fredag 28 april 2017

Är det maffian som styr i Sigtuna?

Man häpnar över vilka avslöjanden Uppdrag Granskning kommer med sitt inslag om Sigtuna.
Man kan bara ana hur många Socialdemokratiska lokalorganisationer det är ute i landets kommuner som förbigår förvaltningslagen och sitter mandatperiod efter mandatperiod och skänker bort svenska folkets välstånd och välfärd till etniska minoritetsgrupper som "paradoxalt" nog alltmer tycks komma från andra majoritetssamhällen!
Är det så sossarna bygger sin makt, genom att suga ut det etniskt svenska folket och ersätta det med "befolkning" från omvärlden som man behandlar på ett sätt helt tvärtemot Per Albin-Hansson vision om det Goda Folkhemmet?

Per Albin Hanssons folkhemsidé:
”Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan. Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffas sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage, I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet. Tillämpat på det stora folk- och medborgarhemmet skulle detta betyda ned brytandet av alla sociala och ekonomiska skrankor, som nu skilja medborgarna i privilegierade och tillbakasatta, i härskande och beroende, plundrare och plundrade.”
 
Timbro presenterade nyligen en rapport om varför muslimer inte röstade borgerligt. "SAP har använt kassan för att köpa ledarna för invandrargrupperna och därmed fått invandrargruppernas lojalitet?”
SAP har alltid varit utmärkta taktiker vilka absorberade 68-rörelsen och invandrare samt lyckades framstå som i opposition till det samhälle de själva byggt upp. Nu ser vi hur SAP sadlar om till att företräda den icke-arbetande delen av Sverige - gamla partimedlemmar som gått i pension, långtidsarbetslösa samt asylsökande utan kompetens för svensk arbetsmarknad. SAPs taktiska förmåga har dock varit förödande för Sverige på sikt genom stopp för nödvändiga reformer, dyra röstköp m.m.

Den intressantaste frågan i svensk politik just nu, är om LO-ledningen kommer kunna behålla kopplingen till SAP, eller om medlemmarna kommer lyckas bryta sig ur denna destruktiva koppling.

Vad gäller Sigtuna får vi hoppas att Löfven blir riktigt förbannad, om det är över korruptionen eller över att den upptäckts är egalt och korsfäster de lokala sossarna.

Kommunstyrelsens ordförande (KSO) rapporteras även strunta i de beslutsordningar som gäller och fattar egna beslut, utan att förankra dem bland de folkvalda politikerna. KSO Khalifa har försökt kringgå de upphandlingsregler som finns för att ge ett lukrativt byggkontrakt till ett byggföretag som syrianer äger - Ismet Karademir delägare. 
Att förtroendevalda utnyttjar kryphål, att det förekommer vänskapskorruption och nepotism är ju mer regel än undantag. Korrumperade tjänstemän inom facket, politiker som agerar nickedockor åt diktaturer är vardagsmat nuförtiden.
Ibrahim Khalifa, kommunstyrelsens ordförande! Det var länge sedan
man såg en person ljuga så brutalt mycket!
 
Moderaten Peter Kockum var tidigare kommunstyrelsens ordförande i Sigtuna och han skräder inte orden:
”Det finns en kultur här att den här Karademir rusar runt i kommunhuset och får olika typer av förmåner och gentjänster. Det är ju korruption... ”

Syrianen Ismet Karademir pekas ut som central i det syrianska klan väldet
=maffia. Den syrianska maffian kopplas även till våldsamma personer som agerar aggressivt, hotfullt och skapar otrygghet i kommunen.

Syrianerna har tagit med sig seder och bruk från sina hemländer, inget konstigt med det. Så fort man skaffat sig politisk makt använder man den till, att gynna den egna stammen/klanen/folkgruppen. Just detta är anledningen till att demokrati funkar så dåligt i M
ellanöstern!

Likt andra kulturer och folkslag i MENA-området - egentligen alla - funkar personer med rötter där, sällan bra i vår typ av demokratiska tradition. Den politiska traditionen i MENA-länder är i grunden extremt långt ifrån vår.

Att köra politik via klanbusiness, som syrianerna tycks göra, är sanslöst primitivt och lågt, till och med somaliska klan politiker, som vi sett i Sverige, skulle sköta själva korruptionshanteringen bättre än syrianerna i fråga. 

Att syrianer som Khalifa och Karademir m.fl. gör sig själva till skämtfigurer och den syrianska klankulturen till åtlöje och fars är en sak, men när svenska socialdemokratiska politiker och socialdemokraterna köper denna usla skrattprodukt har det ”faan” gått för långt.
S
ossarna har bara glatt sig åt alla nytillkomna bidragsröster(inte minst i Malmö), men inte funderat över de långsiktiga konsekvenserna. De har inte fattat att en klan från valfritt MENA-land lika gärna hade röstat MP, M eller C om det hade gett dem inflytande. Det har inte så mycket med ideologi att göra, det handlar som sagt om att skaffa klanen fördelar oavsett partifärg. S har en hemläxa att göra, beträffande hur maktkampen går till i en mångkultur.

Assyrier och Syrianer är etablerade till skillnad från många andra invandrargrupper.
De ingår dessutom inte i "agendan" som MSM bedriver, det gör enbart muslimer.
Deras etablering har också som ett brev på posten medfört att: korruption, fiffel, svart jobb, riggning av fotbollsmatcher, assistansbedrägerier, andra former av massbedrägerier mot myndigheter och en herrans massa annat, fått fotfäste i denna grupp.  
Det finns såklart bra syrianer också, men deras talang, intelligens och fallenhet för att upprätthålla ett civiliserat, framgångsrikt och ödmjukt samhälle tycks alldeles för ofta vara vacklande.
Mycket tråkigt när den här typen av dominanta pajasar trycker in sin giriga snabel i det allmänna. Väldigt tråkigt för alla skötsamma och seriösa syrianer.


En röd tråd i programmet var en klubbstuga. Det visade sig, att man tvingas flytta två hela årskurser pga otryggheten från stugan. En man från klubbstugorna ger sig på en lärare och misshandlar henne och mordhotar henne.
Bilarna utanför klubbstugorna behöver inte lappas, då området anses som otryggt för P-vakterna. Illegal spelverksamhet i klubbstugorna! Och ingen gör något!
Alltså ”herrejävlar.” Den svenska flatheten slår nya rekord.
 
Folk verkar förvånade av programmet. Det finns skarpa granskande journalister på lokaltidningarna som skrivit om de här problemen i Sigtuna i mer än ett decennium.
Det framgår att i Sigtuna kommun har Syrianernas framfart varit känt sedan många år. De flesta kaféer i Sigtuna och Märsta samt många restauranger ägs av dem. De har också fotfäste ute på Arlanda. De kan göra så, eftersom de har tillgång till mycket pengar, det mesta svart från olaglig verksamhet. Banden mellan Märsta och Södertälje är tunga och kraftfulla.
Bagerier, restauranger och kaf
éer som inte har passat dem, fel ägare, har bränts ner genom åren. Det gamla fina anrika stationshuset i Märsta brann upp, för att en ”svensk” skulle sätta upp sin restaurang där. Det verkar som de i programmet glömt att nämna den/de grova våldtäkterna som skett i Märsta-Valsta i närheten av "klubb stugan" som de så fint kallar den.

Politiker
och polis är totalt handfallna, de kan inte göra ett ”skit” och det som kom fram i programmet är bara toppen på ett isberg. Det nämndes lite om spel verksamhet och droger, men faktum är att drogimporten är en av deras största inkomstkällor och det är väl ingen slump att de vuxit sig starka runt Arlanda. Allt hålls inom familjerna, inte bara den som nämnts i programmet och våldskapitalet finns där tills hand när det behövs och inte långt borta.
Det finns många svenskar som är skyldiga dem tjänster och pengar och de har inget val annat än att vara hjälpsamma när det krävs, en blandning av falsk lojalitet och direkt rädsla för vad som kan hända.

Sverige måste ha bland de dummaste politiker och poliser som går att hitta. De är lättutnyttjade, enkla att blåsa och förvilla samt att de har ett PK tänk som gör att de hellre accepterar grov kriminalitet än att stöta sig med
invandrare och riskera att bli kallade rasister.

Gamla kommunalrådet Anders Johansson som är öppet homosexuell, något som de flesta Syrianer avskyr, var bedårad
över det bemötande han fick av dem och sålde sitt partis heder för deras röster. Fribrevet om hyran för klubbstugan är helt sanslöst!

Vid nästa val vore det klokare att belöna andra politiker, tillhörande andra partier än "S" i kommunen med röster så att de korrupta sossarna kan utredas.
Det är därför inte konstigt stt S på 2000-talet lyckades få så många fler röster i kommunvalet jämfört med riksdagsvalet i denna kommun.

Otroligt tyst i media efter programmet, man kan ju undra varför?
Kan det vara så att
MSM vill inte sprida sanning. MSM har sin egen agenda.
Uppdrag Granskning brukar ju skapa rubriker, det här är ju en mindre atombomb.
Ska alla stoppa huvudet i sanden o
ch tro att dom undkommer radioaktiviteten?

På Sigtuna kommuns hemsida har man lagt ut frågor och svar gällande programmet som sändes. Bl a: "Vilket företag har fått uppdraget att bygga bostäder på fastigheten Valsta 3:50, Bureängen?
Kommunen har inlett ett planläggningsarbete tillsammans med Sigtuna Bo AB som kan resultera i en markförsäljning. Inget beslut om försäljning är fattat och ingen har fått uppdraget."
Gör man en
Ratsit sökning på det företaget så kan man se att det är ett dotterbolag av.... Två vingar! Ägare..... Just det!

2 kommentarer:

  1. haha, vänta bara, svensson! Assyrier är så mycket mer sammanhållna än ni, om ett par decennier Sverige är ett minne blott, de tar över riken för att svensken är för svag

    SvaraRadera
  2. den där Karademir Ismet, han är inblandad i mycket!

    SvaraRadera