis måste upp på bordet som ingen kunde visa!
  Visst är det surt för alla!

  SvaraRadera
 10. Fick inte med detta:
  USAs Högsta domstol vägrade till och med att ta upp ett flagrant brott mot konstitutionen i Pennsylvania för om man hade tagit upp det så hade man blivit tvunget att döma till Trumps fördel.
  Har har vi svart på vitt att mäktiga intressen ville få bort Trump!

  SvaraRadera
 11. Jag tycker det är ett bra tecken på att trump gjort nytta o är på vår sida när globalisterna , media vill få bort honom ,,, eller hur

  SvaraRadera