måndag 17 april 2017

Är Gustav Fridolin Sveriges genom tiderna sämsta politiker!

Gustav Fridolin är en katastrof som politiker och kappvändare av rang, för varje dag som han sitter kvar, kommer Miljöpartiet att sjunka som ett ”sänke” i opinionen.

Fridolin är
mycket speciell. Att han är smart som tusan förstår man, när han har 2.0 på högskoleprovet. Men det finns något obehagligt och ”creepy” genom hela hans karriär. Allt Fridolin har gjort känns planerat in i minsta detalj, ändå failar han hårt med töntiga och ogenomtänkta utspel. Extremt höga moraliska principer utåt, men bakom kulisserna verkar makten framför allt gälla.  
Fridolin vill ha kvar sin ministerlön så länge som möjligt. För detta säljer han varenda princip han haft. Skulle inte förvåna om det hos Fridolin finns en tanke att göra som Reinfeldt, går valet för dåligt så avgår han omedelbums och lever gott på sin riksdags pension. Han är en person som ingen skulle slappna av mot, utan vara beredd att parera dolkstöten som förr eller senare kommer. Obehagligare än en pingstpastor på väckelsemöte är bara förnamnet.

De flesta är förvånade över att Gustav Fridolin fick sitta kvar som språkrör när Åsa Romson sparkades.

Hur tänkte MP där?

Insåg inte MP att Fridolin i allra högsta grad är skyldig till MP:s många stolligheter. Å andra sidan tydliggör väl Fridolin vad för slags stolle parti
MP är. Med andra ord det perfekta språkröret!

Mycket stor skuld kan man lägga på SVT som inte gör sitt jobb” och kritiskt granskar MP som man gör med andra partier, framför allt då SD! Man undrar hur Sverige hade sett ut om SVT också granskat MP på samma sätt?
Enligt undersökning
ar röstar 52 procent av alla journalister som jobbar på SVT på Miljöpartiet och 18 % på V, med andra ord 70% extremister som arbetar på SVT.

Det är inte helt oväntat att rapporteringen blir därefter. Hos Sveriges Radio uppgav 54 procent av journalisterna att de tycker att Miljöpartiet är det bästa partiet"
Hade SVT:s journalister gjort sitt jobb hade MP fått lämna riksdagen i förra valet! Det tog knappt en månads drev för SVT och media att knäcka Juholt. Med samma drev mot MP hade SVT och media knäckt MP inför valet 2014!

Hösten 2015 gjordes en total helomläggning av migrationspolitiken som saknar motstycke i modern politisk historia i Sverige.
I migrationsfrågor är MP emot raka och tydliga regler både vad gällde permanenta uppehållstillstånd, familjeåterförening och försörjningskrav. Så fort något annat parti börjar prata om förändringar, börjar miljö muppvänstern att gapa om att "problemet är inte så enkelt" och "att det är så lätt att förespråka enkla lösningar, på ett problem som är komplext.
Färre skulle söka asyl i Sverige, är för många det uttalade målet.

Detta kommer att leda till en förtroendekris för Miljöpartiet, som har flatheten och snällismen i sitt politiska DNA. Det är naturligtvis så, att det går att ha tydliga och enkla regler även i migrationsfrågor, regler som också efterlevs. Problemet är att vänstern/miljöpartiet inte vill ha det. Det är alltså de som är problemet.


Vänste
rn har däremot inga problem med raka och tydliga budskap, när det gäller att plocka pengar av folk.

Fridolins utspel om fotboja på ”illegala” är inget annat än hyckleri och en aldrig tidigare skådad ”kappvändning!” 2015 medverkade Fridolin i den politiska reggaegruppen Partiets singel "Pinsamt!". Musikvideon iscensätter SD:s så kallade järnrörs skandal från 2012 och bär budskapet fri asyl och att inga invandrare är illegala.

En fotboja kostar 10.000 styck och den är totalt verkningslöst som tvångsmedel. ”Smarte” Fridolin och något måste han ju säga, han är ju ändå språkrör. Det han inte inser är, att bort en fotboja kan ta högst några sekunder med hjälp av händerna, sen kan den illegalt invandrade dra iväg mot nya ”Järva” mål. Och så får polisen börja leta igen.

Varför Fridolin nämner fotboja som lösning är korkat, när det finns en mycket enklare och kostnadsfri lösning, ta bort all form av hjälp till illegala och ställ samma krav på nyanlända som ursvenskar.
På så vis borde en stor mängd personer emigrera själva utan hjälp.

Precis som Reinfeldt vill Fridolin ha hjälp att sitta kvar vid makten till varje pris. Reinfeldt hittade ett "miljöparti" som var villigt att sälja sig till "djävulen" för maktens skull.  
Frågan är nu vad MP skall sälja, för att rädda sig kvar i riksdagen?
Fler utspel kommer inte att hjälpa, utan senare drar ner MP ännu längre ner i dyn!
Från SVT:s extrema journalister kommer kanske en ”räddningsaktion”, där man kommer att lovprisa MP på alla sätt – MP är räddning för klimatet i Sverige!
Alla tror idag, att valet 2018 inte kommer att bli lätt för Miljöpartiet. Det blir nog ”game over” för dem. Svårt att tro att de klarar sig över 4%. Det blir Annie och Gudrun som får göra upp om den krympande gruppen migrationsfanatiker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar