tisdag 25 april 2017

Svenska regeringens valspråk: "Feminism, men bara på pappret."

Saudiarabien – av alla länder – har valts in i FN:s kvinnokommission. Kommissions uppgift är att främja jämställdhet och stärka kvinnors ställning runt om i världen och dessutom valdes även Irak och Turkmenistan in. Riktiga kvinnorättskämpar-länder! Det ser ljust ut för kvinnorna i världen!
För två år sedan valdes samma land – halshuggningarnas, spöstraffens och det totalitära, religiösa förtryckets Saudiarabien – in i FN:s råd för mänskliga rättigheter.
I kvinnokommission skall Saudiarabien verka i från och med 2018, sitter redan Iran! Iran är landet där sedlighetspolis patrullerar gatorna i jakt på otuktiga kvinnor som låter luggen sticka fram under slöjan. Tilläggas kan att Saudiarabien startade i mars en nationell kvinnokommission. Bara en liten detalj dock. Det sitter bara män i den kommissionen.

Det som gör saken ännu pikantare än vanligt ur ett svenskt perspektiv är att "världens enda feministiska regering" tycks ha haft ett vindkänsligt finger med i spelet.

Ledamöterna i kvinnokommissionen utses av FN:s ekonomiska och sociala råd, Ecosoc. Där är Sverige en av 54 medlemmar. 47 av de 54 röstade för Saudiarabien. Hur Sverige och andra länder röstade är hemligt, men minst 5 europeiska länder röstade ja. Ett av dessa länder är med största sannolikt Sverige, med tanke på turerna kring platsen i Säkerhetsrådet och det famösa handelsavtalet med Saudi. Wallström vill alltid vara bäst i klassen, när det gäller mångkultur. Då tvekar inte feministerna att sätta på sig hucklet.

Annars hade jämställdhetsminister Åsa Regnér eller utrikesminister Margot Wallström klart deklarerat att Sverige inte medverkade till denna travesti på jämställdhetsarbete?
Nu spelar man ”Allan” och låtsas som om det regnade spik! Skall man vara riktigt elak kan man påstå: feminister röstade in antifeminister!

Vi kan med säkerhet anta, att en hel del länder/politiker har mottagit mutor. Kanske därav hemlighetshållandet över vilka som röstade. Förvånad blir nog få ifall Sverige var en av de fem, men om vi kan identifiera de länder som har mest intresse av att ha bra handelsrelationer etc med Saudiarabien, finner vi förmodligen bovarna i denna härva. Men Sverige har ”korrumperat” till sig en plats i säkerhetsrådet och vår feministiska utrikesminister Wallström ska naturligtvis berätta om Sverige anser att Saudi är ett land som ska gå i spetsen för arbetet med kvinnors rättigheter.

F! har uttalat sig: ”Löfven måste vara jättestolt en sån här dag, detta har han säkert hjälpt till med. Var ju inte så länge sedan han var i Saudi med sin Svenska ynkryggsdelegation.” Samtidigt som F! hyser ett stort förakt, för att Marine Le Pen skulle kunna bli Frankrikes första kvinnliga president.

Saudierna vill att andra ska anpassa sig till dem, inte tvärtom. De arbetar aktivt för att islamister i västvärlden ska ha rätt att leva enligt Sharia.
Sedan 1970-talet har Saudiarabien varit globalt aktivt med att missionera för sin speciella tolkning av islam, så kallad wahhabism eller salafism, som den kommit att kallas under senare år. Det är den mest bokstavstrogna varianten av islamiska tolkningar sunni och har påverkat tänkandet hos många unga muslimer de senaste åren.
Den saudiska missionen organiseras av Muslim World League (MWL), en av världens största NGO:s med 30-talet kontor på fem kontinenter. Huvuduppgift för MWL är att sponsra spridningen av islam i världen.
Paketeringen av budskapet går ofta ut på att lyfta fram fördelarna med islam framför andra läror. En viktig fråga är kvinnans roll i samhället. Salafister och andra islamister vet att det är svårt att övertyga skeptiska västerlänningar och väljer därför att betona rättigheterna för kvinnor som strikt följer salafisternas moraliska koder.

Kvinnor har ”rätt” att bli försörjda av sina män mot att de lever upp till den primära plikten att ta hand om barn och hushåll. SUDC riktar sin mission mot idrottsföreningar, Migrationsverket, skolor, politiker, polisen och allmänheten i stort.

Det är som om Nazityskland valdes in i det fiktiva FN-rådet mot antisemitism. Och det värsta är att att Sverige röstade på Saudiarabien.
Nu ser alla hur falsk
a våran "feministiska regering" är!

1 kommentar:

  1. Nmr,,,,har dom alltid sagt att judar ska hängas i rep?när sa dom det?

    Jag söker ett parti o rösta på,,,ett alternativ är nmr,,,men om dom sagt att judar ska hängas i rep vill jag inte rösta på dom,,,därför är det bra om du upplyser mej om detta o var jag kan finna att dom sagt detta,,,helt seriöst,,,sanningen är viktig,,,den får man inte av ljugmedia,,,därför söker jag mej till alternativa medier som din blogg,jag säger inte imot dej men vill du vara vänlig o ge mej källan på det du påstår att dom sagt,,,,tack på förhand pelle

    SvaraRadera